Şimdi Ara

C# visiual studio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Visual studio tema sorunu yaşıyorum temayı existing den eklediğim temanın gözükmesi için uygulamayı çalıştırıyorum fakat uygulama çalışmıyor

C# visiual studio

Aldığım hata şu

1>------ Build started: Project: League of Legends Satın Alma Geçmişi, Configuration: Debug Any CPU ------
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): warning MSB3026: Could not copy "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Beginning retry 1 in 1000ms. Could not find file 'obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe'.
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): warning MSB3026: Could not copy "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Beginning retry 2 in 1000ms. Could not find file 'obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe'.
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): warning MSB3026: Could not copy "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Beginning retry 3 in 1000ms. Could not find file 'obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe'.
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): warning MSB3026: Could not copy "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Beginning retry 4 in 1000ms. Could not find file 'obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe'.
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): warning MSB3026: Could not copy "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Beginning retry 5 in 1000ms. Could not find file 'obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe'.
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): warning MSB3026: Could not copy "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Beginning retry 6 in 1000ms. Could not find file 'obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe'.
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): warning MSB3026: Could not copy "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Beginning retry 7 in 1000ms. Could not find file 'obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe'.
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): warning MSB3026: Could not copy "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Beginning retry 8 in 1000ms. Could not find file 'obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe'.
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): warning MSB3026: Could not copy "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Beginning retry 9 in 1000ms. Could not find file 'obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe'.
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): warning MSB3026: Could not copy "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Beginning retry 10 in 1000ms. Could not find file 'obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe'.
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): error MSB3027: Could not copy "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Exceeded retry count of 10. Failed.
    1>C:\Program Files\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3813,5): error MSB3021: Unable to copy file "obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe" to "bin\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe". Could not find file 'obj\Debug\League of Legends Satın Alma Geçmişi.exe'.
    ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

• Solution explorer dan projeye sağ tıkla clean de tekrar build et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • clean diyip rebuild yapıyorum ve bu hataları alıyorum bu sefer
     C# visiual studio
  • ayrıca birde hataya tıkladıgım zaman böyle bişey geliyor
     C# visiual studio
  • ve ekleyeyim temayı ilk yüklediğimde sorun yoktu sonradan böyle bişey gelmeye başladı diğer temalarda bişey yok ama .cs uzantılıda var
  • visual studioyu tekrar kurmayı denedin mi
  • evet ayarları sıfırladığımda olmadı . bende olur umuduyla tekrar kurdum dün belirttiğim gibi ilk yapışımda sorunsuz aktif oldu tema fakat sonraki girişimde düzenlediğim form yok oldu değişik bi safya geldi hata sayfası gibi zaten sonraki denemelerimde de bu hatayı alıyorum hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • projeyi at bakalım bizde çalışıyor mu
  • öylesine denemek için açtığım bişeydi ortada proje de yok anlayacağ abi tekrar kurduktan sonra tema oluyor mu diye girdim baktım çalışıyor sonraki girişimde böyle olmaya başladı hep.
    temayı ilk yüklerken de böyle oldu sonra yeniden kurmaya yönelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: delightphone

öylesine denemek için açtığım bişeydi ortada proje de yok anlayacağ abi tekrar kurduktan sonra tema oluyor mu diye girdim baktım çalışıyor sonraki girişimde böyle olmaya başladı hep.
    temayı ilk yüklerken de böyle oldu sonra yeniden kurmaya yönelmiştim

Debug klasörünü sil. Daha sonra solution explorerda açtığın proje üzerinde "clean" yap. Sonra da "rebuild" yap. Visual Studiodaki bir bug buna neden oluyor. Eğer olmazsa aynı işlemleri visual studio yu yönetici olarak çalıştırıp tekrar dene. Büyük ihtimalle düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 17 Eylül 2016; 22:24:07 >
  • yönetici olarak da denedim bi işe yaramadı ama çözdüm olayı çok güzel beğendiğim temada bu hatayı alıyordum bende ilk önce başka tema ekliyip çalıştırdım sonra gene sevdiğim temayı ekledim üstüne çalıştı ve sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.