Şimdi Ara

c180 kompressor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
7.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hcekinmat

alırken nelere bakalım hocam ?? özellikle dikkat etmemiz gereken bir şey var mı max 84 bütçeyle bulunabilir mi? ilçede yaşıyorum..en yakın şehir merkezi 60 km alıp yollarda rezil olmayallm
    Hiç bir kronik arızası yoktur, tabiki tüm otomatikler gibi şanziman kontrol ettirilir.

C180 den sonra, superb, octavia, Insignia ve passat kullandim, hiçbirinden Mercedes in tadini alamadim , helede U dönüşleri ve park etmenin verdiği zevk bambaşkadır.

Dar bir yerden dönerken çocuklar hala söyler, mercedes olsa burdan tek hamlede dönüyorduk baba, diye.

Yakıtını da söyleyim size ( kompresör için ) uzun yolda 6.5 -7 lt, şehir içi 11-13 arasi dir.
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben sana akpli müteahhit apaçilerini diyorum sen bana organize sanayi apaçilerinden bahsediyorsun.
  • hcekinmat H kullanıcısına yanıt
    Arka alan dardır. Bagaj dardır(görece). Pas kontrolü yap. Bu arabalarda dikkatimi çeken husus hemen paslanma görülmesiydi. Daha uygun olan geniş araçlara bakmanı tavsiye ederim. Skoda, audi olabilir.

Senin kararın arabaya sen bineceksin.
  • Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu araba yağmurda karda rampa çıkmaz haberiniz olsun :)

Aerodinami hatası demek istemiyorum ancak böyle bir durum var.

Bunun dışında kaliteli ancak hassas alt takımı vardır aldırırken baktırın. Ayrıca yürüyen aksamın orjinalliğini kontrol ettirin.

LPG'siz alın siz LPG taktırın.

Servis bakımlı olsun araç en azından kaliteli bir özel servis bakımı şart...

Elektronik aksamı kontrol ettirin hatalara vs bakın.

Mercedes karoserler şasede ayar tutmaz o yüzden iç direklerde hatta kapılarda değişecek kadar hasar varsa o aracı almayın. Arabayı şase robotuna sokup çekince uzadıkça uzuyor... Volvo da böyledir ama BMW böyle değil mesela..

Ağır bakımı gelmiş araç alın ağır bakımını kendiniz yaptırın. En azından garanti olur 80-140bin km aralığına dikkat. 180bin üstüne ben olsam yanaşmazdım.
  • Ben de araştırmaya başladım, bu piyasada fiyatına göre güzel araç.

Focusa kıyabilirsem tabi.
  • 1-Bu arabalar almanyada bankaci arabasi 6-7.k€ ya satiliyor sen simdi gidip 100 verirsin

2-arabayi satip kar ettim diyenleri anlayamiyorum fiyat artiyorsa hepsinin artiyor srn binecegin arabayi al

3-bunlar kompresorden ariza verirse ozaman bi sanayiye servise git anlarsin ne halt ettigini

4-tavsiye biraz ustune koyup reno talisman 1.6 dizel opel insignia alman

Renolarin motoru cok iyi

Bana sorarsan ben japoncuyum alirim mazda cx3 binerim
  • Bahsi geçen arabayı 2011'de sıfır almıştık. makyajlı kasa kompresör. araç 10 numara, nerdeyse hiç arıza vermedi 7 yıldır. şuan 102 bin km de. 50 bin kmdeyken lpg taktırdık çünkü araç kompresörden dolayı çok yakıyor.10-11 litreden aşağı görmez. ama lpg uyumu kompresör olmasında dolayı çok iyi. prins lpg var, 4 senedir hiç arıza vermedi ve perfomans kaybı yok denecek kadar az.sadece lpgde çok basınca fazla yakıyor. ama kalibrasyon önemli. onun dışında aracı tavsiye ederim. Bana göre bu arabanın sürüş hissiyatı hiçbir arabada yok, pamuk gibi bir sürüşü vardır. Aracın tek kusuru 5 ileri şanzımanı. Bu tam otomatik sorunsuz bir şanzıman ama tepkisi bana göre iyi değil. araba vites düşürsün diye biraz çok gaza basmak gerekiyor. vites geçişleri fena değil ama motorun performansına göre çok az vitesi var bence. araç mesela 3.viteste boğuldu, gaza basıyorsun 2 ye atıyor bir anda uçmaya başlıyor. gücü dengesiz yani.onun dışında, esp'yi kapatınca tam bir yan makinası. hatta tehlikeli derece yanlamaya istekli bir araba. virajlarda gaza biraz fazla basınca hemen arkayı bırakıyor.

sonuç olarak, konu sahibi arkadaş olumsuz yorum yapanlara aldanmasın. araba mükemmel. hatta malzeme kalitesi olarak w204'lerin w205'lerden daha iyi olduğu söyleniyor. sadece güzel bir lpg kiti lazım ve makyajlı kasa olması elzem. makyajsız kasayı hem iç hem dış görüntü olarak tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nafaryus -- 9 Temmuz 2018; 1:28:37 >

• Lord Nafaryus L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.