Şimdi Ara

c4 hdi 110 mu yoksa Honda Civic Dream mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

ya bırakın citroen neyin arabası allasen.

bilmesem kullanmasam honda süper araba sanıcam
    yahu honda civic sedan alan varda neden o kadar çok satan var.düşündünüzmü?
    işçilik acaip zayıf.bir araştırın.kullanmadan incelemeden honda civic sedan süper demeyin
    bence süper değil.biber.alanın ağzı yanıyor hemen satıyor

2.el araba ilanlarına bakın önce.en temiz en az km de arabalar honda civic sedandır.neden peki? araba süperde millet neden satıyor?

yapmayıon bu kadar fanatiklik ayıp.sizlere inanıp insanlar dünyalarca parayı bu arabalara harcıyor.hem ayıp hemde günah
    objektif olup öyle eleştirinde insanlar doğrusunu öğrensin.belki bu arabayı üretenlerde akıllanır arabalarını daha kaliteli üretmek için birşey yaparlar
    honda civic sedan da sadece şekil var.ona kanıyorsunuz.inceleyip binmediğiniz için tabiii

• Honda Diyorum Tabiki
  • araba sitelerini incelemesek yiyeceğiz...
    quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

işçilik acaip zayıf.bir araştırın.kullanmadan incelemeden honda civic sedan süper demeyin

2.el araba ilanlarına bakın önce.en temiz en az km de arabalar honda civic sedandır.neden peki? araba süperde millet neden satıyor?

yapmayıon bu kadar fanatiklik ayıp.sizlere inanıp insanlar dünyalarca parayı bu arabalara harcıyor.hem ayıp hemde günah
    objektif olup öyle eleştirinde insanlar doğrusunu öğrensin.belki bu arabayı üretenlerde akıllanır arabalarını daha kaliteli üretmek için birşey yaparlar
    honda civic sedan da sadece şekil var.ona kanıyorsunuz.inceleyip binmediğiniz için tabiii

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

evet dostum bir marka fanatikliğidir gidiyor honda alcağına git mazda alsan hondadan yüzbin kat daha iyidir mazda da ithalatçı firmanın azizliğine uğrması sonucu pek tututulmuyo ama honda dan acayip iyidir
    (her konuda)

• honda tabiiki
  • Kim yeni hondasını alıp da hemen satıyor? Nereden cıkarıyorsunuz?
    Honda civic kesinlikle c4 ten daha iyi bir aractır.
    Ancak her iki aracın benzinlisini kıyaslaman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 7 Ekim 2007; 11:34:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hondaaaa

Kim yeni hondasını alıp da hemen satıyor? Nereden cıkarıyorsunuz?
    Honda civic kesinlikle c4 ten daha iyi bir aractır.
    Ancak her iki aracın benzinlisini kıyaslaman gerekiyor.

KESİNLİKLE C4 TEN İYİ BİR ARAÇTIR? NEYE GÖRE KARDEŞ? SEN OTORİTEMİSİN BU KONUDA? C4 KULLANDINMI HİÇ? KESİNLİKLE DERKEN? GÖRECELİ KAVRAM HAKKINDA HİÇ BİR ŞEY DUYMADIN GALİBA HAYATINDA?
  • bu tartışma uzarr giderrrr...gerek yok aslında...herkesin zevki kendine...
  • arabayı kısa bir süre kullanarak her özelliği hakkında fikir sahibi olan arkadaşlar oldukça uzar tabi..

araba sitelerini dergileri okuyup kağıt üstünde verileri tartışmakla olmaz bu iş.. açık konuşayım ben dizel araç alacak olmasaydım gözüm honda dan başkasını görmezdi.. ama bu demek değil ki honda kusursuz bir araç ya da c4 e göre gömlek gömlek üstün.. hiçte değil arkadaşlar. kağıt üzerinde alın ölçüp biçin donanım olarak c4 ile civic arasında dağlar var arada, c4 te bir çok donanım standart, yol tutuş 1 numara, servis parça uygun fiyatlı, dayanıklılık desen 30 yıllık citroenler hala taş gibi.. güvenlik desen başımdan geçen olayı anlatayım, tem de sağ arka lastiğim patlamış ben 3 km farkedemedim bile..

ama c4 mükemmel mi, değil ; honda kat kat üstün mü, o da değil.. her aracın hitap ettiği kitle farklı, zevk meselesi.. ben c4 ümle gayet mutluyum.. he honda alsam üzülür müydüm, asla..

en güzel araba size ait olan arabadır.. gerisi boş tartışma..

saygılar

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddlion111 -- 19 Ekim 2007; 15:58:07 >

