Şimdi Ara

C180K basit kokpit görünümü hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
15.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi :) zaten benimde istanbulla işim yok, izmir muğla bodrum marmaris , arada şehirlerarası

egeliefe egede ne taraftasın?
    ayrıca aracı izmir has test ettiriyor, orada yönetici araçlarıyla yapıyorlar testi, bu daha iyi

kullanılmış arabada test etme şansın oluyor.
  • 7 inc'lik navigasyon sistemi olmadan kokpit gerçekten de çok sade görünüyor. Direksiyondaki yıldız olmasa mercedes'e bindiğinizi hissedemeyeceğiniz sadelikte.

C serisinin kasasının ne zaman değişeceğini bilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdesign

7 inc'lik navigasyon sistemi olmadan kokpit gerçekten de çok sade görünüyor. Direksiyondaki yıldız olmasa mercedes'e bindiğinizi hissedemeyeceğiniz sadelikte.

C serisinin kasasının ne zaman değişeceğini bilen var mı arkadaşlar?

DarkDesign düşüncelerine katılmıyorum. Araç kendi sınıfında gerçekten çok iyi. 320 de kullanmış bir insan olarak mercedes C serisinin zevkini kendi sınıfında hiç bir araç vermedi.

Ayrıca araca binen herkez bir ''vaouv'' çekti. yani iç dizaynıda iddia edildiği gibi basit ve gösterişsiz edeğil. Özlelikle Amg paket gayet güzel. Dikkat ederseniz mercedes tüm serilerinde kokpit şeklini 3 aşağı 5 yukarı aynı tutar. Bir S ve E serisinde daha çok ışık ve düğme vardır belki o göze daha şaşaa lı geliyor olabilir ancak sadelik ve kalite mercedes'in özelliğidir.

C serisinin kokpiti Benim gözüme basit görünmüyor. Bir 3 serisindne çok çok daha şık.. Sade olabilir ama basit kesinlikle değil. işçilik ve malzeme üst kalite. Ha seversiniz, sevmezsiniz o ayrı tabiki zevkler tartışılmaz.

Saygılar

• Allah nasip ederse Mercedes C 180K almak istiyorum ama kokpiti Audi A4 ile karşılaştırınca oldukça sade duruyor.
    Dış görünümüne kesinlikle diyecek yok, Audi A4 C serisinin yanında oldukça hantal görünüyor.

Kasanın ne zaman değişeceğini bilen var mı arkadaşlar?

Teşekkürler.
  • kasa şü anda makyajlandı zaten, yeni led sis farı olayı falan geldi, birkaç da ufak fark varmış ama ben onları bilmiyorum

esas değişim 2015 diye gelecek olan araçlarda olacakmış, yani 2014 sonu, şu andan itibaren 4 yıl mı oluyor , evet 4 yıl var
    belki bi makyaj daha yaparlar 2012 de ama kasa aynı olacakmış

ben de bekliyorum 1 2 haftaya kadar, sunroofsuz,led sis farsız ve bi-xenonsuz (dönmeyen xenon)gerisi full fascination 41.000 €, benim aldığım bayi böyle bir paket yapmıştı diğer bayilere göre farklı

a4 e de bakmıştım ama çekmedi araç beni...
  • yaw mersonun heryeri basit olsa olur sonucta mersonun en kalitesizi bile simdiki arabalardan çok daha kalitelidir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

yok benim otomobillerde performans beklentilerim pek yok, sollamada sıkıntı yaratmaması yeterli.
    2 tekere karşı o şişko kıçlıların hiçbirisi duramaz zaten, o konudan bahsetmiyorum.
    sonuçta bu motor 1.6 hacme ve 156 hp e göre revize edilmiş motorlar değil, kesinlikle sıfırdan geliştirilen motorlar kadar rafine olamaz
    haliyle ne kendi 1.8 cgi'sinden ne de bmw nin 316 sından sıkıntısız olma ihtimali yok, ortada üretim mentalitesi farkı var bir kere.
    birisi geliştirilen, ötekisi kırpılan teknoloji.
    bu da her şeyi açıklamaya yeterli.

bir aracı kıyaslamanın ne iyi yolu rakiplerine bakmaktır. bmw 116 115bg, a4 1.8 120bg. mercedes c ikisini de eziyor. şuan yeri doldurulamayan bir araç. bunun içinde deli gibi satıyor. aklında şüphesi olan gidip test etsin. kıyaslasın. eğer arabadan anlıyorsa kimseye sormasına bile gerek yok.

• arkadaşlar ben şubat ayından beri kullanıyorum mercedesimi(c180k fascination)..22.000 km ye geldim..

bu sıradamercedesin bendeki izlenimleri şunlar oldu.

