arkadaşlar mrb kendi aracımı sattım 1 temmuzda mutlaka araç almam lazım ama bir türlü karar veremiyorum cidden çok zormuş bu iş 50000 en fazla 55000 tl param var 1.3 astra sport 1.2 golf arasında gidip geliyordum(yılda 20000 km yapıyorum) ama astranın 1.3 performanssız golfün benzinli ve çok sıra olması beni düşündürüyor alternatifler arasında civic ve focusu koyuyorum ama onlarında tipi hoşumuza gitmiyor ayrıca civic lpg li;İ30 ve C4 te güzel ama markalarına güvenemiyorum yani hala başladığım yerdeyim size de konu açıp danışıyorum kusuruma bakmayın arapsaçına döndü iş
Yilda 20.000km yapan birisi icin benzinli araba kesinlikle onermem
focusun içi dar i30 çok güzel herşeyiyle bence tasarım 10 numara ama hyundai yıkamıyorum ön yargımı
Bende yeni C4 dizel var.. Bir depo ile Antalya'da 1100 km altına hiç düşmedim.. Araç 2 yıldır bende.. Bir motorun çarpmasında benden güvenliktede tam not aldı.. Sadece 15-20 gün gibi bir parça bekleme sıkıntısı oldu serviste.. Geneli sorunsuz bir araç.. Sıfır almıştım 2 sene oldu.. Tavsiye ederim..
Bende yeni C4 dizel var.. Bir depo ile Antalya'da 1100 km altına hiç düşmedim.. Araç 2 yıldır bende.. Bir motorun çarpmasında benden güvenliktede tam not aldı.. Sadece 15-20 gün gibi bir parça bekleme sıkıntısı oldu serviste.. Geneli sorunsuz bir araç.. Sıfır almıştım 2 sene oldu.. Tavsiye ederim..
C4 veya leon düşünün 1.3 astra uzun yolda filan sıkıntı olabilir, 20 bin az değil benzinli golf mantıksız gibi
quote:
Orijinalden alıntı: V.K.
1.4tsi highline golf7 manuel 55000 TL
1.4 benzinli bana ağır gelir hcm 55000 tl hem golf ağustostan önce yok
quote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFire
Dizel focus dizel i30 iyi olur
Alıntıları Göster
Yıllık 20.000 km üzerinde yol yapıyorsanız dizel veya LPG 'li araç almanızı öneririm.. Civicler LPG için ideal araçlar fazla sorun çıkarmıyorlar..
quote:
Orijinalden alıntı: gareysar
C sınıfı illa dizel ve otomatik alınacaksa bence de en alınabilir araç C4 comfort plus paket. Benzinli ve düz vites ise Golf 1.2 tsi comfortline. Yalnız Golf bulmak çok zor.
quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000
quote:
Orijinalden alıntı: gareysar
C sınıfı illa dizel ve otomatik alınacaksa bence de en alınabilir araç C4 comfort plus paket. Benzinli ve düz vites ise Golf 1.2 tsi comfortline. Yalnız Golf bulmak çok zor.
Alıntıları Göster
otomatik şartım yok yanlız az yaksın az sorunlu olsun 2.eli iyi olsun birazda tasarımı güzel olsun sedan hb farketmez
quote:
Orijinalden alıntı: hopeanddesire
focusun içi dar i30 çok güzel herşeyiyle bence tasarım 10 numara ama hyundai yıkamıyorum ön yargımı
i30 alın demiyorum sizin zevkiniz, önyargı olayı da sizin kişisel düşünceniz saygı duyarım. Ama şunu belirtmekte fayda var Hyundai sorunsuzluk konusunda kafaya oynar. Japonlar bu konuda nam yapmış olsa da Hyundai kesinlikle müşterisini üzmez. Uygun fiyatlı, güler yüzlü hizmet alırsınız ve 5 yıl garantili bir arabanız olur. İki adet Hyundai sahibi oldum şu ana kadar tek bir sorun bile yaşamadım.
quote:
otomatik şartım yok yanlız az yaksın az sorunlu olsun 2.eli iyi olsun birazda tasarımı güzel olsun sedan hb farketmez
Bence duz vitesli i30 dizel tam bu ihtiyaclariniza yonelik... Incelemenizi siddetle oneriyorum, 2. eli de sandiginizdan cok daha iyi, bunu bir vw kullanicisi olarak soyluyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: V.K.
1.4tsi highline golf7 manuel 55000 TL
1.4 benzinli bana ağır gelir hcm 55000 tl hem golf ağustostan önce yok
Alıntıları Göster
bende bugun aracımı sattım. 45-60 arası bir araç arıyorum. 1,2 tsi golf fena değil gibi ama yakıtına hiç güvenmiyorum, yeni astra sedan iyi sayılır ama 1,3 dizelin f/p kötü bence. acaba 2012 1,6 dizel c5 mi alsam diyorum(ancak c5 hakkında hiç bilgim yok) bir yandanda acaba 2007-2008 a4 1,6 mı alsam diyorum. araç almak gerçekten çok zor iş .. özeliklede 2. el ..
quote:
Orijinalden alıntı: burakkucuk
bende bugun aracımı sattım. 45-60 arası bir araç arıyorum. 1,2 tsi golf fena değil gibi ama yakıtına hiç güvenmiyorum, yeni astra sedan iyi sayılır ama 1,3 dizelin f/p kötü bence. acaba 2012 1,6 dizel c5 mi alsam diyorum(ancak c5 hakkında hiç bilgim yok) bir yandanda acaba 2007-2008 a4 1,6 mı alsam diyorum. araç almak gerçekten çok zor iş .. özeliklede 2. el ..
cidden çok zor iş aslında astrayı tasarım olarak beğeniyorum ama buradaki arkadaşlarda çevremdekilerde performans çok üzer diyo aslında çok hızla işi olan bi adam değilim ama 1.3 diyince hemen geç diyorlar böyle mi gerçekten
Astra almayin, bu p.tesi test ettim kimseye kulak asmayin arac tek kelimeyle hantal. Ne alirsaniz alin test etmeden almayin.
quote:
Alıntıları Göster
50-55bin bandında dizel manuel i30, c4, leon
quote:
Orijinalden alıntı: yuci
Alıntıları Göster
Aradığınız araç Citroen C4.
quote:
Orijinalden alıntı: yuci
Alıntıları Göster
megane, focus, golf veya i30 iyi alternatifler.. linea ya da bakın derim..yılda 20000km yapan için, dizel olması da avantajdır..