Şimdi Ara

C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım. (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
5
Favori
44.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris233

Ev alacagiz...

Hocam şimdiden hayırlı olsun allah utandırmasın allah güle güle oturmak nasip etsin..
  • Evet sevgili dostlar nerdesin ses seda yok konu kalmış kimse yazmıyor.Sahibinden.com'a baktım 91 tane satılık araç var 2 el bayağı bi artmış geçen seneye göre Benzinli kullanan arkadaşlara sorum olucak yakıt tüketimi nasıl performası ?
  • Bir soru daha sormak istiyorum bir yakınımın 2006 model vw caddy'sini kullandım 260.000 kmde direksiyon pamuk gibi işaret parmağınızla rahatça çevirebiliyorsunuz.C4'e bindiğimde caddy'e göre çok sert geldi sizdede böyle bir sorun var mı ? Servise sordum yarı elektrik destekli dedi kafama takıldı
  • Bizim araçlarda Hızlandıkça sertleşen bir sistem var. Güvenlik olarak çok önemli, yoksa direksiyon hakimiyeti kaybetme riski var. Araç durma pozisyonunda diğerinden sertse jant ebadı veya lastik genişliğinden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depechemode3 -- 24 Aralık 2012; 13:44:12 >
  • HEYYY GİDİ ESKİ ARABAM CİTROEN SEDANIM.NASILSIN NERELERDESIN SENİ ÇOK ÖZLEDIM..YOKUS CIKISINI TORKUNU AZ YAKITINI DERE TEPE GITMENI..GENISLIGINI BAGAJINI..HERŞEYİNİ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

quote:

Orijinalden alıntı: drleon

kayserideyim...

debriyaj aslında büyük mesele değilde bu yağ lekeleri çok moralimi bozuyor...

Hocam hemsehirliyiz memnun oldum bnde kayseriliyim aracin kac kmde ? Bnm arac 3 yerden yag kaciriyor 211.300 kmde yag turbo oringi degisecek devirdaim aks keceleri v.s yag lekeleri tam olarak nasil aracin calismasinda herhangibir sorun varmi ?

yağ lekelerini hallettik...
    hava vizörü diye bir parça zarar görmüş dışarda yaptırdım oldu bitti...
    saat gibi oldu...

evden hastaneye gidip geliyorum... bu aralar hiç uzun yol yapmadım...Ancak yeni bakımdan çıkmasına rağmen ... yakıt biraz fazla gibi geldi... gerçi motor ısınmadan gidip ısınamdan geliyoruz ama...
    tüketim değerleriniz nasıl...
    servis problem yok dedi ama 8-9 lt çok değilmi...

• Arkadaslarim mrb benimde bir sorunum var cukurlu tasli yollara girince on takimdan birden fazla sesler geliyor ustaya gosterdim zrot ve rot kolu degisicek dedi acaba bunlar degisince.sorun gidermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslarim mrb benimde bir sorunum var cukurlu tasli yollara girince on takimdan birden fazla sesler geliyor ustaya gosterdim zrot ve rot kolu degisicek dedi acaba bunlar degisince.sorun gidermi

aynı sıkıntı bende de var ...
    en az beş farklı tanı konduğundan hiçbirine güvenemedim ve yaptıramadım
    -direksiyon kutusu dediler
    -ön takımlar dediler
    -salıncak dediler
    -plastik aksam dediler

direksiyon kutusu hariç hepsine baktırdım
    ona bakmaya çok para istediler baktırmadım...
    servise sor mutlaka

bi ara bende gideceğim servise...
  • Bende coguna guvenmedim 3-4 yere gosterdim hepsi aynisini soyledi bu parcalar degisince ses kesmezse direksiyon kutusundan olur dedi ama direksiyon kutusundan olacagindan sanmiyorum , acaba arabayi sallayinca o sesleri duyarmiyiz bu arada araba hep gicirdamaya basladi yanliz yikatinca ses kesiyor cok garip diger sorunum ise soguk havalarda arabayi ilk calistirdigimda yag basinci cok dusuk diyor sonra bidaha uyari vermiyor.

• quote:

Bende coguna guvenmedim 3-4 yere gosterdim hepsi aynisini soyledi bu parcalar degisince ses kesmezse direksiyon kutusundan olur dedi ama direksiyon kutusundan olacagindan sanmiyorum , acaba arabayi sallayinca o sesleri duyarmiyiz bu arada araba hep gicirdamaya basladi yanliz yikatinca ses kesiyor cok garip diger sorunum ise soguk havalarda arabayi ilk calistirdigimda yag basinci cok dusuk diyor sonra bidaha uyari vermiyor.

arabayı sallayınca duyamazsın...
    servislerde ve bazı büyük tamirhanelerde bu iş için özel platform var
    bu platformun olduğu yerlerde de bu işten iyi anlayan adamlar var...
    aracı platformun üzerinde hafif ve orta derece engebeli yolda gibi hareket ettirebiliyorlar
    kesin teşhis olabilir...
    ancak dediğim gibi henüz gidemedim...
    gidersek paylaşalım sonuçları...

• Tsk edrm kardesim paylasim icin seninle daha sonra arabanin sorunlari icin detayli goruselim.

• biz de aracı satmaya karar verdik...

otomatik dizel bir araç satın alacağız...

hayırlsısı bakalım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-doktordan-temiz-2009-dizel-sedan-c4-full-112331421/detay/
  • c4 sedanımı cok özledımmmmmmmm
  • Kardes kaca sattin aracini kac bindeydi boya degisen varmiydi

• Arkadaşlar nicedir bende uğramıyorum. C4 sedanımı hala severek kullanmaktayım. Sadece klimam koku yapmaya başladı. Kanallara köpük sıktırdım. Yok denecek kadar azaldı. Serviste Evaporatör temizliği yapılıyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depechemode3 -- 29 Ağustos 2013; 15:52:56 >
  • süper arabaymıs yenı anlıyorum..özellıkle yakıt performans olayı:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

süper arabaymıs yenı anlıyorum..özellıkle yakıt performans olayı:(

Artık gelmiyor mu bu raç Türkiye'ye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

süper arabaymıs yenı anlıyorum..özellıkle yakıt performans olayı:(

Artık gelmiyor mu bu raç Türkiye'ye?

kardes 2009 en so uretım tarıhı daha sonra uretım olmadı malesef..
  • Merhaba Arkadaşlar
    Pazar sabahı cevap zor gelir ama şansımı denemek istiyorum.
    Bugün 12'de bir satıcıyla buluşup 2009 C4 Sedan gösterteceğim, almak için.
    Forumda okuduklarım tereddüt oluşturdu bende.
    Önerir misiniz, fiyat kaça olursa almalıyım?
  • Ben benzinli kullanıyorım. Çok iyi ve büyük bir araba 5 yıldır kullanıyorum. Dizel hiçbir arabada önermiyorum. Piyasa fiyatını bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.