Arkadaşlar kernel32.dll dosyasını projeme import edip sistem saatini belirlediğim saat ile değiştirmek istediğimde benim belirlediğim saatin üzerine 2 saat ekleyerek değiştiriyor niye böyle yapar anlamadım Sistem saati ayarlarındaki zaman diliminden mi kaynaklanıyo acaba
o anda sistemin saatini ne olarak veriyor sana ona bakman lazım önce. Sağ alt köşedeki saate değil üzerine eklediğin anda kernek32.dll den dönen saat durumu nedir onu kontrol edip ona göre işlem yapman daha doğru olur. Tabi bu tarz birşey hiç lazım olmadı denemek lazım. Sadece fikir yürütüyorum.
Sekronizasyon var zaten degistirsende belli bir sure sonra yine degistir +2 saat ondeyiz iki saat eksik vermen lazım ayrıca sekronizayondan donen degeride kontrol edip 2 saat cıkarman gerekli.
quote:
Orijinalden alıntı: fsh77
Sekronizasyon var zaten degistirsende belli bir sure sonra yine degistir +2 saat ondeyiz iki saat eksik vermen lazım ayrıca sekronizayondan donen degeride kontrol edip 2 saat cıkarman gerekli.
Bu durum sadece kendi bilgisayarımda değil programın çalışacağı tüm bilgisayarlarda geçerli olacak. Serverdan sistem saatini alıp clientların saatine eşitlemeye çalışıyorum. Hepsinden 2 çıkarsam, saat dilimi +2 olmayan bilgisayarlarda saatin yanlış ayarlanmasına sebebiyet vermez miyim
bunlar turkiyede degilmi degilse ulke saat dilimlerine gore hesap yapman lazım.
DateTime saat;
saat=saat.ToUniversalTime();
işimi çözdü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme