Şimdi Ara

c4 vs i30 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

i30 cok yakar diyenler otomatik icin soyluyordur umarim.Manuel digerlerin ne eksik ne fazla
  • Tartışmasız c4 bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 ü test edin direksiyon ü biraz ağırdır rahatsız etmesin

• düz vitesse i30 öneriyorum. otomatik vitesi de öneriyorum ama ekonomik olarak yaklaşık 1.5 katı yakar diye düşünüyorum, onun dışında kalitesinden sorunsuzluğundan performansından vs vs memnunum (benzinli otomatik kullanıyorum). ayrıca dediğiniz modelde (plus) esp gözükmüyor. plus+da da yoksa esp , zaten kafadan elemeniz lazım. öteki donanımları önemsemiyorum ama güvenlik donanımı olarak 67bin liraya araba satıp esp koymuyorsan ... ayıp etmiş oluyorsun zaten citroen..
  • C4 hersekilde i30 dan ustun gozumde. Kafadan HDI motoru

• quote:

Orijinalden alıntı: attci

quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

c4 üzer i30 ağlatır

Sebep, benzinli civic kadar üzer mi

hocam ikisi de bulaşılmayacak araçlar. not: güncel c4 kullanıcısıyım.
  • quote:

quote:

quote:

c4 üzer i30 ağlatır

Bulaşılmama sebebini,söylersen aklımızda bir fikir olur.neden bulaşmayayım.eksi yönleri nedir.artı bir yönü yok mu

• C 4
  • quote:

quote:

quote:

c4 üzer i30 ağlatır

Kardeş polemik için falan sormuyorum sakın yanlış anlama c4 te seni üzen hususlar neler? Ben de 2012 c4 sahibiyim aracım 26.000 km geldi çok şükür tık yok henüz..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

c4 üzer i30 ağlatır

Bulaşılmama sebebini,söylersen aklımızda bir fikir olur.neden bulaşmayayım.eksi yönleri nedir.artı bir yönü yok mu

i30 kaliteli araba ancak beklenenden cok fazla yakıyor. tork konvertörlü.

c4 ise çok hassas araba. Türkiyedeki servis kalitesi de malumundur. Adamlar neye dokunsa o parçadan bir daha adam olmuyor. Ben en az 10 kere servise gitmişimdir, her gidişimde de garantiden parça değişmiştir. hala arabaya ısınamıyorum. hala sorunlu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

c4 üzer i30 ağlatır

Eski bir c4 comfort plus ve yeni bir civic kullanicisi olarak ikisi arasinda Citro derim. Ikisininde artilari eksileri var ama citronun artisi daha fazla. Ustelik mazotu neredeyse koklayan bir motoru ve sorunsuz start stop sistemi var. 55 lt mazot ile gecen sene erzincan izmir yaptim 1300 km yol klimada açık i30 bunu saglayamaz. Servis noktasinda da hyundai servisleri daha iyi. Daha once 2012 model elentra kullanmistim servisle birkac kez muhattap olmuştum. Eger citro alacaksan 2.el exclusive donanimlisini al derim

• emreplt E kullanıcısına yanıt
    C4 kullanıyor olsaydın tam tersini söylerdin. Şimdiye kadar C4 kullanan kişiler araçlarına aşık olduklarından bahsettiklerinde deli olduklarını düşünmüştüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

düz vitesse i30 öneriyorum. otomatik vitesi de öneriyorum ama ekonomik olarak yaklaşık 1.5 katı yakar diye düşünüyorum, onun dışında kalitesinden sorunsuzluğundan performansından vs vs memnunum (benzinli otomatik kullanıyorum). ayrıca dediğiniz modelde (plus) esp gözükmüyor. plus+da da yoksa esp , zaten kafadan elemeniz lazım. öteki donanımları önemsemiyorum ama güvenlik donanımı olarak 67bin liraya araba satıp esp koymuyorsan ... ayıp etmiş oluyorsun zaten citroen..

Plus paket ve tüm otomatiklerde esp var hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam elbette c4 kıyaslamada önde.. hdı motoru yeter.. yakıt olarak piyasada ki en ekonomik motor.. şekil olarak göreceli ama i30 yada ceed daha hoş görünsede görüntüde biyere kadar.. heleki otomatikse sizi asla üzmez ne kronik sorunlu nede benzin gibi deli bi yakıt durumu yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

C4 kullanıyor olsaydın tam tersini söylerdin. Şimdiye kadar C4 kullanan kişiler araçlarına aşık olduklarından bahsettiklerinde deli olduklarını düşünmüştüm..

o aşka inanıyosan gel sana tattırayım.
  • C4 iyi araçta bi konuda taşlıyorsunuz bi konuda ilahlaştırıyorsunuz kullanıp memnun olmayan görmedim hepsi çok memnun alabilirsen fullynu al ama

• Hdi motor sorunsuzdur, ekonomik ve performanslıdır. Ayrıca c4 çok şık bir araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • attci kullanıcısına yanıt
    karşılaştırma yersiz.İ30 TABİKİDE...
  • quote:

quote:

Aşk tattırmaya hevesliysen kendine güzel bir bayan bul ona tattır...
  • quote:

quote:

Anladığım kadarı ile aracınızda salıncak burçları değişmiş sonrasında araç sapıtmış. Bu konuda 1-2 şikayet daha görmüştüm. Tamamen servis hatası eski burçları tekrar taksınlar tüm sorunlarınız geçecektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.