Şimdi Ara

C180K basit kokpit görünümü hakkında (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
15.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: artlik

Çok güzel olmus . Ama benim icin oldukca zahmetli ve masraflı bir iş şimdilik bana uzak :) Navigasyonda Almanya Kıbrıs'ı tanımadıgı için TR yi de haritaya dahil edemiyor diye duydum ; bukadar para ve zahmete navigasyonu kullanamamak kotu birsey. Hyundai accent te bile standart olan usb girisi mercedesin extra yapması da garip ama yapacak bisey yok :( 6cd +1dvd giris aynı herhalde , eskisi gibi ayrı bir player'e koyulmuyor degil mi ?

evet 6 cd (istersen 6 sınada dvd koy izle) farketmez, ayrıca usb girişi sadece hafıza kartı için yani istediğin multimedyayı yığın hafıza gibi kullanabilmen için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tom green

quote:

Çok güzel olmus . Ama benim icin oldukca zahmetli ve masraflı bir iş şimdilik bana uzak :) Navigasyonda Almanya Kıbrıs'ı tanımadıgı için TR yi de haritaya dahil edemiyor diye duydum ; bukadar para ve zahmete navigasyonu kullanamamak kotu birsey. Hyundai accent te bile standart olan usb girisi mercedesin extra yapması da garip ama yapacak bisey yok :( 6cd +1dvd giris aynı herhalde , eskisi gibi ayrı bir player'e koyulmuyor degil mi ?

evet 6 cd (istersen 6 sınada dvd koy izle) farketmez, ayrıca usb girişi sadece hafıza kartı için yani istediğin multimedyayı yığın hafıza gibi kullanabilmen için...

selamlar tom green sanırım sana 2000 euro gibi bir ücrete mal oldu?

merak ettiğim sen comand sistemini sonradan taktırınca, ses komut tuşu sende çalışıyor mu? direksiyon üstündeki ses tuşu aktifleştimi?

ayrıca DVD film oynatabiliyormsuun?

• quote:

Orijinalden alıntı: guven uzumcu

quote:

Orijinalden alıntı: tom green

quote:

selamlar tom green sanırım sana 2000 euro gibi bir ücrete mal oldu?

merak ettiğim sen comand sistemini sonradan taktırınca, ses komut tuşu sende çalışıyor mu? direksiyon üstündeki ses tuşu aktifleştimi?

ayrıca DVD film oynatabiliyormsuun?

sayın guven uzumcu
    fiyat konusuna birşey diyemem çünkü bana 860 euroya sattığı monitörü bir kaç gün önce 600 euro civarı satıyordu,
    dediğim gibi sadece monitör ve havalandırma ile olmuyor alttaki cihaz en önemli olanı onuda 550 euro ya satmıştı toplam 1410 euro ya mal olmuştu..
    guven uzumcu şunda rahat olun mevcut sistemin yaptığı işin hepsini aynen yapıyor, direksiyon tuşları,joystik, bluetooth, rehber , ayarlar vb hepsi aynı
    bunun ekstra özellikleri 6cd veya dvd farketmez, navigasyon arnavutluk bile var gereksiz bir sürü avrupa ülkesi ama türkiye yok , yıl sonuna doğru çıkacakmış
    sys tuşu var burada ise dev gibi analog saat var ekranda onu kullanabilirsin ve ayarları yapabiliyorsun
    dvd ise araç hareket halindeyken ekranda uyarı veren bir yazı çıkıyor duruncada görüntü geri geliyor. ayrıca dvd film klip hepsini oynatıyor
    kesinlikle şöyle düşünmeyin bu sistem sonradan takıldığı için sorun olurmu acaba diye, sonuçta bu mercedes orjinal parçası, takılırken araca tanıtılıyor. comandın markasıda siemens mercedes bu firmaya yaptırıyor bu tür aparatları
    you tube den w204 comand diye aratırsan birçok özelliğini keşfedersin foto...

C180K basit kokpit görünümü hakkında

• c180 aldırmayı planlıyorum babam'a 2008 ve 2009 ama biraz daha fiyatların düşmesini beklicem.. Vito var şuan elimizde sport bir araç lazım artık bende kullanıcam az kaldı..
  • 150 beygirlik spor araç mı olur allaşkına. Bari biraz bekle yazın makyajlı modeller gelecek onların iç mekan çok daha kaliteli.
  • bu arabaya beyaz renk cok super oluyo valla....
  • merhaba arkadaşlar,
    c180 Cgi için bayilerden fiyat,stok durumu ve teslim süresi hakkında bilgi alan oldu mu?
    teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZHERCO

sadeliğin ve kalitenin güzelliği herkese göre.

