Şimdi Ara

C sınıfı araç almak ne kadar zor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumları okuduktan sonra i30 a da bakmaya karar verdik yanlız fiyatıda az buz değil 53000 tl den başlıyor dizeller
  • astra ile deneme sürüşü yapmadan karar vermeyiniz belki başkasının beklentilerini karşılamaz ama siz yeterli diyebilirsiniz.

focusu önermem içi bana çok dar geldi bir önceki kasaya göre zaten 5 cm daraltmışlar arabayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen58

astra ile deneme sürüşü yapmadan karar vermeyiniz belki başkasının beklentilerini karşılamaz ama siz yeterli diyebilirsiniz.

focusu önermem içi bana çok dar geldi bir önceki kasaya göre zaten 5 cm daraltmışlar arabayı.

meslektaşım bende aynı şeyi düşünüyorum astra ile deneme sürüşüne çıkacam golfü bayilerde biraz daha araştıracam ayrıca i30 için bayiye gitcem
  • Bende dizelin atesli savunucularindanim. Ama sizin durumunuzda cok para baglayip 3 kurus iktisat edicem diye kahrolmaya gerek yok. Opel astra 1.4t veya daha rahati cruze benzinli otm alin 44bine kalan 10 bin rl lik fark ile 50 depo benzin alirsiniz. Ayda 2 depo yaksan 2 sene benzine para vermezsin oyle dusun. Cruze veya astranin da hyundaiden veya kiadan asagi kalir yani yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane hb 1.5dci icon 54bin tl olabilirmi ama en guzeli i30

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat leon style 1.6 tdi manuel 51.600 tl ayrıca dolu bir araba

• c4, i30, seat leon. 3'ünü de deneyin kafanıza yatanı alın.

ikinci elde dizelleri çok kaybettirmez bir golf olmasada. yalnız otomatik gerekiyorsa sadece c4 var o limitlerde. o da hiç üzmez merak etmeyin beni üzmedi en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeanddesire

quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

bende bugun aracımı sattım. 45-60 arası bir araç arıyorum. 1,2 tsi golf fena değil gibi ama yakıtına hiç güvenmiyorum, yeni astra sedan iyi sayılır ama 1,3 dizelin f/p kötü bence. acaba 2012 1,6 dizel c5 mi alsam diyorum(ancak c5 hakkında hiç bilgim yok)
    bir yandanda acaba 2007-2008 a4 1,6 mı alsam diyorum.
    araç almak gerçekten çok zor iş .. özeliklede 2. el ..

cidden çok zor iş aslında astrayı tasarım olarak beğeniyorum ama buradaki arkadaşlarda çevremdekilerde performans çok üzer diyo aslında çok hızla işi olan bi adam değilim ama 1.3 diyince hemen geç diyorlar böyle mi gerçekten

kayınpeder 3 ay önce 1.3 cdti cosmo aldı. tasarımı benımde hoşuma gidiyor fakat aracın torku çok düşük. 190 tork. ben bugun 1,4 crdi hyundai i 20 sattım, onun torku 220 nm idi ve yokuş performansı çok iyiydi. aslında 2011 veya 2012 1,6 tdi jetta aklımdan geçiyor, hem sedan, hem dizel.. bakalım hayırlısı.

• Aracın ivmelenmesi zaman alıyor kasayı çekmiyor onun icin 1.6 dizel motoru getirecek Opel

• Manuel dizel i30 size uygun bir araç bence

• dostum bence c kasa olarak bence Kia ceed concept plus manuel dizeli tavsiye ederim bence gidin bir gezin bakın araca önyargılarınızı kırın bence... :D ben geçen opel astra i30 ve ceed baktım test sürüşü yaptım bana özellik ve donanım olarak ceed güzel geldi.. gerçi ben sportage biniyorum aracımdan çok mennunum ama ileride dizel düşünürsem bu 3 modelden biri olacak önden gidip bakayım dedim aklımda ceed kaldı diyebilirim... :D
  • Octavia dizeli test etmedim ama çok güzel dürüyor. Ayrıca yenı leon da iyi.

