Şimdi Ara

c4 vs i30 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Forum harbiden garip yukardaki arkadaş iyi yazmış golf mü i30 mu derken i30 söyleniyor şimdide c4 şaka gibi

c4 ün otomatiği hayatımda gördüğüm en iğrenç otomatik arabada 7 şiddetinde deprem oluyor hadi sarsıntısını geçtim tak tuk tak tuk diye kafa ütüleyen ses geliyor kalkmış bide bunu otomatik şanzıman diye satıyorlar vw bin km de bir dsg patlatsa yine gider dsg alırım en azından düzgün şanzıman golfle c4 ü kıyaslıyan hatta daha iyi olduğunu söyleyen var c4 ün rakibi polo bile değil poloya hakaret olur rakibi lupo dur

Fransızlar lütfen araba yapmasın az yakıyor diye savunmaya geçiyor millet ncap testi mankeninin bile zorla bindiği araba demeye bin şahit şu döküntüler az yaksa ne yakmasa ne biraz fazla yaksın ama düzgün arabaya binin

Ülke şartlarında yakıt ekonomisi önemli ama bu kadar abartmayın yarın öbürgün uzun adam nalları diktiğinde (inşallah tez vakitte) ekenomi ayağına aldığınız fransızlar pişman edicek

Sağlam papuç olsa fransız amerikada satardı amerikada hemen hemen her ülkeden araba var ama ne hikmetse fransız yok

hocam sakin ol Biz de sevmiyoruz kendisini ama sen çok uçmuşsun

• liebermann L kullanıcısına yanıt
    süper mantıklı bi konu yaaa....hayatını bulmaca çözerek geçirenlerden ne beklenebilir ki??? 7 fark nedir ya....neyin kafasını yaşıyonuz siz.ne içiyonuz mübarek ramazan.
    yeni 308 2014 “Car of the Year” (Yılın Otomobili) die bişey yazıo bilmiyorum anlıyor musun bü tür şeylerden?????
    http://forum.donanimhaber.com/m_69379374/tm.htm şöylede bi link var bilemem link ne demek anlayabiliyo musun??? linki açmayı başarabilirsen rakipler olarak c4 yok iice bakarsan....
    bu sana birrrrrrrr

bide diğer yarbaya sözüm....sizin gibi kaplumbağalar yüzünden trafik he yerde felç....
    izmirliyim istanbulda araç sürdüm kısacası yaşınız kadar trafikte takıldım....lafa gelince konuşan gaza pısssss olanlara çok denk geldim.güneş enerjisiyle çalışan araç al da mühendisler senin ne kadar yaktığını ölçmek için para kazansn.yazık o adamlara da

şunu da dip not olarak söleyim:kimseye saygısızlık değil niyetim.ama çamur atanlara hem burda hem yolda vardır sözüm.....

• C4 bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika pazarinda daha dune kadar italyan aracida yoktu ferrari disinda fiat in esamesi okunmuyodu chrsyleri aldiktan sonra fiat 500le girdi usa pazarina..... cruze aveo(sonic) amerika pazarinda vardi turkiyede kiymetimi bilindi sanki....kim ne derse desin fransiz araclari FP acisindan turkiye icin onemli ....ayrica i30 c4 arasinda c4 u tercih ederdim hdi motorlar cok basarili cunki ...bu tabi i30 kotu demek degil i30 da cok guzel arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

quote:

quote:

quote:

Forum harbiden garip yukardaki arkadaş iyi yazmış golf mü i30 mu derken i30 söyleniyor şimdide c4 şaka gibi

c4 ün otomatiği hayatımda gördüğüm en iğrenç otomatik arabada 7 şiddetinde deprem oluyor hadi sarsıntısını geçtim tak tuk tak tuk diye kafa ütüleyen ses geliyor kalkmış bide bunu otomatik şanzıman diye satıyorlar vw bin km de bir dsg patlatsa yine gider dsg alırım en azından düzgün şanzıman golfle c4 ü kıyaslıyan hatta daha iyi olduğunu söyleyen var c4 ün rakibi polo bile değil poloya hakaret olur rakibi lupo dur

Fransızlar lütfen araba yapmasın az yakıyor diye savunmaya geçiyor millet ncap testi mankeninin bile zorla bindiği araba demeye bin şahit şu döküntüler az yaksa ne yakmasa ne biraz fazla yaksın ama düzgün arabaya binin

Ülke şartlarında yakıt ekonomisi önemli ama bu kadar abartmayın yarın öbürgün uzun adam nalları diktiğinde (inşallah tez vakitte) ekenomi ayağına aldığınız fransızlar pişman edicek

Sağlam papuç olsa fransız amerikada satardı amerikada hemen hemen her ülkeden araba var ama ne hikmetse fransız yok

http://tr.euroncap.com/tr/results/vw/golf/500.aspx

http://tr.euroncap.com/tr/results/citroen/c4/2010/405.aspx

at da biraz düzgün at :) şu arabaya döküntü diyecek adamın alnını karışlarım :)
     c4 vs i30 c4 vs i30

2014 c4 mü temiz golf 4 mü deseler golf 4 derim c4 ün ederi en baba 30 bin tl daha üstünü bağlayana üzülürüm fransız otomobili dünyada tek kalmadığı sürece alınmaz

şu markayada fanboyluk yapılıyorya hey Allahım

Dostum, ben fanboy değilim. sadece c4 kullanıcısıyım..

Ama sen FİAT kullanıcısı olarak C4'ü kötülemeye ve direkt "beter" damgası vurmaya hakkın yok.. kaç kez oturdun C4'ün koltuğuna ve kaç km kullandın.

Ben de kabul ediyorum; vw, citroen'den hem teknoloji hem de albeni olarak daha iyidir. Golf ile C4'ü kesinlikle karşılaştırmıyorum.

ancak f/p açısından alınabilir ve ulaşılabilir fiyatlardadır.

Highline golf dizel otomatik 90.000 TL ile alınacak yerde 72.000'e c4 tercih edilebilir diyorum.

üstelik bu konu İ30 ile C4 arasında, golf'e nerden geldi onu anlayamadım :D

:D hocam haklısın golfle alakası yok biri yazmış golfle ilgili onun için yazdım

gelelim i30 konusuna hyundai artık yumurta kasa accent gibi değil çok gelişti gelişmeye devam ediyor ama hala bir japon değil c4 kullanmadım ama otomatik vitesini sitede abim kullanırken yanındaydım içi geniş ama beğenmedim otomatik vitesi cidden çok kötü

Çok yakması çok mühim değilse i30 daha iyi c4 ten adamlar çok gelişti fiat çıyım ama hyundai ın motorunu saymazsak fiat alfa lanciadan bile iyi bana kalırsa

hyundai sadece almanların ve japonların gerisinde hyundai kolay kolay vw yada mazda olamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bosverin i30 u c4 u disim agriyor.en onemlisi bu

• Türk milletini aşşağılayan belki de gözlerinde bir böcek gibi gören Fransızların aracının nasıl hala bu ülkede sevenleri oluyor anlayabilmiş değilim.

Yani sadece Fransız olmadığı için bile i30 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk3534

süper mantıklı bi konu yaaa....hayatını bulmaca çözerek geçirenlerden ne beklenebilir ki??? 7 fark nedir ya....neyin kafasını yaşıyonuz siz.ne içiyonuz mübarek ramazan.
    yeni 308 2014 “Car of the Year” (Yılın Otomobili) die bişey yazıo bilmiyorum anlıyor musun bü tür şeylerden?????
    http://forum.donanimhaber.com/m_69379374/tm.htm şöylede bi link var bilemem link ne demek anlayabiliyo musun??? linki açmayı başarabilirsen rakipler olarak c4 yok iice bakarsan....
    bu sana birrrrrrrr

bide diğer yarbaya sözüm....sizin gibi kaplumbağalar yüzünden trafik he yerde felç....
    izmirliyim istanbulda araç sürdüm kısacası yaşınız kadar trafikte takıldım....lafa gelince konuşan gaza pısssss olanlara çok denk geldim.güneş enerjisiyle çalışan araç al da mühendisler senin ne kadar yaktığını ölçmek için para kazansn.yazık o adamlara da

şunu da dip not olarak söleyim:kimseye saygısızlık değil niyetim.ama çamur atanlara hem burda hem yolda vardır sözüm.....

dostum haklısın.

