hocam, arkadaş yılda 20.000 km den bahsetmiş. adamın ocağına incir ağacı mı dikeceksiniz? :)
quote:
Orijinalden alıntı: hopeanddesire
otomatik şartım yok yanlız az yaksın az sorunlu olsun 2.eli iyi olsun birazda tasarımı güzel olsun sedan hb farketmez
hondayı anlattın resmen
quote:
Orijinalden alıntı: hopeanddesire
arkadaşlar mrb kendi aracımı sattım 1 temmuzda mutlaka araç almam lazım ama bir türlü karar veremiyorum cidden çok zormuş bu iş 50000 en fazla 55000 tl param var 1.3 astra sport 1.2 golf arasında gidip geliyordum(yılda 20000 km yapıyorum) ama astranın 1.3 performanssız golfün benzinli ve çok sıra olması beni düşündürüyor alternatifler arasında civic ve focusu koyuyorum ama onlarında tipi hoşumuza gitmiyor ayrıca civic lpg li;İ30 ve C4 te güzel ama markalarına güvenemiyorum yani hala başladığım yerdeyim size de konu açıp danışıyorum kusuruma bakmayın arapsaçına döndü iş
CRUZE SEDAN SPORT PLUS ANAHTAR TESLİM 40.000 TL LPG TAKIP GEZİN 15.000 TL CEBİNİZE KALIR
quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
hocam, arkadaş yılda 20.000 km den bahsetmiş. adamın ocağına incir ağacı mı dikeceksiniz? :)
1.2 tsi demeseydi,1.4'ü de önermezdim.Aralarında 3 litre tüketim farkı yok sonuçta
c4 der geçerim geçen sene 2 ay c sınıfı araç bakıp test ettim ve sonuç c4..memnun muyum?fazlasıyla..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme