Şimdi Ara

c2d'da oyun sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı oyunlar çalışmıyor ve ben bunun çift işilemciden kaynaklandığıı düşünüyorum zaten oyunlar tek işlemci için tasarlandığı için acaba bu sorunların bir çözümü yada yama yazılımlarla düzeltilebilirmi

• -hangi işlemci var
    -hangi oyunlar çalışmıyo
    -çalışmayan oyunlar ne hata veriyo ?
    -oyunlar korsan mı ?
    -hangi işletim sistemi var ?

e6600 var çalışmayan oyun yok , oyunların işlemci yüzünden çalışmaması en en düşük olasılıklardan birisi o yüzden sorunu başka parçada aramalısın
  • c2d x6800 var ve dark messiah gta san andreas oblivion gibi oyunlarda teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

-hangi işlemci var
    -hangi oyunlar çalışmıyo
    -çalışmayan oyunlar ne hata veriyo ?
    -oyunlar korsan mı ?
    -hangi işletim sistemi var ?

e6600 var çalışmayan oyun yok , oyunların işlemci yüzünden çalışmaması en en düşük olasılıklardan birisi o yüzden sorunu başka parçada aramalısın

1998 yıllarının oyunları var bende ama çift çekirdekli işlemcilerde çalışmıyor.Ama aynı hızdaki tek çekirdekli işlemci ile oynayabiliyorum.En sonunda alacak en ucuzundan bi sempron işlemci sırf eski oyunları oynamak için.
  • @badbye
    DirectX'de bir sorun olabilir...

@Rebellion!
    Ben de E6420 ve 8800GTS var... Outlaws'ı sorunsuz çalıştırıyor...
  • eski oyunlarin cift cekirdekli islemcilerle calismama gibi bi sorunu olamaz. oyunun cift cekirdekli islemci destegi yoksa tek cekirdegi kullanir ama yine de calisir. calismamasinin sebebi baska biseydir mesela isletim sistemi uyumsuzlugu olabilir.
  • vista kullanıyorsan çalışmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.