• Adı üstünde HONDA hayat ONDA
  • abi sen bana gore c4 al derim triptonic olayı ilede kafanı karıstırma amcamda var aynısı ben hasta kalıorum ona bence ii bi araba hondanında yeni tasarımı guzel olmus ama arac benzinli nesil dizel nesli c4 1.6 hdi bazıların dedigi gibi hdi dizel kendini kanıtlamıs bir dizel hiç dusunmeden paranada kıyabileceksen citroeni al derim.
  • cıtroen'i kötülüyor gibi olmıyım ama c4lerin arka amötisörleri insanı rahatsız ediyomuş

http://arabam.e-kolay.net/testDetay.aspx?id=381
  • dostum bende seçimimi honda dan yana yaparım.zaten herkes uzun uzun yazmış.bence ikisinede bin bi bak?
  • honda güzel bir seçim tabiiki ama yakıt konusuna gelince toyota corolla d4 daha mantıklı geliyor
  • ya konuyu açan arkadaş araba almıştır daha tartışmayın fanatiklik yapmak için be ooooff nerden hortladı şu konu konuyu açıp kaçıyolar ayıp ya
  • hem dizel C4 gibi, hem japon honda gibi toyota corolla dizel al kurtul bu kafa karışıklıgından.kafan rahat etsin ben asıl toyatomu ford focus dizelmi onun kararını veremedim
  • şuhursuzca fanatiklik yapılmış...

28-30 bin ytl param olsa şüphesiz ya c4 1.6 hdi yada focus 1.6 tdci alırdım...(2.el)

ama 22-23 bin ytl de varsa 2004-05 model civic alırdım..

sonuçda gidip 40.000 ytl ye 0 km civic almazdım o kesin

honda civic yol tutuş olarak nominal bir araç..alt takımı ve motoru çok kaliteli..ama yağmur yağdımı özellikle dolu yağdımı allah içeri su basacak diyor insan.. zangır zangır kafanıza taş atıyorlar adeta.. motordan özellikle rüzgar sesini sağ olsun içeriye çok iyi aktarıyor.. hele o kliması bi çalışmaya görsün sanınki 24 btu..

buna rağmen civic ülkemizde tutulan sevilen bir araç...çünkü buna motorundaki sorunsuzluğu ve performansı yeterli sebeb...

c4 için; kokpit komple elektronik.şüphesiz binlerce kablo var motor ile arasında..bu arabalar 10-15 yıl sonra çok sorun çıkartacak bence elektronik olarak..benim kişisel görüşüm...ama şimdilik piyasadaki en güzel hb lerden..

honda dizel motor çalışmalarını iyice hızlandırdı..bence dizel motor üretmeyen bir marka artık bu devirde zor rekabet eder..ama honda yı bu konuda tebrik ediyorum..v-tec ile büyük işler yaptı

• tüm yorumlar için teşekkür ederim. Daha almadım ama sipariş verdim 2008 kül grisi bir 1.6 HDİ MCP bu hafta teslim edilir sanırım. Bu arada otomatikleştirilmiş şanzıman hiç kullanmadım ben kullananlar memnun mu, nelere dikkat etmek gerekir araştırdım baya bir forumları ancak cok tatmikar yanıtlar bulamadım acıkcası en iyi bilgiyi kullananlar verir ne de olsa
  • ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİYELİM
  • Hayırlı olsun yeni arabanız.

Ben de benzer arayışlara girecek arkadaşlara fikir wermesi açısından biraz yorum yapayım.

Araba alma kararına giriştiğimde öncelikle Honda düşündüm, yeni kasanın görünümü, iç dizaynı we Hondaya olan güwenim buna çok etkili olmuştu. Aracın test sürüşünü yaptım we (biraz yol sesi alması dışında) tam nota yakın bir not werdim. Yalnız otomatik kullanmak çok sakıncalı, sağa sola bakarken 100 km/saat hıza çıkmış oluyorsunuz.

Lakin;

Öncelikle yeni kasa Civic alınırken Dream modeli alınmaz. Sıfırı 2-3 milyar daha pahalı olan Premium modelinde Sis farları, direksiyondan kumanda, cruise control, fazladan hawa yastıkları, fazladan hoparlörler, kapı aydınlatmaları, daha büyük tekerlekler we alaşımlı jantlar, hatırlamadığım bir iki özellik daha war. O yüzden alınacaksa en azından Premium'un ikinci elini düşünmek gerekir. (Bir üst modelde sunroof we /modeline göre/ VSA war, görece wazgeçilebilecek özellikler)

30.000 YTL uygun bir fiyat değil, ben de benzer km'de bir araç için pazarlık yaptım we 28500 e kadar alabiliyordum.

Honda'nın yakıt tüketimi beygir gücüne we motoruna göre iyi sayılabilir durumda. Arabayı alacağım arkadaş bir kısmı şehir dışı olmak üzere 6,7 yakmıştı ki fena bir değer sayılmaz. Lakin işin içine dizel girince rekabete dayanamaz duruma geliyor.

Ben seçimimi Honda Premium ile Cam Tavanlı 110 Beygir dizel C4 arasında yapmaya dönmüştüm, yakıt ekonomisi yüzünden ibre C4'e kaymıştı. Sonra güzel bir ikinci el C3 (1,6 HDİ, 92 beygir) seçeneği karşıma çıkınca aldım geçtim, kararımdan da memnunum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.