Şimdi Ara

C4 ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HOCAM BANA KALKIP Bİ DEMİRBAŞ FİKİRMİŞ GİBİ 307 DAHA TİPLİ SPORTİF DEME. GÜZELLİK GÖRECELİDİR SANA GÖRE 307 TİPLİ OLABİLİR.BANA GÖRE İĞRENÇ

Boşver Tracksin, arkadaş once yerel gazeteyle otomobil piyasasını çozdu sonra tasarım konusunda beynimizde yeni ufuklar actı. Forumda polemik yaratmayı seven insanlar çok. mantıklı cevabını yazacaksın sonra daha cevap vermiyeceksin en guzeli bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 6 Ağustos 2007; 11:24:04 >
  • ACİİİL!!NİSAN note 1.4 ya da C4 1.4 alıcaz!!
    quote:

Orjinalden alıntı: nouma35

Arkadaşlar C4 1.4 motor kullanan varmı?perf. nasıl?verilerde hızlanma ve son hız fena gözükmüyor..
  • c4'ün tipi peugeot 307 kadar güzel bence ve c4'ün tutulmadığına inanmıyorum. etrafımda c4 meraklısı çok arkadaş var.
    yalnız bu tür c segmenti araçlarda benzinli motorun 1.6'dan düşük olmaması daha iidir, yokuş çıkarken sollamalarda daha iidir. üstelik c segment araçlarda her zaman 1.4 benzinli motorlar tutulmaz satışda zorlanılır. hatta b segment araçlarda ise 1.6 motor tutulmaz hatta çoğu firma sadece 1.2 ve 1.4 benzinli motorla ile satışa sunarlar b segmenti araçlarını. dolasıyla bu işin ideali b segmentde 1.2 - 1.4 ben. motor, c segment'de 1.6 benz.
    bence citroen c4 tipi hoşunuza gittiyse durmayın alın derim güzel araba valla yalan yok (bir toyota kullanıcısı ve fanatiği olarak bunu söylüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 7 Ağustos 2007; 8:17:08 >
  • arkadaşım bence c4 de karar kılmalısın ama c4 ün 1.6 almanı tavsiye ederim o kasayı en az 1.6 kaldırır çünkü ve 1.4 den daha az yakar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperAkbilgi

quote:

HOCAM BANA KALKIP Bİ DEMİRBAŞ FİKİRMİŞ GİBİ 307 DAHA TİPLİ SPORTİF DEME. GÜZELLİK GÖRECELİDİR SANA GÖRE 307 TİPLİ OLABİLİR.BANA GÖRE İĞRENÇ

Boşver Tracksin, arkadaş once yerel gazeteyle otomobil piyasasını çozdu sonra tasarım konusunda beynimizde yeni ufuklar actı. Forumda polemik yaratmayı seven insanlar çok. mantıklı cevabını yazacaksın sonra daha cevap vermiyeceksin en guzeli bu.

Haklısın doğru boşa elimi yoruyorum

• ama fabrika verilerinde 1.4 şehirdışı 5.2 yakar diyor bayağ iyi yani!!
  • ben acıkcası ınanmıyorum verılere o verıler hangı şartlarda yapılıyor bılıyormusunuz. o verıler imkansız...aynı kıloda olup 1.6 motor rahat kaldıracagı için daha az yakar.çunku gaza az basarsın ve hıza ulasırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigerr

ben acıkcası ınanmıyorum verılere o verıler hangı şartlarda yapılıyor bılıyormusunuz. o verıler imkansız...aynı kıloda olup 1.6 motor rahat kaldıracagı için daha az yakar.çunku gaza az basarsın ve hıza ulasırsın

bende 1.6 motor nasıl daha rahat kaldırır diye bi soru yöneltsem. Tabiki daha yuksek hacime sahip oldugu için daha fazla yakıt alır oyle rahat kaldırır. 1.4 neden zor kaldırır? Çünkü daha az benzin alır. Sizin mantıgınıza gore 3.0 motor daha az yakar... Azıcık gaza basınca yeterli olur... Haksızmıyım yani?
  • dün evden çıktık ya C4 1.4 yaa hyundai matrix dizel almaya....krediyle alacağımız için ve C4'ün bagajı küçük olduğu için hyundai aldık..peşin param olsaydı C4 alınırdı...
  • Arkadaşlar ben bugüne kadar yaklaşık 10-15 araç değiştirdim ve en sonunda 3 ay önce 110 HP HDI Cam tavanlı C4 aldım 74500 KM'deydi. 3 ay kullandım ve araçtan müthiş derecede etkilendim. Araç müthiş her yönüyle mükemmel zaten çok memnun olduğumdan sıfırlamak amacıyla 3 gün önce 28000 YTL'ye sattım. Sonra Baylas'ta tanıdığım biri aracılıyığla bir bayiden 2008 model 110 HP dizel HDI için peşinat verdim ve 2008 araçlar şuan gümrükte olduğundan dolayı aracımı önümüzdeki hafta teslim edebilecekler.

