Şimdi Ara

C4 Offtical Test Serveri Açılmıştır. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sarapci

arkadasım hıc kusura bakma ama sen bu serverı para kazanmak amacıyla kuruyorsun kı nerden anladım daha acılııs dahı olmamıs bır sıteye donate ıbaresını eklıyorsun yahu bı dur ınsan gelıcekmı bakalım once ınsan topla sonra donate koy madem ıllede koyucaksın ben bu yazılanlardan sonra o serverda oynanılacagını sanmıyorum tamamen kazanc amaclı bısı bu

Ya arkadasla aptallik yapmayin beta testi bitmemis yabanci serverlerde bile DONATE site bulunu... HATTA 5k-10k xli serverlerde bile var .. Cok zengin iseniz her ay 600 ytl verin siz server acin ?
  • bana alıntı yapoıyorsun ben prıvate serverlara karsıım hele hele donate ye cok cok karsıyım ve sen bana alıntı yapıp cok zengınsen sende server ac dıyorsun konusmanın basındada aptallasmayin yazıyorsun acaba kım daha aptalca konusuyor forum uyelerının takdırıne bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miridni -- 7 Haziran 2007; 12:32:57 >
  • donate olunca isin tadi kacio bilen deil para veren kazanio nese acmis hayirli olsun umarim oyniyacak kisi bulur bari high rate olsa sunu da unutmayinki bu turk serveri vede biz turker boş beleşe bayiliriz
  • quote:

bana alıntı yapoıyorsun ben prıvate serverlara karsıım hele hele donate ye cok cok karsıyım ve sen bana alıntı yapıp cok zengınsen sende server ac dıyorsun konusmanın basındada aptallasmayin yazıyorsun acaba kım daha aptalca konusuyor forum uyelerının takdırıne bırakıyorum

tabikide sen ... cunku donate olmazsa hic bir private serve ayakta duramaz...
  • ya bilmedigin nerden belli nasil mi ayakta duruolar? soliyeyim adam box yapior her hafta almak zorundasin gk lerden gecebilmek icin bi seyide bilmeden yorum yapma ya daha bunun bir suru yolu var donate olmadanda para kazanilir
  • Ya Kafayi Donateye Takmisiniz Serverdaki Herkes Donate Olmuyacak Ya
    Sizde Serverda BD Songer PROP WC Bishop Acarsiniz Onden Okcuyu Salarsiniz Donatemi Aliyor Archermi
    Bizim 7x te Boyle Adam Onden Saliyorlaar Arkadan BEsliyorlar Tek Atista Aliyor
    Hawkeye Full S grade Dra Set Dra Bow
    Ha Serverd o CLasslari Kim acacak Dicekseniz Ben Heryerde Wc yim Cov'unuz Benden Merak Etmeyin
  • kafayi taktim su yuzden deli gibi enchant yapiorum +7 max adam gelio +25 tek atio tek kisi butun party i kesio ve bu durum karsisinda tepkim pc sinin power tusuna sertce basmamdan baska bisi olmuo yani deliriyorum neyse lafi uzatmanin manasi yok ama birilerinin emek karsiligi para beklemeside normal herkese iyi l2 ler
  • quote:

+25

+25 satilcagini kim soyledi ??
  • lordtekno sorularının cevaplarını almıssın ayrıca serverın sıtesıne reklam alırsın buda ayrı bır para kazanma yolu morpheus ayrıca bır sps veya archmage gelıp cancel attıgında ne olucak full buff full set olunca ok 1 veya 2 atarda donate olunca kımseye geregı olmuyorkı adamın 1 kac buffla ortalıgın tozunu dumana katıyor neyse ya zaten ılgınc ılgınc cevaplar gelıp duruyor yok donate olmazsa server ayakt duramaz vs vs vs
  • uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffsssssssssssssssssssssssssssssssssss daha şimdiden bu tür tartışmalar başladıysa
    bir cok yabancı serverde donate var bu tür serverler zaten para kazanmak icin açılmıştr örnek extreme
    baı serverlerde para kazanmak öncelikl hedef degildir donate olur ama öye silah armor +25 sizden drop olmasını engelleyecek özellikleri satmazlar bu tür serverlerin oldugunu biliyorsunuızda türk serveri donate acınca neden laf ediyorsunuz ? (bir tane pvp severinde +3 silah yapamadim hepsi yanmıştı ) bu serverin hatası server daha acılmadan dnate ibaresini koymasıdır
    ama bir bekleseydi server oyuncu tuttu mu tutmadı mı ? eger donate kesin yapilacaksa en azından donateli itemlerin dusme olasılıgı olması lazim
    adam cekiyor full donate lvl 78 sonra herkesi kesmeye baslıyor lvl dusme yok items dusme yok ? bu adamın karsısına kim cıkar ?_

not : her zaman donateye karşıyımdır bir serveri donate dısında ayakta tutanın bir cok yolu vardır
    basit bir örnek reklam alirsin reklama tıklama zorunlulugu getirirsin