C4 'ün 2010 yılındaki platformunun üstüne oturtulmuştur yeni 308.. dış tasarım konusunda da evet, hiç fark yok.. aşağıdaki fotograflar zaten farkın olmadığını açıkça gözler önüne seriyor...

c4 vs i30 c4 vs i30 c4 vs i30 c4 vs i30

• quote:

Orijinalden alıntı: olcay1414

Türk milletini aşşağılayan belki de gözlerinde bir böcek gibi gören Fransızların aracının nasıl hala bu ülkede sevenleri oluyor anlayabilmiş değilim.

Yani sadece Fransız olmadığı için bile i30 derim.

renault da almayalım..

İtalyanları da hiç sevmeyiz , o zaman Fiatı da silelim..

hele İngilizler, küfrettiler.. Ford'u da sildik..

bu kafayla sıfırla dostum..
  • olcay1414 O kullanıcısına yanıt
    oooo hocam konu çok başka oldu bu dediğinle...milletçi düşüncede sana kesinlikle katılıyorum.fakat ne yazıkki millet olarak bi araç üretemiyoruz.
    fakat ben şu düşünceye karşıyım:şunların yaptığı araba alınmaz şunların alınır.
    abi 2014 itibariyle trde satılan her marka bence gayet başarılı araçlar üretiyo.seçmek sadece zevk meselesine kalıo benim fikrim.
    reno captur,clio ile iyi seviye yakaladı
    citroende c5 ve picasso ile iyi gidiyor.
    pejo 308,2008 ve 208 de iyi araçlar çıkardı ve bence bu araçların tamamı alınabilir araçlar.tercih işi kişisel zevke kalmış....
  • quote:

C4 'ün 2010 yılındaki platformunun üstüne oturtulmuştur yeni 308.. dış tasarım konusunda da evet, hiç fark yok.. aşağıdaki fotograflar zaten farkın olmadığını açıkça gözler önüne seriyor...

Şu anki C4 eski 308 ile aynı altyapıyı kullanıyor.

Yeni 308 yeni geliştirilen hafif EMP2 platformunu kullanılıyor, şu anki C4 ile alakası yok. PSA grubunda şu anda bu yeni altyapıyı kullanan iki araç varmış sadece; yeni 308 ve yeni C4 Picasso, buyurun bu da 1. ağızdan kaynak :

http://www.psa-peugeot-citroen.com/en/automotive-innovation/innovation-by-psa/emp2-modular-platform

Aracın dıştan fotoğraflarındaki benzerlikle aynı platform demek, iyiymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 15 Temmuz 2014; 10:39:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

donanım,tasarım,garanti süresi,kalite,tip,dayanıklılık açısından i 30 ezer geçer...

ama yakıt olarak c4 0.5-1 lt falan daha az yakabilir ama diğer özellikler bence daha önemli

sen hala hyundai fanatikliğine devam mı ediyorsun?bu arada sana herkesin bildiği ama senin gibi fanatiklerin bir türlü kabul etmediği iki küçük sır vereyim.

1-i30 çok yakar yaktığı kadar gitmez
    2-ix35 e o motor küçük kalıyor,kasayı çekmiyor

yazık acınacak durumdasınız... yıllardır burda insanlara araştırma ve deneyimlerim sonucu birşeyler öğretmeye çalıştım bir çok kez başarılı oldum ama bazende böyle insanları görünce hüsrana uğruyorum.

ben zaten yukarda yazdım i30 un daha fazla yaktığını ama kalan bütün disiplinlerde i30 daha iyi ve diğer disiplinler araç tercihinde daha önemli

ix 35 e gelince neredeyse 3 yıldır kullandığım ve 40bin km yaptığım aracıda bir zahmet bana öğretmeyin.eğer yarışlara katılmayacaksanız motor kasa için gayet yeterli aynı fiyata 2.0-2.4 olsaydı tabiki onu alırdık ama 1.6 da gayet çekiyor problem yok kafanı yorma 4yıldır piyasada olan,benzinli c-suv lar içinde en çok satan ve bir sürü ödül alan bir aracın motoru yetersiz kalsa emin ol makyajla güncellenirdi. hyundai mühendislerinin ve arge ekibinin forum tantanacıları kadar kafası çalışıyordur.

