Şimdi Ara

REGEDİT kaydı silme sorunu (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uninstal ettiğim bir proğramın regedit kaydı yüzünden proğramın yeni versiyornunu yükleyemiyorum. eskisini tekrar yüklemeye çalıştım yine olmuyor. regedit kaydını silmeyi denedim onada izin vermiyor. ne yapılabilir.
    SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is0mail -- 9 Ocak 2010; 13:32:16 >

• Program ekle kaldırdan kaldırdığınız bazı programların bir kaç parçası program fileste kalıyor programa ait klasörü program filesten silip yeni versiyonu tekrar deneyin
  • söylediğinizi defalarca denedim
    ne yeni ne eski versiyonu yüklenmiyor
    "RegCreateKeyEx failed; code 5
    erişim engellendi"
    hatası veriyor
  • hatanın türkçesi şu: bilgisayarın, regedit içinde kayıt anahtarı yükleyemiyor. sorun büyük ihtimal yetki sınırlamasından kaynaklanıyor.

bilgsayara administrator olarak logon ol.
  • Alfonso kardeş ilgine teşekkürler.
    admin olarak denedim olmadı yine aynı hata. ayrıca başka proğramları install yada uninstall yaparken sorun yok sadece bir tanesinde. diğer proğramları normal yükleyip kaldırabiliyorum.
  • sistemi programı ilk yüklediğin veya silmeden önceki tarihe geri alıp denesen
  • sistem geri yükleme kapalı olduğu için deneyemiyorum.
    ya proğramı kurmayacağım yada format atacağım galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    registry'e kayıt ekleme..
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başka bir kullanıcı hesabı açarak kurulum yapmayı dener misin?Bir de öyle dene lütfen
  • denedim arkadaşım admin olarak denedim hatta yeni bir kullanıcı hesabı oluşturdum onda da denedim olmuyor.
    yinede sağolun sanırım çözüm bulamayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: is0mail

denedim arkadaşım admin olarak denedim hatta yeni bir kullanıcı hesabı oluşturdum onda da denedim olmuyor.
    yinede sağolun sanırım çözüm bulamayacağız.

sorun varsa çözümüde vardır ama biraz zahmetli olabilir.
    your uninstallaer denen programı netten indir ve pcne kur,eklenti olarak hdd cleaner isminde program beraber kuruluyor.silinmiş programların artıklarını temizliyor,bir de bunu dene
  • Regedit içinde programın adını aratın geçtiği tüm kayıtları silin bir de o şekilde deneyin.
  • regedit kaydı hataları düzelten programarla birde deneyin veya gereksiz regedit kaydı silen prolar var onlarla deneyin büyük ihtimal sorun çözülecektir.
  • ilginize teşekkürler.
    birtürlü silinmedi her yolu denedim. format attım şimdi düzeldi.
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.