Şimdi Ara

C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım. (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
5
Favori
44.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hala içimde kaldı bu arac..4 sene bındım cok memnundum her yonuyle..
  • Ben hala kullanıyorum. Az kullandığımdan daha fren balatası bile değiştirmedim. 40.000 deyim. Çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depechemode3

Ben hala kullanıyorum. Az kullandığımdan daha fren balatası bile değiştirmedim. 40.000 deyim. Çok memnunum.

2008 model 40 bındemısın? ınanamıyorum ben senede 30 bın yapıyorum..
  • Yılda şehir içi ankarada 4000 civarı kullanıyorum. Şehir dışı da 2000 yılda 6000 bin kullanıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katıldım..C4 2008 sedan 1.6 hdi sx...aracımdan Allaha şükür memnunum..birkaç sıkıntı çıktı o da nazar olsun..forumdan arkadaşlara yazdım ama cevap alamadım..aracımdan yakıt azdı kullanırken Depollution System Faulty ve ardından The risk of particle filter blocking hatası aldım...sürüşü aracın çekişi normaldi..yüksek devire çıkabiliryordum..hata biraz gaza basınca gitti..ardından yakıt aldım..depoda yakıt varken bugün de sabah işe giderken aynı hatayı aldım...aynı şekilde park ettiğim yerde deviri biraz red line yaptırınca hata gitti...sebebini anlamış değilim...partikül filtresi tıkalı sıvısı mı bitmiş acaba? ya da farklı bir sebebi mi var?
    son olarak aracımdan gaza basınca şu ses geliyor....https://www.youtube.com/watch?v=ZcihCva0o2E....çok garip bir durum blow off varmış gibi ses çıkıyor..var mı gerçi onu da bilmiyorum :D yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.herkese kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: salih028

Merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katıldım..C4 2008 sedan 1.6 hdi sx...aracımdan Allaha şükür memnunum..birkaç sıkıntı çıktı o da nazar olsun..forumdan arkadaşlara yazdım ama cevap alamadım..aracımdan yakıt azdı kullanırken Depollution System Faulty ve ardından The risk of particle filter blocking hatası aldım...sürüşü aracın çekişi normaldi..yüksek devire çıkabiliryordum..hata biraz gaza basınca gitti..ardından yakıt aldım..depoda yakıt varken bugün de sabah işe giderken aynı hatayı aldım...aynı şekilde park ettiğim yerde deviri biraz red line yaptırınca hata gitti...sebebini anlamış değilim...partikül filtresi tıkalı sıvısı mı bitmiş acaba? ya da farklı bir sebebi mi var?
    son olarak aracımdan gaza basınca şu ses geliyor....https://www.youtube.com/watch?v=ZcihCva0o2E....çok garip bir durum blow off varmış gibi ses çıkıyor..var mı gerçi onu da bilmiyorum :D yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.herkese kolay gelsin..

Benim araç benzinli olduğundan, arıza hakkında fikrim yok. Ancak Depollution System Faulty ikazı bende birkere oldu. Aracı soğukta çalıştırıp hemen stop etmiştim. 1 saat sonra çalıştırdığımda ikaz verdi. Heralde yanmamış benzin konvektörde kaldı. Sonra bu ikazı bir daha almadım. Ankarada isen Cemal ustaya git. Sitede adres ve telefonu var.

• bazı arkadaşlar turbo surge sesi demiş ama anlamadım..
  • Citroen C4 Sedan 2009 model aracım var. arka camın yanları kırıldı . ismini bilen var mı(rüzgarlık mu bilmiyorum) ..nasıl bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedaarslan34 -- 19 Mart 2016; 11:06:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise gidip tırnak kısımlarını sipariş vermelisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.