Şimdi Ara

C SINIFI DİZEL TERCİH ( LİMİT 50000 TL)(C4 ALINDI+İLK İZLENİMLER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elediğim araçların çoğunu tasarımlarını beğenmediğim için eledim. yanlış anlaşılmasın araçlar kalitesiz vs. olduğu için değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

Arkadaşlar yeni C4 1.6 HDI 92 hp dizel confort Style Paket M/T beyaz renk için 44000 TL fiyat aldım. fiyat nasıl? Yeni C4 nasıl? araba bakmaktan yoruldum artık. tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Bir c4 sahibi olarak bu fiyat o donanımdaki araca göre pahalı fiyat vermişler...

siz yeni c4 sahibimisiniz? fiyatı sizce kaça kadar çekebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

http://forum.donanimhaber.com/m_49551522/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49551522

baya araç incelemesi yapıldı 2 hafta içerisinde, haluk yeni C4 ü çok başarılı bulmuş, sessizlik ve kalite anlamında ben de aracı çok begendim, tek eleştirilebilecek yanı psa'nın yarı otomatik şanzımanıydı ki manuel tercih ediyorsunuz.

Sizin için düşük hızlarda yumuşak hızlanınca sert direksiyon önemli ise, c4 ü kesinlikle önermem. buna dikkat ederek bir test sürüşü yapmanızı öneririm.

• ayrıca
    50.300 bırakılan 1.6 tdi dsg leonu incelemeliisiniz sürüş keyfi çok yüksek bir araç. çok kıvrak. diğer herşeyi zaten a3 ve golf işçilik olarak kötü deniyor ancak ben bir kusur göremedim.

i30,ceed,yeni c4,megane hb gibi araçların içinde seneye kasası değişecek olsa bile en güzel ve en mantıklı araç tdi dsg ve tam bagımsız yürüyeni ile LEon dur.

makyajdan sonrada daha güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: Details

http://forum.donanimhaber.com/m_49551522/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49551522

baya araç incelemesi yapıldı 2 hafta içerisinde, haluk yeni C4 ü çok başarılı bulmuş, sessizlik ve kalite anlamında ben de aracı çok begendim, tek eleştirilebilecek yanı psa'nın yarı otomatik şanzımanıydı ki manuel tercih ediyorsunuz.

Sizin için düşük hızlarda yumuşak hızlanınca sert direksiyon önemli ise, c4 ü kesinlikle önermem. buna dikkat ederek bir test sürüşü yapmanızı öneririm.

test sürüşü imkanım ne yazık ki yok. C4 de yüksek hızda da mı direksiyon yumuşak oluyor tam anlamadım ne demek istediğinizi?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yeni C4 1.6 HDI 92 hp dizel confort Style Paket M/T beyaz renk için 44000 TL fiyat aldım. fiyat nasıl? Yeni C4 nasıl? araba bakmaktan yoruldum artık. tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Bir c4 sahibi olarak bu fiyat o donanımdaki araca göre pahalı fiyat vermişler...

Yaklasık 3 aydır c4 sahibiyim ve aracım 18.000 Kmde :)
    Ne kadara çekebilceğiniz sizin pazarlık kabiliyetinze kalmış ona birşey diyemem fakat, 112hp confort plus paketli aracı 48 49binlere alabilirsiniz... Hem 92hp hem plus degıl hemde manuel 44k yuksek bir rakam...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne kadara çekebilceğiniz sizin pazarlık kabiliyetinze kalmış ona birşey diyemem fakat, 112hp confort plus paketli aracı 48 49binlere alabilirsiniz... Hem 92hp hem plus degıl hemde manuel 44k yuksek bir rakam...

artık plus paketli araç gelmiyor. yeni araçlar style paketli. style pakette plus paketten farklı olarak katlanır ayna ve park sensörü yok. diğer herşey aynı. sizin aracın donanımı nedir? kaça aldınız ve aracınızdan memnunmusunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

artık plus paketli araç gelmiyor. yeni araçlar style paketli. style pakette plus paketten farklı olarak katlanır ayna ve park sensörü yok. diğer herşey aynı. sizin aracın donanımı nedir? kaça aldınız ve aracınızdan memnunmusunuz?

Hmm anladım yinede pahalı oldugu dusuncesındeyım...
    112hp e-hdi mcp confort+plus benım aracın donanımı... Cok ama cok memnunum araçtan hem performans olarak hem konfor hemde yakıt sarfiyatı açısından dort dortluk bi araç. Fakat ne yazıkkı aracımı satıyorum aklınızda bulunsun :)
    Niye satıyorsun dersen bazı planlarımdan dolayı...

• HYUNDAI ELANTRA 2011

C SINIFI DİZEL TERCİH ( LİMİT 50000 TL)(C4 ALINDI+İLK İZLENİMLER)

full donanım 49.800 tl

c sınıfının en karizmatik arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

HYUNDAI ELANTRA 2011

C SINIFI DİZEL TERCİH ( LİMİT 50000 TL)(C4 ALINDI+İLK İZLENİMLER)

full donanım 49.800 tl

c sınıfının en karizmatik arabası

hyundai elentranın dizeli yok diye biliyorum.

