Arkadaşlar.. Şu ana kadar hangi başlıkta yardıma ihtiyacım olduysa hep yardım edildi bu forumda.. Hepinize gerçekten çok teşekkür ediyorum... Ama bu başlıktaki ihtiyacım olan yardımınız gerçekten çok önemli çünkü C++ dönem ödevi'm bu, daha doğrusu sınıfımdaki 7 Türk'ün (benimle birlikte) dönem ödevi (Ben bulgaristan'da okuyorum) Rica etsem bu programı yazabilecek arkadaş varmı... Pazar Akşam'ı son... Hepinize şimdiden teşekkürler...
Ödev : bir firmanın işlemlerini gösteren bir program yazmak lazım.programın sundugu olanaklar,texr program menüsünden seçilsin.cd de ve yazılı getirlimeli dönem ödevi. ,yazılı olanda başlık sayfası,şirket tanıtımı (kısa),kullanılan algoritmlar,ana giriş - çıkış ekranları,veri tabanı,dosya ve sınıflar ve kod.programda sınıf ve yapı kullanılsın.datalar dosyalarda saklansın.veri ekleme ve düzeltme olanağı olsun.kullanıcı fonksiyonları olsun.
bu arada hiç kimsenin bu işi yapacağını sanmıyorum. parayla belki yapan çıkar.
Ciddi olmak gerekirse. bu senin ödevin ve senin yapman lazım.
yaw öyle de abi herif bu kadar şey öğretti mi ki onu bilemiyorum :) Ya parayla yapsa da olur.. söylesin fiyatta anlaşırız :) Şu ana kadar diğer ödevler ve diğer sınavlarla uğraştık off of :(
Yardım.. nası bi yardım.. nerede takıldın yardım istiyorsun?
ha yok ödevin tamamını buradan yaptırma gibi bi düşüncedeysen bu pek yardım tanımına girmiyor. ve bu şekilde öğrenemezsin c++.
ama dersen ki emeğin karşılığını vererek, parayla yaptıracaz o da başka bi konu. detay verebilirsen yardımcı olurum. (not: rapor falan yazmam, sadece açıklamalı olarak kodu yazarım )
gerek kalmadı yaw :) başka birşeyler yazdım... sağolun yine de