1-malzeme kalitesi ve işçilik markaya yakışır düzeyde

2- ancak koltukların yanal destekleri yetersiz

3-dış görünümünde kendi sınıfında(3 serisi a4...vb) kimse eline su dökemez.

4-görüş açıları çok yeterli

5-bendeki tüketim yaklaşık 11 litre civarında.klima her zaman açık ve hep tam gaz kullanıyorum.

6-ilk kalkış ve düşük süratlerde arkadan itişin etkisiyle esp nin müdahelesi ile sık karşılaşıyorsunuz.arkadan kaymaya çok meyilli..ama yüksek süratlerde bambaşka oluyor.yol tutuşuna inanamıyorsunuz.

7-direksiyonun da hafif olmasının etkisiyle düşük süratlerde ve arkadan itişin etkisiyle biraz tedirginlik yaşayabiliyorsunuz.ama süratin artmasıyla bu tedirginlik yerini güven duygusuna bırakıyor

8-motor sesini hiç almıyor gibi bir şey.7000 de3virlere geldiğinizde kompresörün sesini duymak ayrı bir keyif tabi:)

9-yaklaşık 160 km/h hızlardan sonra ise eğer dışarısı biraz da rüzgarlı ise rüzgar sesini alıyorsunuz..ama müzik açıksa onu da duymanız biraz zor.

10-700 km yolu konforun ve sessizliğin etkisiyle bir kez bile durmadan tek nefeste katedebiliyorsunuz.

11-müzik sistemi yeterli ancak bence daha iyi olmaıydı.

12- arkada uzun boylu insanların oturması biraz sıkıntı verici olabilir.

13-bagajı sınıf oratalamarında(480 L)

14-5 ileri otomatik vites yakışmamış..ama geçişleri sarsıntısız ..konfor ağırlıklı..manulle arasında son süratte 7 km/ h lik akselerasyonda ise 0.5 sn var.

15- son söz..çevredeki bakışlardan rahatsız olabielecek kadar karizmatik bir otomobil..

• bu arada şunu yazmayı unuttum..şubat ayında alırken bmw 320 d de test ettim..ama çok sert geldi,C ye göre çok karizmatik gelmedi..yılların tanıdık bildik kasası idi..
    ama tek cümle ile

bmw 320D ;spotif sürüşü ve motorunun etkisi ile insanı heyacanlanırırken,

mercedes C180K;sessizliği konforu ve sürüş esnasında yaşattığı zevkle insanı çok mutlu eden bir yıldız
  • bu akşam yaklaşık 60 km lik yolu arka koltukta geldim. arka taraf bana dar geldi. kafam tavana sürtüyordu. boyum 1.79. bi de insignia' ya laf söylüyordum.
  • c serisi yakında bi makyaj gecirecek ve kokpiti yenileyecekler diye okumustum.

yeni kokpitin resimleri ve ilgili haber

http://www.worldcarfans.com/110101328978/2011-mercedes-c-class-estate-spied---first-interior-images/lowphotos
  • Bu aracın dış görünümü, karizması yeter. İçi de bir o kadar karizmatik, sade ihtiyaçlarınızı karşılar her halükarda.
  • Aynen katılıyorum. İçi bence de daha iyi, dha etkileyici olmalıydı.
    quote:

Orijinalden alıntı: tazmanian_devil

Arkadaşlar aracımı değiştirip C180K ya dikey geçiş yapsammı diye düşündüm ve gidip aracı inceledim. Fakat aracın kokpiti beni açıkcası çok hayal kırıklığına uğrattı. Kokpite baktığımda çok sade ve mercedes havasından çok uzak birşey görüyorum. Benim değiştirmek istediğim araç 2005 316i E8 paket yani full+full ama gördüğüm kadarıyle C180Knın kokpiti benim gözlerimi doyurmak bir yana şu anki aracımı bile çok aratacak gibi duruyor. (malzemesi bile çok kalite durmuyor) Benim merak ettiğim AMG paketlerde kokpitte direksiyon harici bir değişiklik mevcutmudur? Konuyla ilgili yorumda bulunursanız sevinirim.
  • Yeni gelecek olan makyaj zaten bunlar için geliyor, çok daha kaliteli bir iç dizaynı var, beklemeye sabretmek zor iş :)
    quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

Aynen katılıyorum. İçi bence de daha iyi, dha etkileyici olmalıydı.
    quote:

Orijinalden alıntı: tazmanian_devil

Arkadaşlar aracımı değiştirip C180K ya dikey geçiş yapsammı diye düşündüm ve gidip aracı inceledim. Fakat aracın kokpiti beni açıkcası çok hayal kırıklığına uğrattı. Kokpite baktığımda çok sade ve mercedes havasından çok uzak birşey görüyorum. Benim değiştirmek istediğim araç 2005 316i E8 paket yani full+full ama gördüğüm kadarıyle C180Knın kokpiti benim gözlerimi doyurmak bir yana şu anki aracımı bile çok aratacak gibi duruyor. (malzemesi bile çok kalite durmuyor) Benim merak ettiğim AMG paketlerde kokpitte direksiyon harici bir değişiklik mevcutmudur? Konuyla ilgili yorumda bulunursanız sevinirim.