Eski aracım siyahtı renginden çok memnundum fakat aracımın bayide Yakut Kırmızısını görünce oda çok hoşuma gitti ve ondan sipariş verdim.

Aracıma ek olarak Park sensörü, MP3 Çalar istedim, 3M cam filmi istedim uygun fiyata takıyorlar. Bayi tanıdık olduğundan bunun yanında boya, motor koruma ve detaylı iç temizlik hediye edecekler. Tüm bunların bana maliyeti 2008 model olmak üzere 37300 YTL oldu. Aracı 36500 YTL'ye alıyorum ama sizin bu fiyata almanız imkansız gibi bişey.

Bursa'dan imalatçı bir firma buldum Nikelaj olan Cam çıtası, Kapı kolu, Kapı içlerine C4 yazan eşik ve bagaj açma nikelajlarından sipariş verdim Tüm bu nikelajlar toplam 140 YTL. Istanbuldan alsam 250-300 YTL fiyat veriyorlar.

Şimdiden arabamı teslim alacağım günü düşünerek geceleri uyuyamaz oldum. Aracımı alınca resimlerini sizlerle paylaşacağım ve C4 almanın ne kadar doğru bir karar olduğunu tekrar anlatacağım.

Tüm herkese kazasız belasız emniyetli ve keyifli sürüşler diliyorum
    Bülent ESENGÜL

• hayırlısı olsun yakut kırmızı çok güzel..
  • yeni peugeot 307 tawsiye ederim gerçekten tasarım ve konfor olarak müthiş bir araç...citroen c4 ise henüz tam kendini ispatlayamdı 2. el piyasası neredeyse hiç yok..c4 elinde patlar alırsan..yeni 307 tip olarak bence sınıfının lideri!
  • 3072nin kasası eskiddi artık be..308'i bekle ya da yeni astra sedan al =)
  • arkadşım kasası eskidi dediğin araç 2006 yılında büyük çapta makyaj geçirdi ve kaputuna varıcaya kadar bir çok şey değişti..yeni 307 de 4000 parça değişmiş diye duymuştum ayrıca astra da seneye komple kasa değiştiriyor hatırlatırım ve yeni çıkacak olan 308 ise yeni 307 nin makyajlı hali gibi olmuş!
    quote:

3072nin kasası eskiddi artık be..308'i bekle ya da yeni astra sedan al =)
  • quote:

citroen c4 ise henüz tam kendini ispatlayamdı 2. el piyasası neredeyse hiç yok..

Nasıl yani? C4 kendini ispatlamış bir araçtır. 2. el piyasasıda gayet iyidir.

İşi fanatikliğe vurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 10 Ağustos 2007; 17:14:20 >
  • Boşver AlperAkbilgi C4 e laf atan arkadaşlar otomobil konusunda kendilerini Isbatlamışlarmı aceba?
  • 308'in görüntüsü,arkası yepyeni..307'nin gördüğü makyaj yetersiz bence yaşlandı artık..
    quote:

Orjinalden alıntı: polatalemdarKV

arkadşım kasası eskidi dediğin araç 2006 yılında büyük çapta makyaj geçirdi ve kaputuna varıcaya kadar bir çok şey değişti..yeni 307 de 4000 parça değişmiş diye duymuştum ayrıca astra da seneye komple kasa değiştiriyor hatırlatırım ve yeni çıkacak olan 308 ise yeni 307 nin makyajlı hali gibi olmuş!
    quote:

3072nin kasası eskiddi artık be..308'i bekle ya da yeni astra sedan al =)

• quote:

Orjinalden alıntı: tracksin

Boşver AlperAkbilgi C4 e laf atan arkadaşlar otomobil konusunda kendilerini Isbatlamışlarmı aceba?

• renodan iyidir tabii
  • benim sana tavsiyem ikisininde sürücü koltuğuna otur ondan sonra karar ver. babamda meganeII HB var bende de c4 1.6 SX vardı konfor ve donanım olarak kesinlikle c4 derim megane'da oturum konforu çok zayıf kendimi çok rahatsız hissediyordum. donanım olarakta zaten c4'ün eline çoğu araç su dökemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mettush -- 5 Eylül 2007; 17:08:58 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.