Şimdi Ara

C ve Sistem Programcıları Derneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
16.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende geçenki sınıfta yer olmadığı için bekliyordum. 18 Şubat 2012 tarihinde başlayacak olan Cumartesi-Pazar 09:00-13:00 grubunda Programlamaya Giriş eğitimini alacağım :)

15 yıla yakındır donanım üzerinde tecrübem var ama yazılım hep hayalimdi, bir şeyler üretmek istiyorum. Araştırmalardan sonra C Derneği'nin çok övüldüğünü gördüm ve umarım sorunsuz şekilde başlayacağım.

Amacım C# öğrenerek masaüstü uygulamalar geliştirmek (muhtemelen ticari uygulamalar) Çok istekliyim, zamanım da var. En baştan başlayıp adım adım öğrenmek istiyorum :)

Ataşehir'de oturuyorum, hafta sonu trafik yoğunluğu da olmuyor, günü de öldürmeden güzel bir eğitim almayı planlıyorum :) Gidecek arkadaşlar olursa tanışalım

• Programlamaya girişi bitirdim. Bu pazar C Sharp kursuna başlıyorum, Hocamız Kaan ASLAN
  • Ankara da şubeleri yok değil mi bunların, yada Ankara da nereyi önerebilirsiniz?
  • Tek bir şubeleri var o da İstanbul/Mecidiyeköy deki şubeleri.
    Ankarada Bilge Adam haricinde birkaç kurs daha olmasi lazim
  • arkadaşlar bende katılmıştım. kurslarına.
    Programlamaya Giriş,
    C Programlama Dili
    C++ Programlamaya Giriş
    İleri C
    İstanbul'da kalsam devam edecektim. Ama şu an İskenderun'da olduğum için gidemiyorum.

Temel olarak programlamaya giriş ve c aldıktan sonra hangi alana kaymak istiyorsanız o alana göre farklı kurslara katılmanızı öneririm. İlk iki kurs gerçekten çok faydalı olmuştu. Sonrasında c# veya java üzerinden gidebilirsiniz. çünkü genelde Türkiye'de yazılım sektörü bu yönde. (kariyer.net üzerinden takip etmenizi öneririm. mezun olduktan sonra iş aramanızda kolaylık olur)

Hem Necati Hoca hemde Kaan hoca alanlarında çok başarılı ve deneyimliler. Diğer hocalarda ders alamadım ne yazık ki.

Kurs süreleri uzun diyen arkadaşlar olmuştu. Geçenlerde şirketin iki haftalık ileri java kursu olmuştu. fakat iki hafta içinde tüm java teknolojilerini gördük. ders nerdeyse bir seminer havasında geçti. çok az uygulama yapabildik. bu açıdan dernekteki eğitimler genelde detaylı ve uzun sürüyor ve de para kazanmak ikincil amaç olduğu için diğer kurslara göre daha uzun ve detaylı olmasına rağmen her zaman için daha ucuz oluyor ve de en önemlisi öğrenci iseniz indirim kazanıyorsunuz. Ayrıca benim kurs aldığım dönemlerde ödemeleri kurs süresine yayabiliyorlardı. Örneğin C kursu 5 ay sürüyorsa kurs bitene kadar 5 taksite bölebiliyorlardı.

Öğrenciyseniz 4 sene boyunca hafta sonlarınız boş geçiyor. Kendiniz geliştirme için bire bir.

