Şimdi Ara

c336 da pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu c336 nın pili neden bukadar çabuk bitiyor? kitapçığında 250 saat yazıyor ama benim 3-4 dakika ortalama konuşmama rağmen max 30 saat dayanıyor. Telefon daha 2 haftalık. Ayrıca diyelim 1 sene sonra pilin ömrü bitti. Pil değişimi nasıl yapılacak? teli çöpe mi atcağız?

• benim de var c336 bende öle bi pil sorunu yok teknik servise felam götür... o kadar cabuk bitiyosa...
    250 saat hiç konusmazsan msg gelmezse telefonu acıp kapamazsan koy kenara dayanır orda yazan max 250 hrs
    eger telefon titrer muzik calar oyun oynar vs yaparsan biter tabi pili..bi de üzerine konusursan 5 dakka bile olsa farkeder..

pili nasıl degiştircegine gelince bunları motorolateknik servislerine sorsan daha iyi olur yani.. ben konustum bu konuyu ve ellerinden gelen yardımı da yapıyolar...

dahili pil var bu telefonda pili bitince ki nerden baksan 2 sene dayanır atmıycaksın elbette götürceksin teknik servise bunun pilini degistirin diceksin onlar da alcaklar aynı pilin yenisinden yerlestircekler içine..
    pil kvd dahil 28 milyon o kadar pahalı bişi de degil.. hem böylece telefonunu ne idügü belirsiz ucuz pillerden korumus oluyosun hem pilini degistirmek için bile işi bilen insanlara teslim etmiş oluyosun senden herhangi bir servis ucretide almıyolar...

hadi hayırlı olsun

• audioslave sen motorola sevgisinde falan çalışmıyorsun değil mi?
    öyle bir cevap vermişsin ki. sormaktan alıkoyamadım kendimi.
    (şu ana kadar attığın 5 mesajı da okudum sonra bu kanıya vardım)

bu arada diğer başlıkları okursanız pilin gerçekten beklenilenden daha az dayandığını görürsünüz. bende de var ve 2. günün sonunda telefon kapanmazsa seviniyorum. aslında audioslave söylediklerinde haklı ama örneğin nokia 3510 polifoniği açık, titreşimi açık ve çok düşük olmayan konuşma süresinde rağmen nerdeyse 5 güngidiyor.
    bu açıdan deerlendirince motorolanın durumu pek hoş değil.
  • evet ya benimde 2 2.5 gün gidiyor anca..
  • şebeke ayarlarını minimum'a getirince anca 3-4 saat daha ilave olyor.
    bu telefonun pili bu kadar çok yemesinin sebebi gprs'hattını bulduğu sürece şebeke ile sürekli (en geç 2-3dakikada bir) haberleşiyor. bu mot.c336'nın özelliği değil bütün gprsli telefonların özelliğidir onlar niye bu kadar kısa sürede bitirmiyorlar ki ?

bu arada audioslave acaba gprs'i kapalı bi hat mı kullanıyon?
  • Benimde aynı sorunumwardı bir süre önce teknik serwise gittim bana teLEfonu kapaLı oLarak iLk aLdığında iLk 3-4 sefer 12 saat şarj etmem gerektiği söyLendi .. ben şimdiLik 2 kere kapaLı 12 saat şarj ettim ömrü 4 güne çıktı iLk şarjı bittiğinde bikere daha kapaLı şarj edecem zaten normaLde ömrü 5 gün gibi ..

SewgiLerimLe !! ..
  • Acaba pil de aynı telefon gibi 1 yıllık garantiye sahip mi? Yoksa aksesuar falan sayılıp, 3 ay gibi az bir garantisi mi var pilin?
    "Pili çok da pahalı değilmiş, 28 milyon verir değiştiririz." demek pek de mantıklı değil. Telefonu aldığımızda kaç saat bekleme süresi umuyorduk, sonuçta ne bulduk. Hem değişsek durum düzelecek mi? Başka konularda olduğu gibi pil konusunda da mı aldattı bizi Motorola?
    Pilin 1 yıllık garanti kapsamında olup olmadığını bilen var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cx65 ve ırda cihaz problemi
    20 yıl önce açıldı
    Telefon sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • philips fisio 625 20 gün gidiyor. çok kullanırsan 7 gün
  • Arkadaşlar bende nokia 5210 vardı pili gprs olmaığı halde en fazla 2 gün gidiyodu..
  • arkadaşım bende de ilk başta öyle idi..Bir kaç kez "3-4" belkide beş kez 18 saat şarz ettikten sonra uzamaya başladı.Evet 1-2 hafta bende de öküzledi..teknik servisi dşünmeye başlamıştım ki düzeldi.Şimdi 4 gün gidiyor.Ama 5 günü göremedim :)Birde şarz bitti yazsa da sen çekme şarzdan.Salak 2 saatte doldu diyo...Ama ben inanmıyorum :)O
  • ya arkadaslar bence telefonumuza haksizlik ediyorsunuz.Ben c336 almadan önce nokia 3510 kullaniyordum;hakkaten sarji 5-6 gün gidebiliyordu Ancak bir düsünün 3510 un bataryasini kullanan bilir lityum olmasina ragmen uzun enlemesine buyük bir batarya.C336 da adamalar zaten miniminnacik telefona dahil modem ivir zivir yerlestirmeye calismislar tabiki bataryadan biraz feragat edecekler.Daha kücük batarya daha kisa giden sarj ömrü demektir.Ben sahsen sarji cok gidecek diye iri kıyım bir telefon kullanmak istemem:)
  • telefonu şarj ettim
    15dk gprs e bağlanıldı
    10sn konuşuldu
    pil ancak 51 saat dayandı
    servise sordum 3gün civarı gider dediler.ayrıca telefon küçük pil ancak bu kadar demek bi,raz acayip geliyor abimin C55 i var yaklaşık aynı boyut hatta biraz küçük ama c336 dan çok daha fazla dayanıyor.pili bende sordum 29 milyon dediler bu fiyat hiç de ucuz değil.
  • C 55 in bataryasini gördüm.Eger bizimkinden sarji daha cok gidiyorsa muhtemelen bizim motorola fazla enerji harciyor.Telefon sürekli hata vermek icin bataryadan fazla enerji cekiyor olabilir:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.