Şimdi Ara

C Sürücüsünde yeterli yer yok hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C sürücümde normalde görünen 3GB kadar boş yer mevcut, fakat pc sürekli c sürücüsünde yeterli hafıza yok mesajı verip duruyor...
    Kullandığım özel, çok hafıza kullananan bir programda yok, ve bu olay 3 gün öncesine kadar yoktu...
    Lütfen yardım Kaspersky'la taratıyorum virüs falanda yok...

• başlat/donatılar/sistem araçları/disk temizlemeyi çalıştır. Ardından bilgisayarıma sağ tıkla, özelliklere gir. Sistem geri yükleme sekmesine gelip c sürücüsünü seçip sistem geri yüklemeyi kapat de. Daha sonra tekrar aç (veya açma. o senin tercihin) kapatmak sistem geri yükleme noktalarını yani eski yedekleri siler ve diskte yer açar. Daha başlat/donatılar/sistem araçları/disk birleştiricisini çalıştır. Ayrıca geçici internet dosyaları klasörünü ve temp klasörlerini de boşalt.
  • Sağol dostum umarım çözüm olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jahma666

Sağol dostum umarım çözüm olur...

Sen saol
  • sistem geri yüklemeyi kapatmanı tavsiye etmem, bazen çok işe yarıyor, onun yerine disk temizle/diğer seçenekler de sistem geri yükleme var, temizle dersen son geri yükleme noktası dışındakileri siler güvenlik için en azından bir tane sağlam geri yükleme noktası kalsın derim,
  • quote:

Orjinalden alıntı: icaktan

başlat/donatılar/sistem araçları/disk temizlemeyi çalıştır. Ardından bilgisayarıma sağ tıkla, özelliklere gir. Sistem geri yükleme sekmesine gelip c sürücüsünü seçip sistem geri yüklemeyi kapat de. Daha sonra tekrar aç (veya açma. o senin tercihin) kapatmak sistem geri yükleme noktalarını yani eski yedekleri siler ve diskte yer açar. Daha başlat/donatılar/sistem araçları/disk birleştiricisini çalıştır. Ayrıca geçici internet dosyaları klasörünü ve temp klasörlerini de boşalt.

ama gızlı dosya klasoru olabılır goremezssın am yer tutar denetım masasından dosya seceneklerını tıkla gızlı dosyaları goster yap bakalım belkı wardır arkadasımın soyledıgıde dorudur ıkısınıde dene

• bu uyarıyı kapatan bi regedit kaydı var. onu bulursan kapatabilirsin. bir daha çıkmaz böylece.
  • Disk temizlemeyi dene, arkadaşın da dediği gibi.Bence bilgisayarınıza çok sık program kurup kaldırmıyorsanız, yani PC'deki programlarınız tam olarak oturmuşsa sistem geri yüklemeyi kapatmanızın hiç bir zararı yok.Ben de zaten kapalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.