• doğru yok ama benzinli otomatik sınıfının en az yakanı

6 ileri otomatik
    şehir içi 9.4
    şehir dışı 5.6
    ortlama 7.0

manuel

şehir içi8.5
    şehir dışı5.2
    karma 6.4
  • volvo s40 dizel dusunebilirsiniz
  • quote:

doğru yok ama benzinli otomatik sınıfının en az yakanı

6 ileri otomatik
    şehir içi 9.4
    şehir dışı 5.6
    ortlama 7.0

manuel

şehir içi8.5
    şehir dışı5.2
    karma 6.4

Üstüne net 1 litre daha ekle belki daha fazla ahanda sehır ıcınde yakıcagın benzın :)
    Gecen gun inceledim cok hos gayet alınabılır bır araç fakat saçma bir politika yuzunden benzınlı
  • quote:

6 ileri otomatik
    şehir içi 9.4
    şehir dışı 5.6
    ortlama 7.0

manuel

şehir içi8.5
    şehir dışı5.2
    karma 6.4

Focus 2 aracımında fabrika verileri benzer ama inanın o değerleri tutturmak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

volvo s40 dizel dusunebilirsiniz

S40 dizel çok düşündüm. hatta 2. el S40-V50 de çok araştırdım. 2. elde içime sinen bulamadım. sıfır fiyatları ise beni aşıyor. baz donanım bile 54000 tl. bu fiyatı sonuna kadar hakediyor ama beni aşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drchtygn -- 4 Temmuz 2011; 0:04:27 >
  • quote:

Merhabalar. Belki hatırlayan vardır 2. el araç bakıyordum. Ancak 2. el işi beni çok bezdirdi. Artık sıfır bir araç istiyorum. Olmazsa olmazlarım;

1) sıfır km ,dizel, 1.6 lt motor hacmi
    2) ses yalıtımı ve yol konforu iyi olmalı
    3) donanımı iyi olmalı ( özellikle ESP dahil güvenlik donanımı tam olmalı)
    4) sürüşü keyifli bir araç olmalı ( focus 2 aracımı aratmamalı)
    5) performans olarak yeterli olmalı ( özellikle ara hızlanmalarda ve rampalarda)
    6) bagaj hacmi az olmamalı

Çeşitli nedenlerle elediğim araçlar;

1) Ford Focus 2 ve 3 ( Focus 2 şuanki aracım zaten. focus 3 ise bagaj hacminden kaybediyor)
    2) Opel Astra yeni- eski kasa ( performanstan dolayı)
    3) Toyotanın tüm modelleri
    4) VW tüm modelleri
    5) Renault Megane
    6) Peugeot 308

Bu araçların tavsiye edilmemesini rica ederim.

Düşündüğüm araçlar ise;

1) Mazda 3 Sedan Touring dizel 115 hp manuel
    2) Citroen yeni C4 dizel confort plus paket 1.6 HDI 112 hp manuel
    3)????

Başka önereceğiniz araçlar var mı? Bu iki araç için düşünceleriniz nelerdir?

bende aynı senin gibi sürüncemede kaldım. ama fransız arabalarına karşı nedense hep soğukluk hissetim. sanki tam güven vermiyorlar. kaza olunca içinde ölürüm gibi bir his var. güvnlik ve malzeme kalitesi çok kötü, çok ince sac kullanıyorlar. ufak bir kazada araç dağılıyor. çok masraf açıyor. yakın çevremden fransız arabalırını kullanan kişilerden bilirden biliyorum. bende accent blue prime modelinde takılı kaldım. ama senin mazda 3 dizel de kafamı karıştırmadı değil yani. ben olsam o fiyat aralıklarında mazda 3 düşünürdüm. kesinlikle citroen değil.

• quote:

6 ileri otomatik
    şehir içi 9.4
    şehir dışı 5.6
    ortlama 7.0

manuel

şehir içi8.5
    şehir dışı5.2
    karma 6.4

VW Jetta 160hp-DSG'nin verilerini incelemediniz herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

6 ileri otomatik
    şehir içi 9.4
    şehir dışı 5.6
    ortlama 7.0

manuel

şehir içi8.5
    şehir dışı5.2
    karma 6.4

VW Jetta 160hp-DSG'nin verilerini incelemediniz herhalde..

evet görmemiştim.

yakıt tüketimini azaltmak(!) için her fırsatta bir üst vitese çıkmak isteyen ve baskı balata sorunları olan bir şanzıman DSG.

Yakıt tüketimine harcadığımız bu parayı vw de dsg ye harcıyorsunuz değişen birşey yok.
  • mazda dururken citroene bakmazdım.
  • Şayet şehrinizde servisi olmayan bir araç gerçekten çok sıkıntı yaratır.Sadece periyodik bakım için düşünmeyin.Düşünsenize allah korusun bir kaza falan oldu hani büyük bir hasar olmasına bile gerek yok bir far değişimi için bile o 450 km yolu gitmek zorunda kalabilirsiniz garanti olaylarından dolayı.Tamam araç güzel olabilir ama şehirde servisin olmaması çok büyük handikap bence.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.