Şimdi Ara

C4 2011 1.6 HDI 112 PS Confort Plus'ı Olan Var Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aracın düz vites olanına sahip olan var mı aramızda? Konuştuğum bayilerden bazıları düz vites olan aracın Türkiye'ye hiç gelmediğini söylediler ama ben sanki forumlardan birinde gördüm diye hatırlıyorum. Aranızda bu aracın düz vitesine sahip olan varsa lütfen hangi bayiden aldığını yazabilir mi?

Teşekkür ederim şimdiden..

• Sanırım MAREŞAL rumuzlu arkadaşımız bu araca sahip.. Bir yazısında şöyle demişti ; "Aracım Confort Plus 1.6 HDI manuel 112 HP"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expli -- 26 Nisan 2011; 16:26:51 >
  • Aldım arkadaşlar aracı. Kullanıyorum daha öncede bunu yazdım,hatta kiralık ilanlarında bile olduğunu belirttim. Telefon açıp sorun ltf başka bayilere de. Böyle saçmalık duymadım. Hangi bayiymiş o? Elinde araç olmayanın birçok yalanını duydum ama böylesi ilk defa.

Araca yinede emin olmak için gittim bidaha baktım aracıma,vallahide billahide manuel yahu
  • Bize de cam tavan Türkiye'ye hiç gelmedi demişlerdi ama varmış :)
  • evet var; ben de şu ana kadar üstü cam olan en az 2 araç gördüm. yanılmıyorsam mersa'da da vardı. ama detaylarını bilmiyorum aracın.
  • Benim aracımda manuel 112 HDI. Şubatta Bayraktar'dan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadBoy__ -- 27 Nisan 2011; 15:55:26 >
  • @BadBoy__: siz nerden aldınız? ve kaça aldınız acaba?

ben de bugün kredi sözleşmemi imzaladım. şasi ve motor numaralarını bekliyorum. kısmetse mayıs'ın 15-20'si arasında bekliyoruz aracı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.