Yeni focus bakarsan da en az titanyum almaya bak

• kardeşim bende o fiyat aralığında sana civic sedan lpg li aracı öneriyorum
    ben de kullanıyorum ve oldukça memnunum muhakkak test etmelisin
  • civic lpg li düşündük ama tipini çok beğenmedik premium otm 52000 tl fiyat aldım ama sonra zam geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

quote:

focusun içi dar i30 çok güzel herşeyiyle bence tasarım 10 numara ama hyundai yıkamıyorum ön yargımı

i30 alın demiyorum sizin zevkiniz, önyargı olayı da sizin kişisel düşünceniz saygı duyarım. Ama şunu belirtmekte fayda var Hyundai sorunsuzluk konusunda kafaya oynar. Japonlar bu konuda nam yapmış olsa da Hyundai kesinlikle müşterisini üzmez. Uygun fiyatlı, güler yüzlü hizmet alırsınız ve 5 yıl garantili bir arabanız olur. İki adet Hyundai sahibi oldum şu ana kadar tek bir sorun bile yaşamadım.

Arkadaş haklı doğru yazmış.

Hocam şimdi opele güvendinizde Hyundai yemi güvenemiyorsunuz? Yıkılsın bu ön yargılar artık. Opel de 15, 20 sene önceki opel değil.

Bu tercihler iyidir C4'ü incelemedim bir şey diyemeyeceğim, öyle golf'e falanda çok para kaptırmaya gerek yok wv teknolojisi istiyorsanız dizel leon alınır.

Dizel I30
    lpg'li Civic
    Dizel Seat Leon

• quote:

yorumları okuduktan sonra i30 a da bakmaya karar verdik yanlız fiyatıda az buz değil 53000 tl den başlıyor dizeller

bir yaşında olanlara bakın 7-8bin TL'niz cebinizde kalır, çok tuttu ya
  • volvo s40 d2 alabilirsiniz.2011-2012 model dizel almış olursunuz.ben kullanıyorum ve de memnunum şehir içi 6 lt yakıyorum.atak güçlü sağlam bir araçtır.
  • Önyargımı yıksam bende i30 düşünürüm. Gidip i30 kiralayın bir gün boyunca sürün. Öyle karar verin.
  • Geçen hafta ben de bu durumu yaşadım. C segmenti bir araç almak için bir kaç model üzerinde durdum.
    Yalnız ben 2012-13 model hatasız 10.000km yi geçmemiş ikinci el araçlara baktım.
    Çünkü sıfır km ile aralarında 6-8 bin lira oynuyor.
    Bunlar
    1. Opel yeni kasa astra sedan / hb ( 1.3 95 hp)
    2. Ford focus 3 dizel sedan
    3. Hyundai i30 dizel
    4. Kia Ceed dizel
    5. Hyundai elantra
    Elantrayı tasarımını çok sevmeme rağmen dizel seçeneğinin olmamasından eledim.
    Hyundai İ30 buldum satıcı ciddi olduğumu ve daha yüksek fiyatlara satacağını anlayınca son anda 2 bin lira fiyatı arttırdı.
    Ceed aradığım fiyata araç bulamadım.
    Bu arada önceliğim sedan olması ve güçlü dizel motora sahip olması idi.
    Opel astra için de yakında 1.6 dizel motor gelecek diye forumda yazılar okudum.
    Sonun da Focus 3 dizel sedan stlye plus aldım.
    Çekişi çok iyi. 115 ps 270 tork hakkını veriyor.
    FOCUS 2 ye göre ses yalıtımı çok iyi.
    Yol tutuşu mükemmel.
    Elbette eksileri de vardır..
    Ama şu ana kadar izlenimlerim olumlu...

• astra al hocam arkadaşta var. gitmeme olayı göreceli ama bence yeterli. iç dış tasarımda bence sınıfının hala en iyisi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.