Şimdi Ara

C3 FAR SORUNU!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2003 model c3 sx 1.4 araç aldık yeni. Aracın farlarından teki hiç yanmıyor diğeride pek içime sinmedi dıştan da baya buguğu tekinin içine de su kaçmış az bişey. Ben ilk olarak temizlettirmeyi düşünüyordum fakat birinin yanmadığını farkedince acaba değiştirsem mi dedim.

Sizce sadece ampullerini değiştirip temizlettirmem yeterli olur mu ?

Yoksa yeni far mı almam gerekiyor yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim..

• İyi günler bende c3 sahibiyim far sorunu olmadı bence değiştirmen yeterli olucaktır. Su kaçma olayına gelince kaputu açtığında far kısmında klipsli bir kapak var onu çıkar yağmursuz bir havada farlar açık gez biraz buhar falan kalmaz.
  • FAR AYDINLATMA SORUNU YAŞAYANLARA ÇÖZÜM:
    Far aydınlatma da çözüm far tasının parlatılmasıdır, nikelaj zamanla su ve havayla temas edince kararır, bunu parlatmak için özel teknikler kullanmak gerekir, kesinlikle piyasada satılan krom sprey boyalarla boyamaya kalkmayın, tüm far ışığınız gider,
    far tasını parlatırsanız, 15 kata kadar ışık farkı yaratırsınız.
    Bu konuda sıkıntısı olanlar benimle iletişime geçebilirler, yardımcı olabilirim.
    basarkavas@gmail.com
    505 798 25 22
     C3 FAR SORUNU!! C3 FAR SORUNU!! C3 FAR SORUNU!! C3 FAR SORUNU!! C3 FAR SORUNU!!

• Arkadaşlar Citroen C3 2004 aracımın farları koldan kapatılmadan stop ve kilitler kapatılsa dahi açık kalıyor. Bu durum Normal mıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Kalorifer Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.