Sade ama şık bence

• Master 149'un söylediklerinin tamamına katılıp,teşekkür etmek istiyorum,şöyleki makyajlı kasalar çıktığından beri,eski yani 2009-2010 1.6 motorların pabucu dama atılmış ve horgörülüyormuş gibi bir izlenim söz konusu..Fiyat olarak az bir donanım eklemesiyle 50.000 Euro'yu bulan makyajlı aracın,2010 model olanını 1 ay evvel 30.000 Euro'ya aldım,söylermisiniz allah aşkına,hem arada 20.000 Euro fark (ki o farka averaj bir 0 araç alınır) hem de yüksek vergi ve 2011 model(ben 1-2 ay daha bekleyip 2012 alırdım)nasıl olurda aradaki farkı insanlar hesaplamazlar aklım almıyor,biz millet olarak bu kadar zengin ve sabırsızmıyız..tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz, 1.6 motorlar çıktığından beri yani yaklaşık 2,5 senedir bu araba için para biriktiriyordum ve sonunda allah kısmet etti ve aldım,gözüme batan hiçbirşey yok,5-6 senede satmam,ancak yine söylüyorum makyajlı kasa için yeterli bir bütcem olsa dahi gidip 45-50.000 Euro bayılmazdım,1-2 sene bekleyip temiz ikinci elini alırdım,haksızsam haksızsınız deyin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Master 149'un söylediklerinin tamamına katılıp,teşekkür etmek istiyorum,şöyleki makyajlı kasalar çıktığından beri,eski yani 2009-2010 1.6 motorların pabucu dama atılmış ve horgörülüyormuş gibi bir izlenim söz konusu..Fiyat olarak az bir donanım eklemesiyle 50.000 Euro'yu bulan makyajlı aracın,2010 model olanını 1 ay evvel 30.000 Euro'ya aldım,söylermisiniz allah aşkına,hem arada 20.000 Euro fark (ki o farka averaj bir 0 araç alınır) hem de yüksek vergi ve 2011 model(ben 1-2 ay daha bekleyip 2012 alırdım)nasıl olurda aradaki farkı insanlar hesaplamazlar aklım almıyor,biz millet olarak bu kadar zengin ve sabırsızmıyız..tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz, 1.6 motorlar çıktığından beri yani yaklaşık 2,5 senedir bu araba için para biriktiriyordum ve sonunda allah kısmet etti ve aldım,gözüme batan hiçbirşey yok,5-6 senede satmam,ancak yine söylüyorum makyajlı kasa için yeterli bir bütcem olsa dahi gidip 45-50.000 Euro bayılmazdım,1-2 sene bekleyip temiz ikinci elini alırdım,haksızsam haksızsınız deyin:)

1 - Makyajlı araclar 50bin Euro değil Fascination 45.500, AMG 47.500
    2 - Vergi farkı dediğin yılda 600 TL, artı bu sana düşük yakıt tüketimi ve performans olarak dönecek

Kısacası 30bin Euroluk 2.el aracla bu arac aynı arac değil, şaşıracak birsey yok bunda. Hangi 0 aracı alırsa al ertesi gun %15-20 iner zaten.

Güle güle kullan aracını.

2 sene bekleyip eski arac almak senin fikrindir saygı duyarız, bende mesela 30bin euro değil 20bin euro olsa almam yeni kasa 0 arac varken, bu hem zevk hemde butce meselesi o yuzden haklı haksız diye birsey yok.

• Eski kasa ile yeni kasa arasında en önemli fark 7G-Tronic vites ve 1.8 motor... İç görünüm eleştirilen basit yapıya önemli bir cevap... Zira çok pahalı modellerde bulunan direksiyonla aynı kalitede...

Sıfırın fiyatı ile ikinci elin fiyatı yerine... İkinci el yeni kasa ile ikinci el eski kasa farkına bakmak lazım.
    Şu an yeni kasaların ikinci eli oturmadığı için değerlendirme yapmak zor.
  •  C180K basit kokpit görünümü hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sobriquet

cls 63 amg :)
  • Tekrar Merhabalar,bugün aracı (2010 C 180 ) alalı tam 1 ay oldu,tüketim verilerine gelince:

Normal kullanım,sürekli D modunda,Tamamı şehir içi kısmen dur kalk olarak : 600 TL karşılığı--1560 Km.

Km'de 38 Kuruş olarak hesapladım..sizce bunu manuel kullanımla biraz daha düşürebilirmiyim ya da bildiğiniz bir yöntem varmı aciliyetle öğrenmek isterim..
  • Süper bir tüketim..Mercedesim yok ama tüketim ancak manuel ve yumuşak kullanırsan düşer derim ben..Bu tüketim ise çok iyi..Nerede ise dizel gibi..
    Yeni kasa BMW 3 serisi bu sonbaharda Frankfurtta gösterime çıkacak deniyor..O aracı değerlendirdikten sonra bende nasipse C180 1.8 almak istiyorum..Herkese iyi sürüşler..
  • Arkadaşlar aşğıdaki araca fikir beyan edermisiniz?..Avantgard ama aksesesuarları doğru yazılmışmı bilmiyorum..
    Beni düşündüren 2 konu
    1- Siyah: Hep beyaz düşlemiştim,ayrıca siyah çok toz tutar,aracın içide koyu..
    2- 1600 kompresör:1800 Turbo daha güçlü daha az yakıtı var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2011-mercedes-benz-c-180-komp-avantgarde-kusursuz-57112790/detay/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.