Şimdi Ara

C sınıfı en yumuşak amortisörlü en rahat araba?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corolla, i30, auris, c4, golf konforlu araclardir, auris ve corolla ve i30 tam otomatik, diger ikisi yari otm sanzumandir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Tam Otomatik demiş bir sürü alakasız model sayılmış...
  • Hocam ben fluence diyorum kendi aracimin alistigim sert yapisidan sonra iyi gelmsiti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: tolgava

Golfte bagımsız süspansiyon yok diye bılıyorum nasıl rahat olabilirki?

fanboy kontenjanından rahat olur
    Şaka bir yana konfor olarak Lancia Delta var,bu sınıfın en iyisi.
    C4 de çok konforlu.

C4ü bu forumda cok duydum konfor kiyaslamalarinda. 2-3gun once bindim hakikaten basariliymis. peki yol tutusu nasil bilginiz var mi?

c4 ile yaptığım slalomu daha önceki arabalarımla yapmaya cesaret edemezdim..adac sitesinde 1.5 ile çok iyi puan almıştır kısaca i30, eski kasa leon, megane, 308, fluence test etmiş biri olarak hepsinden daha güven verici ve iyi..ayrıca en başarılı esp performanslarından birine sahip..

• quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

C4ü bu forumda cok duydum konfor kiyaslamalarinda. 2-3gun once bindim hakikaten basariliymis. peki yol tutusu nasil bilginiz var mi?

yol tutuş olarak focus seviyesinde değil,ama normal bir otomobil kullanıcısını tatmin edecektir.
  • C siniflarin hepsi ayni . Otomatik degil ama avensis derim. En Uygun fiyatli d segmentlerden biri konfor konusunda cok iyi . Konfor odakli secim olacaksa d segment araclari inceleyin .

• Şu ana kadar kullandığım C sınıfı dersek Corolla yumuşak. Ancak daha yumuşağı olabilir kendimden bildiğim için Corolla diyorum.
  • İ30 çok konforlu rahat bir araç

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73149245

ikinci bir konu acmissiniz, anlayamadim...

bu arada fluence onerilerini gordukce otomobil genele olan inancim iyice kule dondu, gunluk sehir ici surdugum araba, fluence dci deri koltuk keyless, 20000 km.'de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 22 Nisan 2013; 23:20:37 >
  • Burada çoğu arkadaş C4 demiş... Ya ben yumuşaklık kavramını yanlış anlıyorum, yada c4 diyen arkadaşlar yanlış anlıyor...

Benim gözümde yumuşak süspansiyon aracı sessiz kılacak ve bolca yaylandıracak...

http://forum.donanimhaber.com/m_72041844/f_//tm.htm#72041844

Daha önce böyle bir başlık açmıştım... çoğu kişi c5 önermişti..Binmek nasip olmadı daha...

Ancak benim gözümde c4 yumusak süspansiyonlu bir arac degil...hele hele avensis ile kıyaslanamaz bile..

Ben bu yumuşak süspansiyon sevdasına Camry bile bakmaya başlamışıtm..:/
  • Citroen C4..

• quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Burada çoğu arkadaş C4 demiş... Ya ben yumuşaklık kavramını yanlış anlıyorum, yada c4 diyen arkadaşlar yanlış anlıyor...

Benim gözümde yumuşak süspansiyon aracı sessiz kılacak ve bolca yaylandıracak...

http://forum.donanimhaber.com/m_72041844/f_//tm.htm#72041844

Daha önce böyle bir başlık açmıştım... çoğu kişi c5 önermişti..Binmek nasip olmadı daha...

Ancak benim gözümde c4 yumusak süspansiyonlu bir arac degil...hele hele avensis ile kıyaslanamaz bile..

Ben bu yumuşak süspansiyon sevdasına Camry bile bakmaya başlamışıtm..:/

?? hocam yaylana yaylana gidiyorsun her kullananın size ilk söyleyeceği şeydir bu c4 için. avensis ile elbette kıyaslanmaz avensis d sınıfı, c5 standart süspansiyonda bile çok konforludur, hele hydropneumatik olursa tadından yenmez. top gear'in citroen c6 testine bir bakın orada ne olduğunu görürsünüz.

yalnız eski kasası bayaa serttir c4'ün ya da 17 inch ile kullandıysanız o kadar yumuşak gelmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 23 Nisan 2013; 0:09:46 >

• Ne mal
    Yorumlar sanzuman ile suspansiyonun ne alakasi var adamlar i30 golf rahat yazmis bunlarin suspansiyonu sert araclar nesinrahat

• Valla C4 un suspansiyonu sanildigi kadar yumusak degil.Tamam duzgun yolda gayet yaylanarak gidiyor ama bozuk yolda cukurlarda filan ozellikle arka suspansiyon cok sert vuruyor,cok sesli calisiyor ve darba emiside pek iyi degil.Ben aracin suspansiyon sisteminden hic memnun degilim acikcasi.

Sanirim bu konuda i30 daha iyi

• Citroen c5 inki çok başarılıydı ama c4 e hiç binmedim bence test sürüşü yaparak kendiniz karar vermelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

Ne mal
    Yorumlar sanzuman ile suspansiyonun ne alakasi var adamlar i30 golf rahat yazmis bunlarin suspansiyonu sert araclar nesinrahat

i30'un nesi sert yahu yumuşacık araba...
    Bir Vw'ne göre çok yumuşak, hatta salınım yaptığı için yol tutuş konusunda eleştiriliyor.
  • Konfor olarak 65 yanaklı bir golf v oldukça tatminkar daha önce honda civic hb, leon,c4,astra h , guiletta kullandım konfor olarak golf 5 daha iyi (yalıtım yada yol tutuş olarak demiyorum ) Bide son olarak tam otomatik araba diye birşey yok çamaşır makinesi değil bu
  • Keske avensiz otomatik olsaydı:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgava

Keske avensiz otomatik olsaydı:(

Hocam yapma avensisin dünya kadar otomatiği var :) Hemde tam otomatik...

amadeus99 hocam, en yakın zamanda C5 in bana denk gelmesi dileğiyle;)

Peki arkadaşlar biz aracı yumuşak süspansiyonlu hale getiremiyor muyuz ? :/
  • torsiyonlu golfe yumusak suspansiyonlu diyen fanatiktir.net.

Yumusak suspansiyon diyince orta segment markalar arasinda aklima ilk citroen gelir. Yani c4 tabiki.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.