Şimdi Ara

C4 OFFICIAL SERVER İÇİN BİLGİSİNE GÜVENEN ARKADAŞLAR ARANIYOR!!! (GM,ADMIN,MOD,YAZILIMCI,TASARIMCI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Official Lineage 2 C4 server Hazırlanmış durumdadır. Nerdeyse tüm buglar giderilmiştir. Yamalar yapılmıştır (CP, Otomatik SS, Party exp...). Lineage Bilgisine güvenen, herhangi bir yazılım dili, web tasarımı, Photoshop, Flash vb.kullanmayı bilen, server ve foruma vakit ayırıp ilgilenebilecek sorumluluk sahibi arkadaşlar arıyoruz. İstenildiği gibi bir ekip kurulursa server gmliği hakkında detaylı görüşmeler ve iş bölümü msnde yapılacaktır. Şimdilik başvurularınızı msn adresinizle birlikte bana PM atmanız yeterlidir.

(Server Low Rate olacaktır; Kesinlikle L2j değildir!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SONKEHANET -- 6 Temmuz 2006; 23:37:04 >

• Bilgili ve sorumluluk sahibi arkadaşlar bulabilirseniz Yanınızdayım; beni de ekleyin listeye. İmzamda da dediğim gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gansh

Bilgili ve sorumluluk sahibi arkadaşlar bulabilirseniz Yanınızdayım; beni de ekleyin listeye. İmzamda da dediğim gibi...
    3-4 hafta kadar gm lik tecrubem olmustu listeye benide eklerseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuD4cRis

Alıntıları Göster
    Lineage hakkında baya tecrubem var her konuda,eger isterseniz elimden geldigince bende yardımcı olmak isterim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuD4cRis

Alıntıları Göster
    Officialda GM'lik L2j deki olduğu gibi kolay değil. Gmlik menüsü çok kısıtlı ve herşey komutlarla yürümekte. Ama kimsenin çekinmesine gerek yok; Herkese Gerekli eğitim verilecektir. Gerekli dökümanlar ve programlar dağıtılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SONKEHANET

Officialda GM'lik L2j deki olduğu gibi kolay değil. Gmlik menüsü çok kısıtlı ve herşey komutlarla yürümekte. Ama kimsenin çekinmesine gerek yok; Herkese Gerekli eğitim verilecektir. Gerekli dökümanlar ve programlar dağıtılacaktır.

Alıntıları Göster
    Vayyy ekip oluşmaya başlamış galiba

Takım kurulsun gmlik vs kolay işler, onları hallederiz aramızda kardeş

• quote:

Vayyy ekip oluşmaya başlamış galiba

Takım kurulsun gmlik vs kolay işler, onları hallederiz aramızda kardeş

Alıntıları Göster
    hımmmmm iimiş hadi hayırlısı inşallah başarılı olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: fooLhardy

hımmmmm iimiş hadi hayırlısı inşallah başarılı olursunuz

Alıntıları Göster
    3 senedir bu oyunu oynuorum daha once server acan gm olan ark larım war (bi sorun olursa yardim ederler diye) ayrıca her gun Online im...

• quote:

Orijinalden alıntı: delamis

3 senedir bu oyunu oynuorum daha once server acan gm olan ark larım war (bi sorun olursa yardim ederler diye) ayrıca her gun Online im...

Alıntıları Göster
    ben 7yillik tasarimciyim.grafik programlarini iyi kullanirim,tasarimci ariyosaniz yardimci olabilirim.Kodlama dilide bilirim biraz web konusunda

Bir yildir oynuorum bu guzel oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalic_wampire -- 8 Temmuz 2006; 10:29:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metalic_wampire

ben 7yillik tasarimciyim.grafik programlarini iyi kullanirim,tasarimci ariyosaniz yardimci olabilirim.Kodlama dilide bilirim biraz web konusunda

Bir yildir oynuorum bu guzel oyunu

Alıntıları Göster
    Walla Hayırlı Olsun Derim. İtinayla Web Site Yapılır Ama Gecti Bu İşler Bea

• quote:

Orijinalden alıntı: Darksider

Walla Hayırlı Olsun Derim. İtinayla Web Site Yapılır Ama Gecti Bu İşler Bea

Alıntıları Göster
    OMG!!! şanslısın SONKEHANET kardeşim ekip hızla gettting bigger!!! Masraflı ve zaman alan bir iş olmasına rağmen baya talep var. Hadi Gazan veya belki de gazamız mübarek ola

