Bildirim
C3 Arama Kaydı Silinmiyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ne yazıkki c3lerdeki genel sorun yazılım güncellemeyi denediniz mi...servise bırakabilirsiniz -
yazılım güncellediğim de daha beter sorunlar olabiliyormuş oyüzden güncellemedim.mecbur servise gönderecem. -
Ben güncelledim telefonu hiçbir problem yok. Bu arada kaydı silmek için Seçenekler değil de klavyedeki silme tuşunu denediniz mi? Tek tek silmek için. Bende öyle oluyor çünkü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Behzat Ç.
Ben güncelledim telefonu hiçbir problem yok. Bu arada kaydı silmek için Seçenekler değil de klavyedeki silme tuşunu denediniz mi? Tek tek silmek için. Bende öyle oluyor çünkü.
behzat arkadaşımızın dediği gibi yapabilirsin o şekilde denedinmi -
denemezmiyim kardeşim ya nevarsa denedim olmuyor delirecem -
Sanırım işlem kaydı sorunu çoğu Nokia da var. bende de e7 var ve 30 gün demesine rağmen 20 adetden fazla tutmuyor. -
Dostum bende kullanıyorum c3-01 işlem kaydı menüsü rehber içinde(bence saçma ama) saklanmış. Oradan tüm arama kaydını silmeyi deneyebilirsin. Rast gele! -
Evet ne yazıkki fazla tutmuyor belleği doldurmamak için -
Bir tanıdığın nokia c2 01 telefonu için http://www.cepkral.com/tamir-destek/nokia-c2-01-firmware-yukleme-8418.html sitesindeki çözümü uyguladım ve oldu. Siz de c3 için deneyebilirsiniz. Muhtemelen olacaktır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- stereo ses nedir
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan hesap makinesi silindi
- cep telefonu kim icat etti
- bimcell numara taşıma
- dimensity 8400
- silicon carbon batarya nedir
- asker telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X