forum ortamında ve gerçek hayatta benim telkinlerimle bir çok insan ix 35, i30 ve sportage aldı ve hepside halinden çok memnun ve bana duacı çünkü benim yazdıklarım yıllar süren deneyim ve yıllar süren araştırmalar sonucu yazdığım şeyler. ve ben buraya kendim yapmayacağım hiçbirşeyi yazmadım.şimdi tekrar diyorum c4 ve i30 arasında ben olsam i30 alırım. şimdi isteyen istediğini alsın hadi gidin.

• dermeister01 kullanıcısına yanıt
    hocam muhattap aldığın adamlara iyi bak bence...hani laf vardır lafmı die bakılır?adam vardır adam mı die sorgulanır....
    bu tipler bunlardan işte....hayatlarında araba görmemişler bindiği araçları dünyanın en ii aracı sanıyolar(burda seviyeli c4'cülere sözüm yok,onlar kendi araçlarını biliyolar ve diğer markalara çamur atmamışlar farkındayım)
    i30 sahibiyim hacı dayı demişki çok yakar gitmez...senin aracınla anahtarına girerim iddaya her yerde tozunu atarım....sonra ya bu araba nası gidiyo diye bakarsın aval....
    ix35 1.6 135hplik motor yetmez demiş hayatında suv araca mı binmişki böyle cahilce yazıo....

burda kimse kimseye çatmaz ama bi yerde insanlar kendini bilmez sözler edince tutamıyo insan kendini....
    az evvelde yazdım seviyeli c4'cülere bi sözüm yok.aranızdaki çıkıntılara eleştirilerim....
  • quote:

hocam muhattap aldığın adamlara iyi bak bence...hani laf vardır lafmı die bakılır?adam vardır adam mı die sorgulanır....
    bu tipler bunlardan işte....hayatlarında araba görmemişler bindiği araçları dünyanın en ii aracı sanıyolar(burda seviyeli c4'cülere sözüm yok,onlar kendi araçlarını biliyolar ve diğer markalara çamur atmamışlar farkındayım)
    i30 sahibiyim hacı dayı demişki çok yakar gitmez...senin aracınla anahtarına girerim iddaya her yerde tozunu atarım....sonra ya bu araba nası gidiyo diye bakarsın aval....
    ix35 1.6 135hplik motor yetmez demiş hayatında suv araca mı binmişki böyle cahilce yazıo....

burda kimse kimseye çatmaz ama bi yerde insanlar kendini bilmez sözler edince tutamıyo insan kendini....
    az evvelde yazdım seviyeli c4'cülere bi sözüm yok.aranızdaki çıkıntılara eleştirilerim....

Duzu iyi ama otomatigi cik hocam. Omar torpusu ix35'de. Gazi kokluyorsun devir artiyor ama arac hizlanmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Duzu iyi ama otomatigi cik hocam. Omar torpusu ix35'de. Gazi kokluyorsun devir artiyor ama arac hizlanmiyor.

hocam otomatikte benzer yorumlar duydum ama genel anlamda araçtan memnuniyet söz konusu.bende manuel var.gaza basınca araç düzgün tepki veriyor.otomatiğini de kullandm fakat uzun süreli değil.o yüzden onun hakkında çok net bişey söyleyemeyeceğim.

ix35 konusunda abi bence şöyle bişey var bu tarz araçlarda 1.6 motor bence gereksiz.2000 motor şart bu tarz araçlara.ix35in 2000motor dizellerinin çok daha kaliteli bi performans sunduğunu biliyorum fakat malum ülkemiz vergi şartları altında bu tarz araçlar 100000tl altını görmüyor.rakiplerine göre yine de bi cazibesi var bence ix35in

• Konu ne hale gelmiş yav
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.