arkadaşlar bir formum var. ben bu form açıldıktan sonra messagebox ile bir uyarı vermek istiyorum. hangi olaya yazmam gerekiyor bir türlü çözemedim. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
form a tıkladığında çıkan kod ekranında yazcaksın.
load olayı form yüklenirken yapılacaklar için benim istediğim o değil. form açılacak açıldıktan hemen sonra bir messagebox ile uyarı vereceğim. loada yazarsam form açılmadan yarı veriyor.
Yardımlarınızı bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: amone
bence başlamadan bırak bu mesleği, afedersin ama senin yaptığını interneti kullanmayı yeni öğrenmiş bir ilkokul çocuğu bile yapmaz hadi google da aramaktan acizsin linke baksaydın bari
Shown: Occurs whenever the form is first displayed.
tüm eventlar yazıyor işte, bakıp kullanacaksın hepsi bu..
eğer bunu bile araştırmıyorsan ileride karşılaştığın problemleri nasıl çözeceksin çok merak ediyorum, zira gün gelecek öyle şeylerle karşılaşacaksın ki haftalarca arama, deneme yanılma yapman gerekecek..
neden insanı küçümsüyorsun araştırma yapmadığımı bilemezsin. bu mesleği yaptığımı nerden biliyorsun. bu devirde insanlar kendi alanları olmasa da zorunlu bölüm dışı dersler alıyor buda onlardan biri olamaz mı?. sen insanları küçümseyerek kendini tatmin etmek istiyorsan git başka birini bul kendine. burası yardım yeri sonuçta bilsem niye sorayım...
uzatmaya gerek yok teşekkürler
Ayrıca konuyu açmadan önce araştırma her zaman yaparım vede verdiğin siteye baktım(inanmayacak olsan bile)