Merhaba arkadaşlar.2 ay önce aldığım megane 2 1.6 aut. aracımda bir şey farkettim.Isıtmak için kaloriferi açtığımda orta konsoldaki ısgaralardan herhangi bir üfleme hissetmiyorum.Gücü arttırdıkca kontrol ediyorum ama hafif bir sıcaklık dışında başka bir şey yok.Benim bilmediğim bir çalıştırmasımı var yoksa fanmı arızalı.
polen filtresi en son ne zaman değişti?
meganelerde o sorun var ya kliması bu kadar dandik araba görmedim hayatımda
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
arkadaşa çok yardımcı olmuşsunuz nedir ya bu forumdaki fransız düşmanlığı??arkadaşın sorunu %99.9 polen filtresi dolmuş veya yan sanayi takılmış o yüzden üfleme yapmıyor
Birde bazen orta hava ufleyıcının acıp kapama zımbırtısı takılabılıyor. Ondan kaynaklı da olabılır.
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
arkadaşa çok yardımcı olmuşsunuz nedir ya bu forumdaki fransız düşmanlığı??arkadaşın sorunu %99.9 polen filtresi dolmuş veya yan sanayi takılmış o yüzden üfleme yapmıyor
Fransız düşmanlığı derken babamın meganesi var benimde 307'im
Meganeyi aldığımızdan beri böyle arkadaşımın arabasında da aynı sorun vardı güzel soğutmuyorda, ısıtmıyorda fanı yüksek devirde çalıştırmanız lazım o zamanda çok ses oluyor ki o zaman bile düzgün bir üflemesi yok. 307lerde öyle bir sorun yok önceki merivam ise yayla gibi yapardı 2 kademede aracın içini
quote:
Orijinalden alıntı: xeon78
Merhaba arkadaşlar.2 ay önce aldığım megane 2 1.6 aut. aracımda bir şey farkettim.Isıtmak için kaloriferi açtığımda orta konsoldaki ısgaralardan herhangi bir üfleme hissetmiyorum.Gücü arttırdıkca kontrol ediyorum ama hafif bir sıcaklık dışında başka bir şey yok.Benim bilmediğim bir çalıştırmasımı var yoksa fanmı arızalı.
Aracı yeniældığınızdan dolayı soruyorum Dijital gösterge mi? ayaklar veya ön cama ayarlamadığınızdan emin misiniz? Filtre tıkalı olsa bile boğuk bir ses gelir,başka yerlerdende üflemez. Gücü arttırdıkça ses artıyorsa sadece ortadan gelmiyorsa belkide orta konsolun açıklığını kapamışsınızdır.