Şimdi Ara

C Segmenti Dizel Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    C segmentinde ikinci el dizel otomatik araba almak istiyorum. Maksimim 55.000 TL'ye kadar çıkabileceğim. En fazla 2-3 yaşında bir araç istiyorum. Gönül isterki astra olsun, golf olsun ama fiyatlar çok fazla. Auris bu segmentte en küçük bagaja sahip. O yüzden bu üçünü elemek zorunda kaldım.

Esasında sorudan çok bir anket yapmak istiyorum. Aşağıdaki araçlardan dizel otomatik olarak hangisini tercih edersiniz?

1) Yeni Peugeot 308 (eski kasa istemiyorum)
    2) Yeni Seat Leon
    3) Citroen C4
    4) Hyundai İ30

tEŞEKKÜRLER.

• Hyundai i30 - Pejo 308
  • fulence icon
  • Yeni 308'in bagajı iyi ama arkası çok dar. Leon genişlik anlamında en iyisi birde 2.eli de kuvvetli araç alırken baktığım ilanların hepsi halen duruyor yeni 308'de ben araç alıp üzerine 20.000 km yaptım ona göre hesaplayın işte. Bayideki c4'ü inceledim içi epey kaliteli geldi ama daha sonra otoparkta bir tane gördüm dökülmüş haliyle belki kullanıcıdan dolayı da olsa biraz mide bulandırdı, i30 alacağınıza 1.2 benzin golf alın daha iyi i30 benzinli gibi yakıyor en iyi araç bunların arasında leon ve c4. Tüm c sınıfı araçları incelemiş ve golf kullanan biriyim, 308 kaliteli ama dünya gerçekleri var araç satmıyor, c4'de biraz öyle sayılır ama daha oturmuş piyasada 308'e göre. İ30 konusunda da çok ciddiyim dizel otomatik i30 aklınızdaysa 1.2 tsi dsg var o paraya daha da az yakıyor benzine rağmen; i30 ağır ve benzinli gibi yakan bir dizel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • i30
  • EDC şanzımanlı Fluence derim.
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. i30'a karşı zaten pek hevesli değildim. genel olarak 308 ve leon arasında kaldım. c4 te araya girmeye çalışıyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arka koltuklarda sık oturanlar olacaksa leon kullanıcılarından fikir alın bence.

Style donanımlı 2014 leon var arkadaşımda. Arka koltuklarda biraz rahatsız oldum ben. Koltuklar sertti.

Ama çoğunlukla ön kısım kullanılacaksa led paketli, sunrooflu ve kırmızı rengi ateş eder Gece ambiyansı da sınıfında en iyilerden. Sürüşü de çok zevkli.
  • 1.Ferik kullanıcısına yanıt
    arka koltuk önemli değil. daha çok bagaj önemli. bagajı 308'e göre daha ufak diye biliyorum.
  • Hocam ben C4 kullanıyorum. Alırken de 1 sene araştırdım. C segmenti ve B suv ürünlere baktım hep.

C4'ün bagajı 380 lt ve oldukça iyi. Leon ile aynı değerler. Bagaj bende tatmin edecektir.

308 ise 420 lt ama eleştirilen noktalar sizin için önemli mi ona bir bakın. Direksiyon simidi yüzünden göstergelerin bir kısmını göremeyenler var ve klima kumandalarına erişimi zor bulanlar var.

İdeal sürüş pozisyonunuz en alt ve en dip değilse göstergeler sorun olmayabilir ama yine de direksiyona geçip bir deneyin.

Edit: Klima kumandasına erişim için Allure donanımdan bahsettim. Dokunmatik ekrandan kontrol ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.Ferik -- 26 Mayıs 2016; 16:39:26 >
  • 1- C4
    2- İ30 (dizel otomatiği çok yakıyor)
  • Önceki aracım dizel otomatik eski kasa aurusti. Yine gönlüm ondan yana ama bagajı ufak diye pek istemiyorum. Sizce aurisi de listeye dahil etsem tercihiniz ne olurdu?

AURİS
    308
    LEON
    C4
    İ30
  • c4 kullanıyorum öneririm
  • sontanburi S kullanıcısına yanıt
    hocam leon derim ama 55000 tlye alacağınız dizel+oto. leondan fayda gelmez hepsi vuruk kırık arabalar.
    sanırsam bütçenize en uygunu c4. o da güzel araçtır ama biraz narindir klasik fransız işte
  • O Fiyata Dizel otm yeni kasa 308 gelmez. i30'da zor..C4 ve leon gelebilir.Leon'u 2.el dsg riskinden dolayı elerdim.C4'leride pek sevmiyorum.Ben Megan 1.5 Dci EDC İcon alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.