Şimdi Ara

C2Duo Sistem + Satılık Sağlam/Bozuk Parçalar Çok Ucuza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Odayı boşaltıyorum, ne var ne yok satılık ihtiyacı olan pm atabilir fiyat konusunda anlaşırız, yardımcı olurum.

Satılık Monitorlu Komple Sistem: 175 TL
    Kozmetik olarak temiz durumda, kasa gayet iyi görünümde. kaç watt olduğunu bilmiyorum. Monitor temiz durumda, çiziği veya ölü pikseli yok. Kabloları ve klavyesi var, mouse yok.

Palit anakart
    core2duo e4300 işlemci
    1gb ddr2 ram
    512mb 128bit palit pciex ekran kartı
    80gb sata hdd
    dvd-rom
    Lg 15 kare lcd monitor

Bilinen sorunları: ana kart ekran kartı seçiyor, ati 5570 1gb 64bit taktım görüntü vermedi, şuan üzerindekiyle sorunsuz çalışıyor. Başka bir derdi var mıdır bilmiyorum, çalışır vaziyette stabil ama başka sorunlar da çıkarabilir gözüyle alırsanız iyi olur çünkü uzun zamandır kullanılmadı, en son 1 ay önce baktığımda çalışıyordu şimdi de ilanı açmadan önce tekrar bir baktım sıkıntı yok, gayet güzel çalışıyor :)

--------------------

Diğer Parçalar Arızalı / Çalışır

512Mb DDR2 Ram (Sağlam) : 10 TL
    256MB MSI PCIe ekran kartı (Çalışıyor, fanı yok) : 10 TL
    Pentium D 945 İşlemci (Denenmedi, ikinci el alındı, çalışıyor olması lazım) : 20 TL
    Pentium 4 645 İşlemci (Çalışıyor) : 5 TL
    ATX 250W Siyah Kasa (Çalışıyor, görüntü fena değil, üzerinde 2 adet dvdrw ve kart okuyucu var, dvdlerin durumunu bilmiyorum ama 1 tanesini deneyebilmiştim çalışıyordu) : 30 TL
    ASUS P5LD2-VM Anakart (bozuk, işlemci değişimi sırasında arızalandı ve bir daha da çalışmadı sebebini bilmiyorum, bios kaynaklı olabilir) : 5 TL
    Soundblaster 5+1 ses PCI ses kartı (sağlam) : 10 TL
    Hynix 2+2GB DDR3 Server Ram (Denenmedi, bozuk olabilir) : 15 TL
    2GB DDR3 1333mhz (veya 1066 da olabilir) Laptop Ram (Sağlam) : 20 TL

--------------------

Dükkanlar, yedek parçacılar vs olur da tümünü almak isteyen çıkarsa çok güzel bir fiyatla 200 TL ye veririm hepsini, alanın işi görülsün bende odada yer açayım :) İhtiyacınız olan parçalar varsa fiyat teklifinizle pm de atarsanız yardımcı olurum. Resimlik bir durum yok ama komple sistemi görmek isteyen olur mutlaka diye sadece onun resmini ekliyorum.

C2Duo Sistem + Satılık Sağlam/Bozuk Parçalar Çok Ucuza

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistakilla -- 31 Ağustos 2015; 9:17:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.