Bir iki gün önce dosyalarımı C'den D klasörüne geçirip yedeklemeye çalışırken Windows dondu ve açılmamaya başladı, ben de PC'nin çöktüğüne kanaat getirerek boot disketi taktım(Windows C'de yüklüydü). Ancak dosyaları ve bu modda diğer sürücüye taşımaya çalışırken, C sürücüsünün kaybolduğunu gördüm. D sürücüsü de C'nin yerine geçti.
Kayıp partition'u bulmaya yarayan bir program kullandım ama o da ne: Program, C ve D sürücüsünün yerlerinde olduğunu ve bozuk olmadığı belirityor Şaştım kaldım... Ne yapmam gerekiyor? C klasöründeki dosyaları nasıl kurtarabilirim?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
C sürücüsüne bir sürücü harfi verirsen sorunun büyük bir ihtimalle hallolacaktır..
Bunu nasıl yapacağım? Çünkü C sürücüsünün sürücü harfi yine c olarak gözüküyor ancak DOS modundan girince D sürücüsü C imiş gibi gözüküyor. Gerçek C'yi bulamıyorum. Yalnızca programdan girip baktığımda normal gözüküyor.
Bilgisayarım sağ tıkla Yönet>Disk yönetimi ... Oradan ayarlıyabilrsin sandığım kadarıyla..
erd commander isimli progam ile pc yi boot edin disklerin ikisinide görüyor olmanız gerekecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme