Şimdi Ara

Nostalji oto teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, nostalji yapmak için kasetçalar (pioner,sony gibi) oto teypler bakiyorum ancak internette ne kadar baksamda eski nostalji teyblerden bulamadım.acaba bu tür teypleri satan yerler hâla varmıdır ? Cevaplarinizi bekliyorum arkadaşlar......?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Becker, Nacamichi bulursaniz daha isabetli olur. Malum 2. El alisveris sitelerinde rahat Becker bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hilhan

Bence Becker, Nacamichi bulursaniz daha isabetli olur. Malum 2. El alisveris sitelerinde rahat Becker bulursunuz.

Pioneer veya sony düşünüyorum onlarada 2.el alışveriş sitelerinde temizini bulamadim temiz olanlarda 120-130 fiyatlari var o fiyatlara yeni tip usb,aux lu teypler alınır bu tarz nostalji teyp satan yerler varsa onlardan almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmanng09 -- 9 Nisan 2017; 10:05:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadımın dediği gibi özellikle Becker oto ses sistemlerinin Kralıdır . O sizin dediğiniz dönemler Mercedes ve BMW marka araçlarda Becker kullanılırdı , Pioneer ,Sony araçlara sonradan monte edilen yani OEM ürünlerdi .84 yılında Almnanyadan getirtdiğim yanlış hatırlamıyorsam 1600 Mark Becker sistemi unutamam , Araçla sattığıma pişman oldum sattıktan sonra .
    Özellikle Tuner katı muhteşemdi . Ayrıca oto sistemi konusunda Clarıon unutmamak lazım .
    150 -200 lira eski kaliteli ,temiz ,çiziksiz ,arızasız cihazlara verilen para çok değil ,yeni nesil kıpır kıpır oynaşan bol ışıklı teneke gibi ses çıkaran cihazlara göre fazlasıyla değer .
  • Aynen üstat, aklımda bir marka daha vardı neydi derken siz yazmışsınız "Clarion" çok yaşayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektürükçü

Üstadımın dediği gibi özellikle Becker oto ses sistemlerinin Kralıdır . O sizin dediğiniz dönemler Mercedes ve BMW marka araçlarda Becker kullanılırdı , Pioneer ,Sony araçlara sonradan monte edilen yani OEM ürünlerdi .84 yılında Almnanyadan getirtdiğim yanlış hatırlamıyorsam 1600 Mark Becker sistemi unutamam , Araçla sattığıma pişman oldum sattıktan sonra .
    Özellikle Tuner katı muhteşemdi . Ayrıca oto sistemi konusunda Clarıon unutmamak lazım .
    150 -200 lira eski kaliteli ,temiz ,çiziksiz ,arızasız cihazlara verilen para çok değil ,yeni nesil kıpır kıpır oynaşan bol ışıklı teneke gibi ses çıkaran cihazlara göre fazlasıyla değer .

Peki bu ürünleri nerde bulabilirim internet dışında,alışveriş sitelerinde kargo olmuyo (sahibinden.com da)

• Becker'ı özellikle Mercedes çıkması oto teyp olarak etrafınızdaki oto elektronik işi yapanlar ya da elektronik tamircilerine bakabilirsiniz. Tahminim mutlaka denk gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli RADYOsu olan oto teybi
    14 yıl önce açıldı
    Oto teyp evde kullanmak
    12 yıl önce açıldı
    Kaliteli oto android teyp
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • blackmanng09 B kullanıcısına yanıt
    Görmeden duymadan almayın .
  • Buyrun ,gösterişten uzak Alman ekolu adam gibi adam Becker'ler

https://www.sahibinden.com/otomotiv-ekipmanlari?query_text=becker+teyp
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektürükçü

Buyrun ,gösterişten uzak Alman ekolu adam gibi adam Becker'ler

https://www.sahibinden.com/otomotiv-ekipmanlari?query_text=becker+teyp

Teşekkür ederim , bu tür teyplerin olduğunu bilmiyodum ama bu ilandaki ürünler hem büyük aracıma (Tempra)çoğu uymaz uyanlarında fiyatı pahalı gibi o yüzden sizin dediğiniz gibi clarion lara bakicam biraz araştırdım fiyatları uygun gibi (90-140) clarion bakmaya karar verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe nedir bilmiyorum ama Pioneer'da carrozzeria serisini bir araştırın. Buralarda nadir görülen seridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.