Şimdi Ara

C4 Offtical Test Serveri Açılmıştır. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • C:\Program Files\InstallShield Installation Information\ içindeki bütün dosyaları sil sonra makinene istediğin kadar Lineage 2 kurabilirsin. Bu klasörü göremiyorsan gizli dosyaların görülmesini sağla. Kolay gelsin.
  • Abim Cok Gec Olcaksa Ben Eve Gidim Bekletmeyin Beni
  • siege bitti mi geç kaldım galiba :(
  • Siegeyi test için yapmıştım. Fakat korktuğum başıma geldi genelde olan sorun bizde de çıktı. Tekrar denemeden önce bu sorunu halletmeye çalışacağız tekrar özür dileriz herkesten.
  • oyuna girdim ve gayet güzeldi özelliklede armor lara bayıldım valakasın itemleri için teşekkürler nediyim başarılar
  •  C4 Offtical Test Serveri Açılmıştır.

C4 Offtical Test Serveri Açılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydeeli -- 9 Haziran 2007; 23:12:45 >
  • Beni Babam Aradi Diye Cikmak Zorunda Kaldim Yaw Off Gözüm Kaldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydeeli

oyuna girdim ve gayet güzeldi özelliklede armor lara bayıldım valakasın itemleri için teşekkürler nediyim başarılar

armorun en buyuk ozelliklerinden ozelligi her irkta farkli renk almasidir :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoRdTeKNo

quote:

Orjinalden alıntı: aydeeli

oyuna girdim ve gayet güzeldi özelliklede armor lara bayıldım valakasın itemleri için teşekkürler nediyim başarılar

armorun en buyuk ozelliklerinden ozelligi her irkta farkli renk almasidir :D

ulen semih ne güzel +27 sb focus vardı :D:D gitti itemlerim :D:D elf te dark epic mükemmel görünüyodu
  • Arkadaşlar Serverdaki son olarak siege sırasındaki problemide halletmiş bulunmaktayım bütün gece uğraştım ama başardım :P. En yakın zamanda server tamamen açılacaktır. Ancak verdiğimiz itemleri maalesef geri almak zorundayız. Herhangi bir isteğiniz olursa lütfen owner arkadaşımıza site üzerinden mesaj atınız. Saygılar.
  • Sormak istediğim bir şey var server resmi olarak açıldığı zaman bu dark epic lerin nasıl yapacağız? bunlar donatemi, raid mi craft mı olcak açıklarsanız sevinirim
  • Siteden takip edebilirsiniz yenilikleri. Buradan artık birşey konuşmam doğru olmaz. Zaten ben burada ne konuşsam olay oluyor :P En iyisi bundan sonra ilgili arkadaşlara gmlere sorarsanız daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.