Şimdi Ara

C sınıfı en yumuşak amortisörlü en rahat araba?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hblere rahat diyenlere hiç birsey demiyorum fanatikliğin alemi yok, bence Sedanlar genelde daha rahat oluyor octiva en iyi örnek
  • Fransızlara bakacaksın.
  • C4 süspansiyonları lokurtulu çalışıyor. İlk kasadan yumuşak ama hala sesli, çok can sıkıcı.
  • C4 ün süspansiyonuna sehir içinde konforlu demeyelim lütfen...
  • Bağımsız süspansiyonlu Golf nasıl diye soran arkadaş olmuş, hemen cevap vereyim; Golf 6'dan kat kat daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

en konforlusunu bilmemde en konforsuzu sanırım focustur. yol tutusta 1 numara olucam dıye kazık gıbı suspansıyonlarla zıplaya zıplaya gıdıyorsunuz.

Focus yerine transitden bahsediyorsunuz sanirim. Focusun suspansiyonlari her zaman orta sertlikte olmustur. Kullandiklarim icinde en yumusak eski kasa jetta ve fluence geldi yeni c4 bozuk yollarda darbe emisi pek basarili gelmemisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4'ün hep konforlu olduğundan bahsediliyor testlerde.
  • herkez c4 demiş hayret gittim test sürüşü yaptım ilk dikkatimi çeken direksiyon biraz ağır geldi nedense süspansiyon olarak ise orta sertlik öyle yumuşak bir durum yok sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgava

herkez c4 demiş hayret gittim test sürüşü yaptım ilk dikkatimi çeken direksiyon biraz ağır geldi nedense süspansiyon olarak ise orta sertlik öyle yumuşak bir durum yok sanki

direksiyonu daha ağırdır rakiplerine göre. süspansiyonları yumuşaktır ama hafif engebeli ya da kalitesiz astfalt yollarda anlarsınız en iyi ne kadar yumuşak olduğunu.
    yoksa o sarı ufak hız tümsekleri, çukurlarda falan olaya direk darbe sönümlemesi olarak bakarsak o kadar iyi değil.

zaten hiçbir c sınıfı araç o kadar başarılı olamıyor, d sınıfına bakılmalı onları da tamamen sönümlesin istiyorsanız.
  • D sınıfı sıfır honda accord araba aldım amörtisörler sert ve lok lok şeklinde sesli çalışıyordu ne yazikki
    o zaman ben d sınıfı arabaya geçiş yapayım hangisi yumuşaktır d lerde beyler?
  • C sınıfı ile ilgili "En ...." şeklinde olan tüm konulara VW fanboy'ları Golf'ü sokmayı başarıyor, tebrik etmek lazım.

Bi ara yanlış hatırlamıyorsam Time dergisinin "Yüzyılın en büyük sanatçısı" anketine vatansever halkımız hücum etmiş, Atatürk'ü en büyük sanatçı yapmışlardı. Bu Golf mevzusu da aynen buna benziyor.
  • Premium da sayılıyor mu ?
  • 16'' ile 17'' jant arasında süspansiyon açısından çok büyük faklılıklar oluyomu?? ben leon almayı düşünüyorum ve bildiğim adarıyla leon lar sert süspansiyonlu araçlar.. Bu araçlarda 16 mı 17'' jant mı tercih etmeliyim?? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Bağımsız süspansiyonlu Golf nasıl diye soran arkadaş olmuş, hemen cevap vereyim; Golf 6'dan kat kat daha iyi.

iyi mi? Yumuşak mı?
    İkisi arasında anlam farkı var çünkü.
    Golf 7 ile ilgili sık eleştri alan konulardan biri de sertleştirilmiş süspansiyonu, ve ben bundan nefret ediyorum mesela.

• İlk defa Fransız arabasını bu tarz konularda öne çıkartanlar olmuş. C4 diyenlerin çoğu C4 sahibi değilse eğer ağlamak istiyorum, o derece şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Bağımsız süspansiyonlu Golf nasıl diye soran arkadaş olmuş, hemen cevap vereyim; Golf 6'dan kat kat daha iyi.

iyi mi? Yumuşak mı?
    Golf 7 ile ilgili sık eleştri alan konulardan biri de sertleştirilmiş süspansiyonu, ve ben bundan nefret ediyorum mesela.

Öncelikle Golf 7'nin yol tutuşu, Golf 6 ile karşılaştırılamayacak derecede iyi. Bana çok daha fazla güven veriyor, 3 senelik Golf 6 deneyimimden sonra 2 haftalık Golf 7 deneyimimde bunu kesinlikle söyleyebilirim.

Süspansiyon iyi mi yumuşak mı anlam farkına girmeden önce şöyle bir genelleme yapayım. Daha iyi bir yol tutuş yapmalarına rağmen konfordan kesinlikle ödün vermemişler ve Golf 7'nin darbe emisyonları Golf 6'dan yine çok daha iyi. Beni Golf 6'dan daha az yoruyor, arada kesinlikle büyük bir fark var ama bunun ne farkı olduğunu ben hala tam olarak çözemedim. Golf 7 TSI olunca belki benzinli arabanın konforu başka geliyor bana Golf 6 dizelden sonra ama kesinlikle söylemeliyim ki bazen Golf 6 ile çıkıyorum evden, Golf 7 çok daha konforlu, sürüşü daha yok, süspansiyonların darbeleri sönümlemesi mükemmel diyebilirim.

• Bağımsız süspansüyonlu Golf 7 ve C4.
  • Corrolla c4 astra.bunları test edin hemen hemen benzer araçlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

iyi mi? Yumuşak mı?

Öncelikle Golf 7'nin yol tutuşu, Golf 6 ile karşılaştırılamayacak derecede iyi. Bana çok daha fazla güven veriyor, 3 senelik Golf 6 deneyimimden sonra 2 haftalık Golf 7 deneyimimde bunu kesinlikle söyleyebilirim.

Süspansiyon iyi mi yumuşak mı anlam farkına girmeden önce şöyle bir genelleme yapayım. Daha iyi bir yol tutuş yapmalarına rağmen konfordan kesinlikle ödün vermemişler ve Golf 7'nin darbe emisyonları Golf 6'dan yine çok daha iyi. Beni Golf 6'dan daha az yoruyor, arada kesinlikle büyük bir fark var ama bunun ne farkı olduğunu ben hala tam olarak çözemedim. Golf 7 TSI olunca belki benzinli arabanın konforu başka geliyor bana Golf 6 dizelden sonra ama kesinlikle söylemeliyim ki bazen Golf 6 ile çıkıyorum evden, Golf 7 çok daha konforlu, sürüşü daha yok, süspansiyonların darbeleri sönümlemesi mükemmel diyebilirim.

Sizin kullandeığınız 1.4 Tsi'dı sanırım değil mi?
    Bağımsız süspansiyonlu yani.
    Aslında Golf'ü kesinlikle DCC opsiyonu ile birlikte almak gerek.
    Aslında sormak istediğim buydu bazı araçlar yumuşaktır ama yorar,bazı serttir gerekten rahatsızdır.
    Bazıları orta sertlikte olmasına rağmen sert hareket etse de rahatsız etmez, Golf 7 böyle bir araç o zaman.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.