sorunum şu merkez bankasından 2010 yılından itibaren döviz kurları bilgilerini çekmek istiyorum merkez bankası da günlük döviz kurları bilgilerini sitede yayınlıyor ama tatil günlerinde borsa açık olmadığından o günlere ait xml dosyası yok ben bir döngü kurdum ve 5 güne kadar yani tatil günleri dışında yayınlanan xml leri sql veri tabanına alabiliyorum doğal olarak tatil günlerinde xml bulunmadığından o günlere denk geldiğinde xml dosyasından hata alıyorum tatil günlerinin belli bir sistematiği de yok sadece hafta sonları değil bundan kurtulmak için ne yapabilirim..? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Selamlar For dongusunun icinde yaptigin cekme islemi try catch bloklari icinde yap. En basidi bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
evet bunu denetim ancak try ve catch çalışmayışının sebebi ikisinin içinde çalışan kodların birbirinden bağımsız olması yani demek istediğim try içinde i=5 kadar geldi ve 6 da hata ile karşılarştı catch e atlayacak ancak burda tekrardan 0 dan başlar manuel de girsem başlangış sayısını 3 yıl için her seferinde nerede takılacağını hesap edip hepsinin önüne try catch koyamam yinede yardımın için tşkkürler
en iyisi tüm kodu yazayım siz bi bakın
using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using System.Xml; using System.Data.SqlClient;
namespace döviz_kurları { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent();