Şimdi Ara

c5 mi superb mİ - zor bir durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a.forumda yeniyim.bu forumda araç kıyaslamaların bayağı iyi ve fazla olduğunu görünce bakayım sorayım dedim.

Bugünlerde 70.000 civarında araç bakıyorum.elbette D sınıfı araç.

Yüzde 95 özürlü kardeşim üzerine alacağım inşAllah.

vw gidip baktım.hem çok geç veriyorlardı.hem test araçları yoktu.hem de ben yeni passata alışamadım bi türlü.jettaya baktım.dışı güzel içi ise bayağı kalitesiz geldi.passat da orda yoktu.hem bir de passatı çok pahalı verdiklerini düşünüyorum vazgeçtim komple vw den.

sonra opele uğradım.opel astra hb ye ve insigniaya baktım.sadece geziyorum tabi.70.000 e astra olmaz tabiki ancak yine de ikisine de gözüm takıldı.çünkü hem iç hem dış tasarım kalitesi beni hem şaşırttı hem aşık etti.FAKAAAT beğenmediğim şeyse opelin motor saçmalıkları.insigniada 2.0 dan aşağı dizel araç yok.1.6 benzinli alsam. çok yakacak.lpg dönüşümüyle de motor garantisini bitiriyorlar.anlıyacağınız o güzelim arabaya sadece giderken arkama bakarak uzaklaştım.

Neyse

sıra skodaya geldi.skoda superb yi hem gördüm hem test ettim.içi insignia kadar değildi fakat oldukça geniş ve rahat bir araç.elegance versiyonuna 74.000 istediler.1.6 dizel 105 bg lik elegance fiyatı bu.hiç pazarlık yapmadım çünkü teste gitmiştim.
    ancak büyük kolaylık sağladılar nasıl.

Şöyle ki 74.000 den 54.000 e özürlü ötv indirimi yaptılar.24.000 de faizsiz kredi kullandıracaklarını söyleyince ben uçtum tabi.diğer firmalar bunu yapmıyorlar çünkü.sonuç 30.000 peşin verip arabamı alacağımm ANCAAAK

Aklımda olan d sınıfı araç aslında C5 idi benim.c5 i de elazığda oturuyorum burda citroen olmadığından diyarbakıra gidip test etmem gerekiyor.telefon açıp sordum.geçen ay ki 24.000 faizsiz kredi olanağı bu ay kalkmış.artık faizsiz kredi vermiyorlar artısı özürlü araçlarına kredi vermiyorlar.

SORUM İSE ŞU: Aklımda c5 vardı.daha sportif ve hoş geliyordu. daha içini görmedim ve binmedim.ama superb yi biliyorum.ikisinin de elegance ve dynamique si 1.6 dizelini bilenler PERFORMANS KONFOR VE KALİTE farkını söyleyebilirler mi.

Son sözünüz ne olur.superb nin ödeme koşulları çok iyi.ödemeyi bir yana bıraksak sizce hangisi herşeye rağmen???

• C5'te HDi,
    SuperB'te TDI

motor var.

Kesinlikle SuperB al. pişman olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shide -- 12 Haziran 2012; 14:56:12 >
  • Hic dusunmeden Superb alin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shide

C5'te HDi,
    SuperB'te TDI

motor var.

Bu forumun aveodan sonra en çok tavsiye edilen aracı superbtir,superb için tavsiyeler akar birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Hic dusunmeden Superb alin derim.

+1

kesinlikle
  • İkisi arasında Superb. Ama küçük bir not ileteyim, Insignia'da lpg dönüşümünde sadece motor garantisi devre dışı kalır ve bir kaç lpg şirketi, motora kendileri garanti veriyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shide

quote:

Hic dusunmeden Superb alin derim.

+1

kesinlikle

Alıntıları Göster
    Cidden zor bir durummuş.

Ben C5 diyorum.HDI motor iyidir,yeni nesilleri daha da mantıklı.Hidro pnömatik süspansiyon da ayrıca tercih sebebi olurdu benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Bu forumun aveodan sonra en çok tavsiye edilen aracı superbtir,superb için tavsiyeler akar birazdan

Cok tavsiye ediliyor dogrudur ve alip da pisman olan kimseyi gormedim henuz. Zaten iki arain da icine oturan birisi C5'ten direk uzaklasicaktir. Yamuk yumuk konsol ve direksiyon, Fransiz olmasi gibi cesitli eksileri var C5'in. Belki performans olarak az farkla C5 onde olabilir. Aklima baska bir artisi gelmiyor C5'in. Ozellikle Elegance donanimli Superb cok sahane bir araba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Cok tavsiye ediliyor dogrudur ve alip da pisman olan kimseyi gormedim henuz. Zaten iki arain da icine oturan birisi C5'ten direk uzaklasicaktir. Yamuk yumuk konsol ve direksiyon, Fransiz olmasi gibi cesitli eksileri var C5'in. Belki performans olarak az farkla C5 onde olabilir. Aklima baska bir artisi gelmiyor C5'in. Ozellikle Elegance donanimli Superb cok sahane bir araba.