• quote:

OMG!!! şanslısın SONKEHANET kardeşim ekip hızla gettting bigger!!! Masraflı ve zaman alan bir iş olmasına rağmen baya talep var. Hadi Gazan veya belki de gazamız mübarek ola

Alıntıları Göster
    umarım bi yerlere gelirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fooLhardy

umarım bi yerlere gelirsiniz

Alıntıları Göster
    İlginize Çok Teşekkürler arkadaşlar. Nasipse Önümüzdeki hafta içinde görüşmeleri yapıp ekibi tamamlayacağız. Gerçekten Emek vererek oynamayı seven arkadaşları bekliyoruz; zaten Low rate olacağı için bu arkadaşların geleceğini tahmin ediyoruz. Gerek bana PM atan gerekse bu sayfaya yazı bırakan tüm arkadaşlarla irtibata geçilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SONKEHANET

İlginize Çok Teşekkürler arkadaşlar. Nasipse Önümüzdeki hafta içinde görüşmeleri yapıp ekibi tamamlayacağız. Gerçekten Emek vererek oynamayı seven arkadaşları bekliyoruz; zaten Low rate olacağı için bu arkadaşların geleceğini tahmin ediyoruz. Gerek bana PM atan gerekse bu sayfaya yazı bırakan tüm arkadaşlarla irtibata geçilecektir.

Alıntıları Göster
    bende 2 senedir çeşitli sitelerde modluk ve adminlik yapıorum ve 1 senedir oyunu oynuyorum..ingilizcemde var.. eğer moda ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: repLica

bende 2 senedir çeşitli sitelerde modluk ve adminlik yapıorum ve 1 senedir oyunu oynuyorum..ingilizcemde var.. eğer moda ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim..

Alıntıları Göster
    Açarsınız Siz hatta süper olur türkler gelir oraya serverin içine ederler bir zamanlar oldugu gibi sonra biri server biraz tutunca gider sponsor bulur sponsor gider 3 yaşındaki yegenlerine gm lik verir donateli adamları nerden buldunuz pembe şeyleri diyerek banlar bunlara şahit oldum ben Şu ana kadar gördügüm en cok oynanan turk serverinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: HypNoTiQ

Açarsınız Siz hatta süper olur türkler gelir oraya serverin içine ederler bir zamanlar oldugu gibi sonra biri server biraz tutunca gider sponsor bulur sponsor gider 3 yaşındaki yegenlerine gm lik verir donateli adamları nerden buldunuz pembe şeyleri diyerek banlar bunlara şahit oldum ben Şu ana kadar gördügüm en cok oynanan turk serverinde...

Alıntıları Göster
    donateli server oynamamaya ant içtim BU İŞİ PARA İÇİN YAPIYOSUN KUSURSUZ YAPACANKİ 1000+ Playerin olsun ulan adam 50 kişilik serverde bile donate açıyor allah belamı versin ki oynamam öle serverde bide tüm buffları olan bi karakter satıyorlar oynayanda enayilik ben napim donatesiz olcaksa oke :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwan -- 12 Temmuz 2006; 9:34:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zwan

donateli server oynamamaya ant içtim BU İŞİ PARA İÇİN YAPIYOSUN KUSURSUZ YAPACANKİ 1000+ Playerin olsun ulan adam 50 kişilik serverde bile donate açıyor allah belamı versin ki oynamam öle serverde bide tüm buffları olan bi karakter satıyorlar oynayanda enayilik ben napim donatesiz olcaksa oke :)

Alıntıları Göster
    l2 yi 2 senedir oynuyorum oyunda baya bi bilgim war ama gm lik konusunda yaklaşmayın server açılcak olursa seve seve kasarım o serverde

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HypNoTiQ

Katılıyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

haklısın.. yalan ettiler serveri...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sponsor gider 3 yaşındaki yegenlerine gm lik verir donateli adamları nerden buldunuz pembe şeyleri diyerek banlar bunlara şahit oldum ben

bu hangi server acaba ?
    ya server kurmanin ve server sponsor olmaninda bir adabi vardir zannimca bu kadarinada artik yuh denir
    ,böyle saçma şey mi olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.