• Yarın C ye başlayacak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

var

Yarın C'ye başlamak için çok geç olabilir
  • Bugun programa giriş kursuna ön başvuru yaptım bakalım ne zaman sınıf açılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c#'a devam kaan hoca'ya selam ali hoca'ya da sevgiler saygılar. bu kurs bi harika dosttum :D
  • Veritabanı için başvuru yaptım. Kurs 5 ekimde başlamış, bakalım ne olucak. Bekliyoruz
  • bu başlığı acilen hortlatmam lazım.
    arkadaşlar java kursu araştırıyorum.evde çalışırken canım inanılmaz sıkılıyor.kurs ortamı lazım bana ama para konusu çok sıkıntılı.
    iki kurs buldum biri bu diğeri de Godoro.
    Godoro nun eğitmeni Önder Teker.java konusunda uzmanlardan biri olarak gösteriliyor.Ama yine de çok bilgi bulamadım internette açıkçası.
    c ve sistem programcıları derneği hakkında ise internette çok fazla yorum var fakat bu yorumlar c/c++/c# üzerine yoğunlaşmış.Sanırım dernekten java kursu alan çok fazla insan yok.Bu yüzden dernekte bu dersi veren Metin Kaya hakkında da çok fazla yorum bulamadım.Bu hoca nasıldır bilen/bu kursa giden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalisnotdead
    Metin Kaya hakkında da çok fazla yorum bulamadım.Bu hoca nasıldır bilen/bu kursa giden var mı?

İtü uçak fakültesi dekanı, dersi kaçırmayıp iyi dinlersen öğrenememen zor, öğrenirsin her türlü. He bi Necati Ergin değil orası ayrı

Not: Direk javadan başlaman için biraz algoritmik bilgi gerekiyor, yoksa programlamaya girişten başlarsın, almazlar. Atıyorum bir dizinin en büyük elemanını bulan algoritmayı biliyosan, herhangi bir programlama dilinde de kodlayabiliyorsan sorun yok. Bilmiyorsan kasma, javada zorlanırsın, programlamaya girişten başlar sağlam temelli git.
  • Konunun hortlaması işime yaradı açıkçası. "C# ile Nesne Yönelimli Programlama" kursuna katılmayı düşünüyorum. Daha önceden basic ile ufak programlar yazmışlığım vardı. "Programlamaya giriş" almadan katılabilir miyim acaba?
  • daha önce codecademy.com dan python öğrendim.şu an kendim java öğreniyorum herber schildt in kitabından.threadleri falan geçtim hatta.biraz da bu yüzden kararsızım çünkü Godoro daki kurs içeriği c ve sistem deki kursunkinden daha çok.JSF/JSP gibi konular da var.
  • metalisnotdead M kullanıcısına yanıt
    İleri java var dernekte, javadan sonra onu alırsınız. Kursun içeriklerine falan bakıp karşılaştırın, dernekte temeli daha sağlam atıp gidersiniz, yok ben direk uygulama yapmak istiyorum derseniz diğer kursa gidin.
  • arkadaslar bende bu ise baslamak istiyorum yasım 30 amacım bir yerde calısıp ilk once kendimi gecindirmek tabi sonrasında bu isi daha da ilerletmek istiuyorum sizce basarabilir miyim
  • teşekkür ederim.iş bulamadığım sürece kurumsal java eğitiminin masrafını karşılayabilir miyim emin değilim.bu seferlik ailem karşılayacak.sonrasında artık onlardan daha fazlasını isteyemem :)

@riko21 abi sen istiyorsan gerisi gelir bence.başarabilir miyim diye kendine sor :)
  • konu hort beyler kusura bakmayin :D java baslicaktim ancak programlama giris dersinden baslamam gerektigi soylendi bolesi daha saglam ve garanti olur die dusunup bende kabul ettim bu hafta acilacak kursa yer olursa basliycam giden yazilan tavsiyesi olan varmidir :)
  • Selam bende 9 mayıs giriş kursuna başlayacağım. Siz başladınız mi dersler nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adosonic

Selam bende 9 mayıs giriş kursuna başlayacağım. Siz başladınız mi dersler nasıl ?

giris dersi derken programlamaya girisdenmi baslicaksiniz ? 9 unda yoksa java c# ?

programlamaya girisden baslicak isen ali hoca cok iyi ders anlatiyor bende hafta ici kursundaim gercekden tavsiye ederim aldiklari parayi hak eden bir kurum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.