Şimdi Ara

c4 oto teyp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim c4 de ki orjinal teyp i çıkartıp farklı bir teyp takmak istiyorum. sizinde bildiğiniz gibi ekranı başka yerde oldugundan ekranda ki yol bilgisayarı özellikleri kapanırmı deneyen varmı .
    çünkü servise sordugumda yol bilgisayarı özellikleri kaybolur demişti.
    bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslardan cevam bekliyorum. iyi günler

• quote:

Orjinalden alıntı: adadesigner

arkadaşlar benim c4 de ki orjinal teyp i çıkartıp farklı bir teyp takmak istiyorum. sizinde bildiğiniz gibi ekranı başka yerde oldugundan ekranda ki yol bilgisayarı özellikleri kapanırmı deneyen varmı .
    çünkü servise sordugumda yol bilgisayarı özellikleri kaybolur demişti.
    bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslardan cevam bekliyorum. iyi günler

teybi çıkartırsan yol bilgisayarı çalışır ama onu kontrol edemiyorsun düğmeleri iptal oluyor, bunu aşmak için orjinal teybi torpidoya koyuyorlar orjinal teybin cd changer girişindende yeni teybi bağlıyorlar diye hatırlıyorum..
  • Heyecan aramaya luzüm yok bence.
  • evet teyp torpido da olması aklıma gelmemişti teşekkür ederim.
    bu arada orjinal teyp bi süre sonra kopya cd leri okumamaya baslıyor mp3 te çalmadığı için farklı mp3 ve tv - dvd özellikli teyp ler ilgimi çekiyor.
  • valla bizde iki c4 var biri cam tavan sxpk olduğu için mp3 te çalıyor 3 yıldır ikiside sorunsuz her türlü cd'yi okuyor.
  • selam,

ben de c4 1.4i aldım yeni.
    mp3 çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: holostaticus

selam,

ben de c4 1.4i aldım yeni.
    mp3 çalışıyor.

Size bir şey soracaktım. Mp3 player inizin rastgele çalıyormu acaba. Benim teyp çalmıyor da...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto teyp tavsiye..
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rastgele modu vardı ama denemedim.
    ben albümleri klasorlere koydum sırayla dinliyorum.

rastgele modunu da denerim. yazarım buraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: holostaticus

rastgele modu vardı ama denemedim.
    ben albümleri klasorlere koydum sırayla dinliyorum.

rastgele modunu da denerim. yazarım buraya.

En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum...
  • MP3 CD dinlerken CD Repeat derseniz Random iptal oluyor. Random derseniz Repeat iptal oluyor. Saçma !

Yani, elimdeki CD'de klasör içindeki tüm parçalar ister düzenli ister rastgele çalıp da bitmeden diğer klasöre gitmiyor. Aslında bundan bile emin değilim. Tam anlamıyla çözebilmiş değilim açıkçası.

Ben de ne yapıyorum? Eğer parça değişeceksem teypten veya direksiyondan yan tuşa, klasör/albüm değişeceksem teypten üst/alt tuşa basıyorum.

.oO°Oo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mesudum

MP3 CD dinlerken CD Repeat derseniz Random iptal oluyor. Random derseniz Repeat iptal oluyor. Saçma !

Yani, elimdeki CD'de klasör içindeki tüm parçalar ister düzenli ister rastgele çalıp da bitmeden diğer klasöre gitmiyor. Aslında bundan bile emin değilim. Tam anlamıyla çözebilmiş değilim açıkçası.

Ben de ne yapıyorum? Eğer parça değişeceksem teypten veya direksiyondan yan tuşa, klasör/albüm değişeceksem teypten üst/alt tuşa basıyorum.

.oO°Oo.

Bende de repeat aktif idi, bi pasifleştireyim bakalım... Hemen deniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: indisco

quote:

Orjinalden alıntı: Mesudum

MP3 CD dinlerken CD Repeat derseniz Random iptal oluyor. Random derseniz Repeat iptal oluyor. Saçma !

.oO°Oo.

Bende de repeat aktif idi, bi pasifleştireyim bakalım... Hemen deniyorum.

Saçmalık bendemi teyp demi bi türlü anlamadım. Ama oldu :)

"Rastgele Çalma" yazan menüye gelince aktif diyor. Ben sol sağ yön tuşuna bastığımda pasifleştirebiliyorum. Ne gariptirki rastgele çalma modunu pasifleştirince rastgele çalmaya başladı... Yoksa menüler ters mi programlandı

Yanlışım varsa biri düzeltsin

• ben de aynen bu cevabı verecektim. birkaçgün giremedim foruma.

rastgele modunu devre dışı yapınca rastgele çalıyor :)
  • Bende C4 1.6 HDI var 2007 model. Cd player var mp3 yok. Track cd leri çalıyor ama parça isimleri filan çıkmıyor. Mp3 lü teyp alsak nasıl olur aceba fiyatlar nedir takılırmı takılmazmı bilgisi olan var mı?
  • Orjinal mp3 çalarlı teyp servislerde 300 tl civarında takılıyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.