Şimdi Ara

C4 OFFICIAL SERVER İÇİN BİLGİSİNE GÜVENEN ARKADAŞLAR ARANIYOR!!! (GM,ADMIN,MOD,YAZILIMCI,TASARIMCI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

Orjinalden alıntı: HypNoTiQ

sponsor gider 3 yaşındaki yegenlerine gm lik verir donateli adamları nerden buldunuz pembe şeyleri diyerek banlar bunlara şahit oldum ben

bu hangi server acaba ?
    ya server kurmanin ve server sponsor olmaninda bir adabi vardir zannimca bu kadarinada artik yuh denir
    ,böyle saçma şey mi olur

newagel2.. o kadar emek harcadık hepsi 3 günlük gmler yüsünden yalan oldu...

• quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

3-4 hafta kadar gm lik tecrubem olmustu listeye benide eklerseniz sevinirim...

allah belanı vere semih. yalan atma lan :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: repLica

newagel2.. o kadar emek harcadık hepsi 3 günlük gmler yüsünden yalan oldu...

ALLAH tan orda oynamamişim
    öyle bişey bana yapilsaydi siteye girer kim var kim yok aaa. bellerdim hem donate yapaksin hemde nerden buldun bunu diye silinecek ? varbi böyle bir iş ?
  • diyorum başka bir şey demiyorum arkadaşlar. NewAgeL2 gayet başarılı bir projeydi; ama dediğiniz gibi istenmeyen olaylardan dolayı kötü bir şekilde kapatıldı. Rica edicem kulaktan dolma bilgilerle mesaj yazmayalım. Bahsettiğiniz olaylar hakkında ise diyeceğim tek şey Zamanında aldıkları mazlumların ahı çıkmış olabilir bazı zatlardan diyorum ve kimsenin bilmediği ve gerek de olmadığı ayrıntılara girmedenkonuyu kapatıyorum .

Şimdi konumuza geri dönelim ve arkadaşımızın açtığı konuyu laf kalabalığıyla kirletmeyelim arkadaşlar . Herkese iyi eğlenceler...

• Çok rica edicem beyler başka server veya konularla ilgili tartışmalarınızı burda yapmayın . Burda biraraya gelip güzel bir işe imza atmak istiyoruz. Desteklemek isteyen arkadaşları bekliyoruz. Niyeti olmayan arkadaşlar bizle alakası olmayan konuları açarak lütfen konuyu kirletmesinler. İlginize Teşekkürler ...
  • Ben GM olurum :D
  • Gerekli eğitimi ve ne yapacağımı soylersen ben Gm de olurum Adminde Mod da yazılımcıda.. Java ve c++ bilirim..
  • Kardeş yardımcı oLucak birsuru arkadaş tanıyorum listemde mSn verrsn davet ederek daha detayLı konusabiLiriz bu konuda hepimiz eski serverLardan esKi ve deneyimLi oyuncuLardanız mSn i eKLersen daha ayrıtılı ve detayLı biçinde bu konuyu konusaßiLiriz..(ic3_man901@hotmail.com)(Arkadaşlardan biri neredeyse 18 saat onLine kaLıyo ama PC sinde bir arıza oLdugu için bu araLar pek sıK giremiycek..)

Not= hepimiz low rate hastasıyız suan 5x den 7x e gectiK 7x deyiz 1x server biLe guseL oLdugu surece Tercihimizdir oLumLu veya oLumsuz Cwp beKLiyoRum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreGan -- 16 Temmuz 2006; 17:15:05 >
  • +1
  • baska konuya girmek istemiorm fakat söle bi acıklık getirmek istiorm bu konuya ben newagel2 serverinda gmdim kısa bi süre de olsa olay su bazı türklerin dier arkadasların oyunda yükselmelerini kaldıramayıp gm arkadaslara adminlere vs. atılan iftiralar yüzünden olaylar karısmıstı yani türk serverini türkler bozmustu bu yüzden bu proje berbat oldu yoksa cok düzgün giderdi bu is 100+ playera ulasmıstı server en azından... Umarım yeni serverda böle seyler olmaz ve mutlu olursunuz :)) gansh
  • quote:

Orjinalden alıntı: fooLhardy

baska konuya girmek istemiorm fakat söle bi acıklık getirmek istiorm bu konuya ben newagel2 serverinda gmdim kısa bi süre de olsa olay su bazı türklerin dier arkadasların oyunda yükselmelerini kaldıramayıp gm arkadaslara adminlere vs. atılan iftiralar yüzünden olaylar karısmıstı yani türk serverini türkler bozmustu bu yüzden bu proje berbat oldu yoksa cok düzgün giderdi bu is 100+ playera ulasmıstı server en azından... Umarım yeni serverda böle seyler olmaz ve mutlu olursunuz :)) gansh

• Kac server actık kac server kapadık kim sayıcak ???

Bu işi herkes yürütemez kardesim sen en iyisi türk degil 1 yabancı bul adam gibi türklere degil yabancılara server ac türklerle ne oyun oynanır nede neyse....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.