Şimdi Ara

c230 kızıl ötesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş lar bende c230 var ne yapıp ettiysem ne kadar program yuklesemde bu kızıl ötesini çözemedim bari data kablosu alıyım dedim onunda samsung sitesinden programlarını yükledim ama oda ne gene yok gene yok kafayı yiyecem internette ne kadar döküman varsa okudum denedim bendemi bi mallık var anlamadım bu iş beni sıktı bu kadar zor mu olur yaa nokia da bu işler cok basit gözünü sevem nokia nın

• quote:

Orjinalden alıntı: suphi1974

Arkadaş lar bende c230 var ne yapıp ettiysem ne kadar program yuklesemde bu kızıl ötesini çözemedim bari data kablosu alıyım dedim onunda samsung sitesinden programlarını yükledim ama oda ne gene yok gene yok kafayı yiyecem internette ne kadar döküman varsa okudum denedim bendemi bi mallık var anlamadım bu iş beni sıktı bu kadar zor mu olur yaa nokia da bu işler cok basit gözünü sevem nokia nın

data kablosuylada atamadıysan sorun sende
  • farukkk
    samsung un kendi sitesinden indirdiğim driveri yükledim ama gene olmadı acaba kablom mu bozuk yoksa uyumlumu değil data kablosu driveri adresi verirsen sevinirim çünkü kabloyu pc tanımıyor teşekkürler
  • quote:

farukkk
    samsung un kendi sitesinden indirdiğim driveri yükledim ama gene olmadı acaba kablom mu bozuk yoksa uyumlumu değil data kablosu driveri adresi verirsen sevinirim çünkü kabloyu pc tanımıyor teşekkürler

http://www.telpa.com.tr/?urun_id=2 ye bak bi.usb driveri yükle.diğer programlarıda yükle ok.tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 5 Temmuz 2006; 9:29:56 >
  • farukkk dediğin gibi yaptım driveri yükledim fakat data kablosunu gene tanımıyor xp ile uyumsuz program diye birseyler yazıyor.Kızıl ötesindede cihazı görüyor fakat herhangi birsey göndermiyor program kitlenip kalıyor
  • ordaki diğer bütün programlarıda yükledinmi.
  • ewet hepsini yükledim sizde aynı telefonumu kullanıyorsunuz
  • quote:

ewet hepsini yükledim sizde aynı telefonumu kullanıyorsunuz

hayır aynı teli kullanmıyorumda image editöre gir faile maneger varmı oraya tıkla birde ama olması lazım kurcala
  • farukkk denemediğim şey kalmadı faile manageri kurcaladım yok yok yardımların için tşk ler herhalde pc de bir şey var
  • rica ederim önemli degil.çalışması lazımdı şimdiye ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.