Şimdi Ara

C++ yardım (Dönem Ödevi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.. Şu ana kadar hangi başlıkta yardıma ihtiyacım olduysa hep yardım edildi bu forumda.. Hepinize gerçekten çok teşekkür ediyorum... Ama bu başlıktaki ihtiyacım olan yardımınız gerçekten çok önemli çünkü C++ dönem ödevi'm bu, daha doğrusu sınıfımdaki 7 Türk'ün (benimle birlikte) dönem ödevi (Ben bulgaristan'da okuyorum) Rica etsem bu programı yazabilecek arkadaş varmı... Pazar Akşam'ı son... Hepinize şimdiden teşekkürler...

Ödev : bir firmanın işlemlerini gösteren bir program yazmak lazım.programın sundugu olanaklar,texr program menüsünden seçilsin.cd de ve yazılı getirlimeli dönem ödevi. ,yazılı olanda başlık sayfası,şirket tanıtımı (kısa),kullanılan algoritmlar,ana giriş - çıkış ekranları,veri tabanı,dosya ve sınıflar ve kod.programda sınıf ve yapı kullanılsın.datalar dosyalarda saklansın.veri ekleme ve düzeltme olanağı olsun.kullanıcı fonksiyonları olsun.

• bu arada hiç kimsenin bu işi yapacağını sanmıyorum.
    parayla belki yapan çıkar.

Ciddi olmak gerekirse.
    bu senin ödevin ve senin yapman lazım.
  • yaw öyle de abi herif bu kadar şey öğretti mi ki onu bilemiyorum :) Ya parayla yapsa da olur.. söylesin fiyatta anlaşırız :) Şu ana kadar diğer ödevler ve diğer sınavlarla uğraştık off of :(
  • Yardım.. nası bi yardım..
    nerede takıldın yardım istiyorsun?

ha yok ödevin tamamını buradan yaptırma gibi bi düşüncedeysen bu pek yardım tanımına girmiyor.
    ve bu şekilde öğrenemezsin c++.

ama dersen ki emeğin karşılığını vererek, parayla yaptıracaz o da başka bi konu.
    detay verebilirsen yardımcı olurum. (not: rapor falan yazmam, sadece açıklamalı olarak kodu yazarım )
  • gerek kalmadı yaw :) başka birşeyler yazdım... sağolun yine de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.