Şimdi Ara

Megane 2 fan problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.2 ay önce aldığım megane 2 1.6 aut. aracımda bir şey farkettim.Isıtmak için kaloriferi açtığımda orta konsoldaki ısgaralardan herhangi bir üfleme hissetmiyorum.Gücü arttırdıkca kontrol ediyorum ama hafif bir sıcaklık dışında başka bir şey yok.Benim bilmediğim bir çalıştırmasımı var yoksa fanmı arızalı.

• polen filtresi en son ne zaman değişti?
  • meganelerde o sorun var ya kliması bu kadar dandik araba görmedim hayatımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

meganelerde o sorun var ya kliması bu kadar dandik araba görmedim hayatımda

arkadaşa çok yardımcı olmuşsunuz nedir ya bu forumdaki fransız düşmanlığı??arkadaşın sorunu %99.9 polen filtresi dolmuş veya yan sanayi takılmış o yüzden üfleme yapmıyor
  • Birde bazen orta hava ufleyıcının acıp kapama zımbırtısı takılabılıyor. Ondan kaynaklı da olabılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

meganelerde o sorun var ya kliması bu kadar dandik araba görmedim hayatımda

arkadaşa çok yardımcı olmuşsunuz nedir ya bu forumdaki fransız düşmanlığı??arkadaşın sorunu %99.9 polen filtresi dolmuş veya yan sanayi takılmış o yüzden üfleme yapmıyor

Fransız düşmanlığı derken babamın meganesi var benimde 307'im

Meganeyi aldığımızdan beri böyle arkadaşımın arabasında da aynı sorun vardı güzel soğutmuyorda, ısıtmıyorda fanı yüksek devirde çalıştırmanız lazım o zamanda çok ses oluyor ki o zaman bile düzgün bir üflemesi yok. 307lerde öyle bir sorun yok önceki merivam ise yayla gibi yapardı 2 kademede aracın içini

• quote:

Orijinalden alıntı: xeon78

Merhaba arkadaşlar.2 ay önce aldığım megane 2 1.6 aut. aracımda bir şey farkettim.Isıtmak için kaloriferi açtığımda orta konsoldaki ısgaralardan herhangi bir üfleme hissetmiyorum.Gücü arttırdıkca kontrol ediyorum ama hafif bir sıcaklık dışında başka bir şey yok.Benim bilmediğim bir çalıştırmasımı var yoksa fanmı arızalı.

Aracı yeniældığınızdan dolayı soruyorum
    Dijital gösterge mi?
    ayaklar veya ön cama ayarlamadığınızdan emin misiniz?
    Filtre tıkalı olsa bile boğuk bir ses gelir,başka yerlerdende üflemez.
    Gücü arttırdıkça ses artıyorsa sadece ortadan gelmiyorsa belkide orta konsolun açıklığını kapamışsınızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    1.3 Egea motor titreme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı Sorun benim arabamda war 2006 1,5 dci ... Fanım Çalışmıyor Kademeyi yükseltsem bile Ne ses geliyor nede bir üfleme geliyor ....Bileniniz var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.