Şimdi Ara

C4 Offtical Test Serveri Açılmıştır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bişi dikkatimi çekti sağ üst köşede premium yazıyor. bu oyunu KO ile karıştırma bence. eğer böle yapıcaksan olmaz yani
  • nedense bana bu server hiç iyi olacak gibi gelmiyor.
  • eğer gerçekten premium gibi bir düşünceniz varsa yolun başındayken bırakın bu işi derim bu oyun knight mi saten hiçde başarılır olamazsınız boşuna çırpınırsınız
  • Önyargili OLmaya Baslamişik Gene Arkadaslar..!
    Lütfen Önyargili Olmuyalim Cok Kötü 1sey
    Daha Farkli Yaklasalimya Eminim Bu Serveri Yabancilar Acsa Ve Burada Topic ACsa Deli 1 Atilim Olurdu
    Bence Cok Farkli OLacagina İnaniyorum.. Destekci Olursak Cok iyi Yerlere GeleceginE İnaniyorum
    Bu Destek İşi Ve Player Olarak Biz Ve Sizlerin Elinde Sizden Ricam Burayi Deniyelim Eminim Sevmeseniz Bile 2 Hafta İle 1kaybiniz Olacagini Zannetmiyorum
    YA orayada Premium Yazmasinlarda Donate Yazsinlar [Bende Ko dusmaniyim Değiştirin Orayi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 6 Haziran 2007; 11:59:48 >
  • premium = donate arkadaslar ne farki varki? ikiside ayni anlamda.. premium gibi bi dusuncemiz yok webmaster donate yazmamis premium yamiz ne var bunda? morfeusun dedigine katılıyorum elin yabancisi gelse burda server acilcak baslayin dese herkez atlar .. ama turk serveri olunca nedense herkez bu is olmaz diyor neden ? tamam gecmiste bir cok server acilmis kapanmi dogrudur ama emin olunki o serverlerde ya maddi sıkındıtıdanb yada TURKlerin Kendi SERVER lerine İLGİ gostermediklerinden kapanmistir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 6 Haziran 2007; 16:13:48 >
  • bir yanlışım varsa özür , önyargılıda olmadım kanka
    "premium gibi bir düşünceniz "varsa"
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydeeli

bir yanlışım varsa özür , önyargılıda olmadım kanka
    "premium gibi bir düşünceniz "varsa"

yok kanka premium gibi bir dusuncemiz yok orda yazan premium = donate
  • indirdiim giriyorum hadi bismillah iyi dir umarım
  • pff donate donate donate

• dostum 06 haziran 2007 saat 16,32 saat şuan ve server ı giriş yok sebep????
  • Sebep yeni silahların eklenmesinde sorunlar var. Onların üstünde ilgileniyorum Client tarafını hallettim ancak Server tarafında scriptte hatalar mevcut. Kısa bir süre sonra diğer arkadaşla birlikte bitirmiş oluruz. Sorunsuz oyun için en iyisinin şu anda test aşamasında olmasının sebebi bu. Kusura bakmayın kapatmamın diğer sebebi özel bir konu.
  • şu premiumu siteden kaldırsanız bir an önce kaldırsanız. baktıkça lineageden soğuyorum ..
  • premium low rate icin bekletiliyo High rate de premium deil donate olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 6 Haziran 2007; 20:46:30 >
  • arkadasım hıc kusura bakma ama sen bu serverı para kazanmak amacıyla kuruyorsun kı nerden anladım daha acılııs dahı olmamıs bır sıteye donate ıbaresını eklıyorsun yahu bı dur ınsan gelıcekmı bakalım once ınsan topla sonra donate koy madem ıllede koyucaksın ben bu yazılanlardan sonra o serverda oynanılacagını sanmıyorum tamamen kazanc amaclı bısı bu
  • 1. Para kazanmak için iş yapıyorum
    2. Para kazanamak için çalışıyorum
    3. Para kazanmak için en iyisini yapmaya çalışıyorum
    4. Para kazanmak için iyi hizmet vermeye çalışacağım
    5. Zevk için uğraşmıyorum
    6. Egoya ihtiyacım yok. Çoluk çocuk işi yapmadığımın farkınyadım ona göre serverda düzeltmeler yapmaya çalışıyorum.
    7. İstemiyorsan gelmenede gerek yok. Oynamak isteyen takılır istemeyen takılmaz.
    8. Beleş mal tatlı değildir sadece aldatıcıdır. Asıl olan emek harcayıp kullandığın maldır.
    9. Kolay gelsin eyvallah

quote:

Orjinalden alıntı: sarapci

arkadasım hıc kusura bakma ama sen bu serverı para kazanmak amacıyla kuruyorsun kı nerden anladım daha acılııs dahı olmamıs bır sıteye donate ıbaresını eklıyorsun yahu bı dur ınsan gelıcekmı bakalım once ınsan topla sonra donate koy madem ıllede koyucaksın ben bu yazılanlardan sonra o serverda oynanılacagını sanmıyorum tamamen kazanc amaclı bısı bu

• ahahah private server acmak zaten tamamıyle helal bı olaydır nc soft calısanları kendılerını hırpalasınlar sonra prıvate server acılsın oyunun yapımında hıcbır emek sarfetmıyenler para kazansın kalkıpta burada demogoji yapma
  • sanada kolay gelsin ne diyelim...
  • bu konusmalarindan sonra senin server i na gelenin aklinda bi problem olsa gerek ben sana para kazandiracagim sende bole konuscaksin ya 1 donate her serverda sonradan eklenir her oyunda her serveerda boledir acarsin alistirirsin basarsin donate i (senin gibi dusunenler) ama sen onu dahi yapmiosun direk donate diosun parayi bastiran herkesi keser yaw birakin bu isleri bole islerden bole zihniyetlerden bi cacik olmaz acin serverinizi 100 max 200 kisiyle oynayin max 1 ay sonra sıkılırsınız zaten.....
  • Vallahi arkadaşlar ben sonradan görme değilim. Ben kalıpta 600 ytl boşuna vermiyorum bu serverda donate var en baştan söylüyorum. İsteyen oynar isteyen oynamaz benim Diğer serverlardan tek farkım TÜRK SERVERİ olmamdır. Ve eminimki Lineage2 türk kullanıcısını bundan 5 6 ay sonra En aşağı 2 katına çıkartacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.