Şimdi Ara

c5 mi superb mİ - zor bir durum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam, superb in ses yalıtımı genişliği çok iyi. Tabiki c5 te iyi ama superb bence bir adım önde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pnömatik süspansiyonlusu alınacaksa her türlü c5
    yoksa superb.
  • Ben superb derim ama su var forumda bende dahil herkez onerir ama alinmaz bu arac :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HARB

PEUGEOT 508 i test etmeden SUPERB e karar verme bence .

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwjetta

quote:

+1

+1

bu konu SuperB mi 508 mi olmalıydı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osencag

quote:

C5'te HDi,
    SuperB'te TDI

motor var.

Kesinlikle SuperB al. pişman olmazsın.

TDI 'ın HDI'dan daha başarılı bir ünite mi olduğunu söylemeye çalışıyorsun?

Eğer doğru anladıysam başka yerde söyleme bunu

İşte laf olsun torba dolsun.

• Superb derim.Ama 508' de incelemenizi tavsiye ederim ;)

• quote:

bugün de otomatik 508 i test ettim.

manuel superb den farkı performans çok farklı değil.ama bence superb üstün gibi.belki de 112 otomatiği çok farklı olduğundandır.ağırlaşma oluyor gibi geldi.

şu anki favorim 508 gibi duruyor. çünkü 508 testinden hemen sonra gidip superb ye tekrar baktım.

508 daha pahalı gibi ama o ne teknoloji ve dizayn ve kalite.

iç mekan kalitesini insigniadan sonra bir tek 508 de gördüm.

superb güzel sağlam ve güvenli ama teknolojisi geride kalmış.muhtemelen 1 seneye kadar yenilenir.elektrikli park freni yok mesela.

508 en ihtimal dışıydı benim için ancak gördüm ki denemekte fayda varmış.

peugeot da 508 için 20.000 faizsiz kredi veriyor.78.000 lik arabaya 37.000 peşin istiyor.gerisi de ötv indirimi.

bence şahane.artık şu aşamada karşılaştırmak istersek c5 ile 508 olur.c5 e bakamadım ama 508 hakkaten şahaneydi.

• quote:

quote:

quote:

+1

+1

bu konu SuperB mi 508 mi olmalıydı bence.

o zaman konuyu açan ve ikisini de test eden olarak derim ki 508.
  • 2si arasından SuperB ama Mondeo'ya da bakmanızı tavsiye ederim.
  • mondeoya baktım daha dün.inanın bu kadar kalitesizlik de beklemiyordum.mondeonun ismine yakışmadı bence.ya da çok abartmışlar.

tamamen objektifim.çoğu markaya baktım.marka taraftarlığım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Ben superb derim ama su var forumda bende dahil herkez onerir ama alinmaz bu arac :)

Burada genç nüfus fazla, superb ise bu profile çok uygun bir araç değil. Ankara'da yaygın, yollarda hatırı sayılır miktarda superb görüyorum.
  • İkisi de uzaktan uzaktan sevdiğim arabalar (dı). Ama kuzenim C5 aldı :) içine daldım bir hevesle, o da ne. Resmen dar ve küçük. Arka diz mesafesi iğrenç derecede az, ön göğüs (benim açımdan) rezalet. Motoru az falan yakıyormuş birşeyler dedi falan ama tamamen soğudum arabadan.

Superb e gelirsek, bizim karşı binada bir makam aracı duruyor siyah, camlar siyah, jantlar biraz büyük gibi sanırım orjinalinden. Bana çok prestijli görünüyor. Diz mesafesinin sınıfında lider olduğunu da düşünürsek bence bir iki gömlek üstün C5 ten.

Bildiğim kadarıyla 24 ay faizsiz vade seçeneği vardı, bence değerlendirmek gerekir.
  • Genc icin alinacaksa Superb dogru tercih olmaz,
    tam aile arabasi hatta makam arabasi.
    ama superb varken de C5'e donup bakmazdim (Cunku artik genc sayilmam).
    zor tercih vesselam.
  • superb
  • SuperB iyidir bencede hocam. Reno Latitude baktınızmı acaba?

• C5 gerçekten çok farklı bir araç. Kesinlikle C5 diyorum.
  • Ben de olsam SuperB tercih ederdim. Fransızların D sınıfı araçları ikinci elde hem zarar ettiriyor hemde bir alman kalitesine varabilmiş değil ( alman taraftarı değilim arabam ford ) Fransızların yaptıgı kesinlikle göz boyamak, dışardan bakınca c5 de 508 de daha karizmatik ama bence malzeme kalitesi ve işçilik olarak ne bi passat,ne bir superb ne de insignia eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Ben de olsam SuperB tercih ederdim. Fransızların D sınıfı araçları ikinci elde hem zarar ettiriyor hemde bir alman kalitesine varabilmiş değil ( alman taraftarı değilim arabam ford ) Fransızların yaptıgı kesinlikle göz boyamak, dışardan bakınca c5 de 508 de daha karizmatik ama bence malzeme kalitesi ve işçilik olarak ne bi passat,ne bir superb ne de insignia eder

kaliteye bir bütün birşey demem.mesela güvenlik sağlamlıkta elbette almanlar kanıtlanışlardır.ancak malzeme kalitesi açısından 508 in heleki superb den çok iyi olduğunu kendim gördüm baktım.

insigniaya bişey demem onun da malzeme kalitesi iyi.

• Peugeot ve Citroén firmasına sempatim olmasına rağmen bu karşılaştırmada SuperB 1.6 TDI benim için ön planda olur.
    C5 ne yazık ki güncelliğini yitirmiş bir model artık.
    Bunun yanında Peugeot ve Citroén D sınıfında değer kaybı çok olan markalar. SuperB alırsanız değer kaybınız daha az olucaktır...
    Peugeot'un 508 modelini de inceleyip, sürün bence...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.