• ee hocam senınle aynı dılde konusuyoruz adam daha serverı acmadan donate koyuyorsa ben gelecegı gorururum donate doruklarında olucak bu server ben ondan bahsedıyorum ama artık banane gıren gırsın oynamayan oynamasın
  • quote:

lordtekno sorularının cevaplarını almıssın ayrıca serverın sıtesıne reklam alırsın buda ayrı bır para kazanma yolu morpheus ayrıca bır sps veya archmage gelıp cancel attıgında ne olucak full buff full set olunca ok 1 veya 2 atarda donate olunca kımseye geregı olmuyorkı adamın 1 kac buffla ortalıgın tozunu dumana katıyor neyse ya zaten ılgınc ılgınc cevaplar gelıp duruyor yok donate olmazsa server ayakt duramaz vs vs vs

Yaw Sende Chant Of Sprint Al[cancellere Karsi Diye Biliyorum ]
    Hem Arkanda Adami Beslicen Diyorum
  • rebuff skıllere karsı ancak cancel atıldıgında yınede buff sılınıyor ama daha az buffı sılebılıyor ancak elınde +16 am olan bırısne karsı koyman emın ol beslemeyle falan olcak ıs degıl neyse ben artık konusmuyacagım bu konu hakkında ıstıyen oynar ıstıyen oynamaz
  • Donate olacak diye bişey yok beyler siteden gördüğünüzü yazmayın burada. Serverı ben kuruyorum bende istemiyorum donate olmasını ancak yapacak pekde fazla bişey yok sizde biliyorsunuz ki serverın aylık maaliyeti oldukça yüksek ve bu serverın ücretini sadece iki kişi karşılıyor. Biraz olsun olumlu düşünün emin olun hemen herkese donate yapılmayacak zaten bu işe girdiğimde ilk şartım buydu adamlarda saolsun karşı çıkmadılar bu serverda zaten doante olacağını sanmıyorum bunu adamlar kendini göstermek için kurdular anlıyorsunuz değil mi ? Şimdi bundan sorna artık bence önyargılı olacağınıza girin servera bakın eksik veya yanlış birşey varsa söyleyin düzeltilir. Bu server sadece bu adama ait değil herkese ait olsun. Yabancı adamlara bakın nasıl destek oluyorlar kendi serverlarına (Birde bize derler milliyetçi insanlar diye :P). Sizden de aynı desteği bekliyorum bu adamlar için bakın bunu artık söylemekten bıktım ama ben bu işten para almıyorum sadece bizimde gurur duyacağımız server olsun diye yaptım. Sizde elinizden gelen desteği esirgemeyin. Burada olumlu olumsuz eleştri olacak muhakkak ama önce bi servera girip eksikleri görün varsa düzlettirin sonra yapılmazsa istediğinizi söylersiniz. Bu da sizin en doğal hakkınız.

• Bu arada Server bayadır açık ancak Bekir arkadaşım scirpti hazırlarken bi karışıklık olmuş server kapalı görülüyor. Son bir test daha yapmam gerekiyor. Sizden bunun için yardım istiyorum. Son oalrak kalabalık bir siege yapmayı düşünüyorum. İşi olmayan herkes gelirse sevinirim. Daha sonra server tamamen açılacak. Bunu yapmadan içim rahat olmayacak :P
    Herkese bir kereliğine full armor ve silah verilecektir. Yardım edenlere de edemeyenlerede şimdiden teşekkür ederim.
  • hmm şu an serverdayım server da lag yok bu iyi yanı ama söylediklerinize göre sadece gmler test yapcak serverda şuan 15 lvlim oyun içinde konuşmalarınızda akşam siege var dionuz akşama ben anca 20 olurum artık sadece gmler test edersiniz bu arada birde öneride bulunmak istiorum gmler bi clan çaın ordan konuşun bence oyundayken muhabbetinizi dinledim biras neyse eğer bunları söyleyen kim die merak ediosan nick:BEP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damir153 -- 9 Haziran 2007; 14:14:16 >
  • bu ne iş abi siege gelin yardım etcez dionuz ne bi nick verionuz oyunda pm atalım nede baska bisi 1 sattir oyundayım nerdeyse ve gk felanda berbat para bırakmadı ışınlammada gludioda da kasmaya çalışıom 11 lvl :D
  • hehe bende giranda esir kaldim 12 lvl ile ne bi mob kesebiliom nede baska biyere teleport olabiliyom^^ Su gibi para icio bu GK lar. Birini gorurum giranda dedim ama kimseler yok^^ Nick kazuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 9 Haziran 2007; 20:42:52 >
  • Kusura bakmayın arkadaşlar makinenin başında uyuya kalmışım yeni kalktım. Kimse endişelenmesin test olacak birazdan ve oyunda olan herkese itemlerinden giysilerine silahlarına kadar ben vereceğim. Ayrıca herkes 78 level olacak. Teskrar herkesten özür dilerim...
  • arkadaşlar bende gireyim bugünde bende c4 kurulu deilmiş kurarken şöyle bir hata veriyor sanırım interlude yüklü olduğundan oluyor
    the setup has delected that version 90.07.2281 of l2 already installed
    this setup installs an earlier version of l2 (40.0.0)
    you will have to uninstall the previous before installing this version
    yardımlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.