Alıntıları Göster
    adı yeter superb

• quote:

Orijinalden alıntı: seven44

adı yeter superb

Alıntıları Göster
    SUPERB tartışılmaz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

SUPERB tartışılmaz bile.

Alıntıları Göster
    içi her marka ile aynı görüntüyü veren bi araba yerine c5 iyi bi tercih olabilir beyazı güzel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

içi her marka ile aynı görüntüyü veren bi araba yerine c5 iyi bi tercih olabilir beyazı güzel görünüyor

Alıntıları Göster
    SuperB
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Cidden zor bir durummuş.

Ben C5 diyorum.HDI motor iyidir,yeni nesilleri daha da mantıklı.Hidro pnömatik süspansiyon da ayrıca tercih sebebi olurdu benim için.

Pnömatik standart degil tam fiyatini bilmiyorum ancak ucuz bisey de degildi
  • ilk firsatta superb alacam muazzam bir araba bence! C5 araba mi ya? Superb icin bi soz var iki oda bi salon
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwjetta

C5'te HDi,
    SuperB'te TDI

motor var.

TDI 'ın HDI'dan daha başarılı bir ünite mi olduğunu söylemeye çalışıyorsun?

Eğer doğru anladıysam başka yerde söyleme bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

quote:

C5'te HDi,
    SuperB'te TDI

motor var.

TDI 'ın HDI'dan daha başarılı bir ünite mi olduğunu söylemeye çalışıyorsun?

Eğer doğru anladıysam başka yerde söyleme bunu

Alıntıları Göster
    superb

• quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

superb

Alıntıları Göster
    Her yönüyle Superb derim...(performans konusunda öne geçebilir C5)

Özellikle elegance donanımı gerçekten çok güzel,göz alıcı bir araç...2+1 ev gibi
  • quote:

C5'te HDi,
    SuperB'te TDI

motor var.

Bu foruma araç alırken danışmamak lazım, Tdi motor HDi motordan iyi midir? Ya da ne demek istediniz.
    Bir Fransız ve bir alman'ı kıyaslıyorsanız donanım haberde fersah fersah üstün de olsa Fransız aracını tercih etmemeniz için onlarca gereksiz sebep görebilirsiniz.
    C5'i doğrudan elemek için tek sebebiniz bulundugunuz şehirde Citroen bayisi ve yetkili servisi olmaması kabul edilebilir. Ancak binmeden iki aracı da kullanıp adam akıllı test etmeden bu alışverişinizi bana kalırsa tamamlamayın.
    Gereksiz futbol tartışmaları gibi otomobil konusunda da kesin değer yargıları hakim, kullanıcısı olmadıkça otomobil konusunda kimsenin fikrini kesin yargı kabul etmemek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ar ge

quote:

C5'te HDi,
    SuperB'te TDI

motor var.

Bu foruma araç alırken danışmamak lazım, Tdi motor HDi motordan iyi midir? Ya da ne demek istediniz.
    Bir Fransız ve bir alman'ı kıyaslıyorsanız donanım haberde fersah fersah üstün de olsa Fransız aracını tercih etmemeniz için onlarca gereksiz sebep görebilirsiniz.
    C5'i doğrudan elemek için tek sebebiniz bulundugunuz şehirde Citroen bayisi ve yetkili servisi olmaması kabul edilebilir. Ancak binmeden iki aracı da kullanıp adam akıllı test etmeden bu alışverişinizi bana kalırsa tamamlamayın.
    Gereksiz futbol tartışmaları gibi otomobil konusunda da kesin değer yargıları hakim, kullanıcısı olmadıkça otomobil konusunda kimsenin fikrini kesin yargı kabul etmemek gerek.

Alıntıları Göster
    PEUGEOT 508 i test etmeden SUPERB e karar verme bence .

• Benim de tercihim Superb olurdu. Elazığlı mısın acaba? Citroen bayisi Malatya'da da var, hatırlatayım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.