• az yakmak mümkün.

C180K'nın şanzımanı konfor odaklı, 1500 devirde giderken gaza iyice yüklenmezseniz vites düşürmüyor. Dolayısıyla sadece otomatik modda kullanırsanız yakıt tüketiminizin artacağı kesin. Ancak şanzıman saçmaladığında tiptronik modda kontrolü ele alırsanız, gösterdiğim tüketim rakamlarını rahatlıkla yakalayabiliyorsunuz.

Manuel kullanmış kişilerin avantajı sanırım. Benim gibi sadece tam otomatik kullanmış kişiler bunu nasıl ayarlayacaklarını bilemiyorlar. Kaldı ki hareket halinde otomatik şanzımana dokunmayın, neyinize triptonik falan diye korkutuyorlar. Bu konuda bilgilenmek lazım ama nasıl işte....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hada -- 9 Ocak 2011; 23:03:00 >
  • C180K nın kokpitinin basit bir gorunuse sahip oldugunu dusunmuyorum, Bmw lerde ekran bile olmuyor kokpitte! Mercedes sadece ve kaliteli.

Özellikle araçınıda comand aps sistemi varsa, iç dizayn çok daha dikkat çekici oluyor.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven uzumcu

C180K nın kokpitinin basit bir gorunuse sahip oldugunu dusunmuyorum, Bmw lerde ekran bile olmuyor kokpitte! Mercedes sadece ve kaliteli.

Özellikle araçınıda comand aps sistemi varsa, iç dizayn çok daha dikkat çekici oluyor.

saygılar

ben command ı yeni aldım maşallah harika bişey!! 6 cd dvd navi

• Hayırlı olsun. Command hakkında bizide bilgilendirirsen sevinirim fiyat ,nereden aldın,navigasyonda TR harita var mı sonradan takıldıgında sadece ekran mı degisiyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artlik

Hayırlı olsun. Command hakkında bizide bilgilendirirsen sevinirim fiyat ,nereden aldın,navigasyonda TR harita var mı sonradan takıldıgında sadece ekran mı degisiyo ?

teşekkür ederim artlik, ben önce bir galeri sahibi arkadaşla görüştüm, dediki şu fiyat o istanbulda ben antalya da, tamam dedim... hastalya ile bi görüşüp dönerim dedim
    oda tamam dedi, hastalya nın en prof elektrik ustasıyla görüştüm hallederiz dedi, hemen vedat bey i aradım 860 avro hesabına gönderdim. resimdeki 2 parça sarı mavi olan parçalar geldi hastalya uğraştı uğraştı sonra atölye şefi geldi dediki ulan oğlum bu parça ların teyp kısmı command değilki çalışmaz dedi yani kırmızı olan bölüm audi20 ymiş command olması lazımmış, vedat bey e dedim böyle böyle command ı almayadan getirtirim dedi , hayde 550 avro da onun için bayıldım. sonra alt kırmızı olan parça geldi bağladılar çok şükür...
    Command: navigasyon da avrupanın bütün ülkeleri var ama Türkiye yok onu hastalya ya sordum MERCEDEs in bi çalıması yokmuş Türkiye için...
    commandın 4 çeşidi varmış
    1- tek cd
    2- 6 cd li
    3- 1 cd dvd
    4- 6 cd dvd
    benimki 6 cd dvd oynatıyor,
    birde command ın ekran kalitesi çok yüksek ama küçük ekranla özellik olarak hemen hemen aynı işi yapıyor...

bu üç parça olmadan command olmaz bilgilerinize ama üfleme bölümü olmasa da olur dicem yine ona bağlı olarakta kapağı açma kapama tuşu var(mavi olan parça)

2. resimde kırmızı okla gösterdiğim yerde command olan parçanın orada memory kard girişi var, bunlada video mp3 resim yüklenebiliyor ama kartı ayrı almak gerekiyor benimkinde sadece yuvası var, belki alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom green -- 22 Şubat 2011; 16:25:22 >

• Çok güzel olmus . Ama benim icin oldukca zahmetli ve masraflı bir iş şimdilik bana uzak :) Navigasyonda Almanya Kıbrıs'ı tanımadıgı için TR yi de haritaya dahil edemiyor diye duydum ; bukadar para ve zahmete navigasyonu kullanamamak kotu birsey. Hyundai accent te bile standart olan usb girisi mercedesin extra yapması da garip ama yapacak bisey yok :( 6cd +1dvd giris aynı herhalde , eskisi gibi ayrı bir player'e koyulmuyor degil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.