Şimdi Ara

c5 mi superb mİ - zor bir durum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar para fransız araca vermem :) superb tabikide
  • ve kararsızlık da bitti..soruma verdiğiniz cevapları da gözönüne alarak, tecrübeyi önemseyerek

YENİ 2012 Skoda SuperB 1.6 TDİ Elegance Beyaz + Sunroof+4 koltuk ısıtması+Kessy anahtarsız

almış bulunmaktayım.

508-c5-superb arasında neden superb yi tercih ettim ?

c5 i faizsiz kredi olanağı olmadığından geçiyorum.

508 : kaporta, kalite, motor kalitesi ve ömrü ve güvenliği açısından kafamda soru işareti olduğundan eledim ve

Sağlamlık, güvenlik, motor kalitesi ve ömrü açısından SUPERB ELEGANCE aldım.

78.000 e 20.000 ötv indirimi 24.000 faizsiz kredili 34.000 peşine aldım.Tabi aracı ay sonunda teslim alacam.(Aracım hazır fakat özürlü rapor işleri biraz uzun)

pişman olacağımı düşünmüyorum.
  • muhalif olmak adına c5
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuwwaa

ve kararsızlık da bitti..soruma verdiğiniz cevapları da gözönüne alarak, tecrübeyi önemseyerek

YENİ 2012 Skoda SuperB 1.6 TDİ Elegance Beyaz + Sunroof+4 koltuk ısıtması+Kessy anahtarsız

almış bulunmaktayım.

c5 i faizsiz kredi olanağı olmadığından geçiyorum.

508 : kaporta, kalite, motor kalitesi ve ömrü ve güvenliği açısından kafamda soru işareti olduğundan eledim ve

78.000 e 20.000 ötv indirimi 24.000 faizsiz kredili 34.000 peşine aldım.Tabi aracı ay sonunda teslim alacam.(Aracım hazır fakat özürlü rapor işleri biraz uzun)

pişman olacağımı düşünmüyorum.

Hayırlı uğurlu olsun.

• herkesin tavsiye ettiği ama kimsenin almadığı SUPERB tabiki. ama vw ve renaultta bakabilirsiniz bütçenize göre
  • iyi yapmışsınız 508 kaliteli görünmüştür ama fransızlar genelde bir süre geçtikten sonra kaplamaları soyulmaya ve tıkırtı problemleri başlıyor

kardeşinizi bu iyiliği için bol bol arabayla gezdirin bence

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuwwaa

ve kararsızlık da bitti..soruma verdiğiniz cevapları da gözönüne alarak, tecrübeyi önemseyerek

almış bulunmaktayım.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
  • Teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en doğru tercihi yapmışsınız. İyi günlerde kullanın.
  • Size temmuz ayinda hic bir skoda bayiisi 0 faiz kulladiramaz arac aliminizda sorun var siz arac almadiniz

• dün itibariyle 1.6tdi elegance 67.800 tl + opsiyonlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TİDUS1

Size temmuz ayinda hic bir skoda bayiisi 0 faiz kulladiramaz arac aliminizda sorun var siz arac almadiniz

aracı haziran sonunda aldım.
  • quote:

dün itibariyle 1.6tdi elegance 67.800 tl + opsiyonlar

nerden aldınız bu bilgiyi.ben bi firmayla görüşeyim.
  • Dünku mesaj da ay sonunda demissiniz tr olmayan araca bayii motor sasi alamaz kredi kulladiramaz 24.000tr 0 faiz kredi temmuz 6 bitiyor bu demek oluyorki siz kredi kullanmadiniz iddaa ediyorum siz arac almadiniz

• quote:

Dünku mesaj da ay sonunda demissiniz tr olmayan araca bayii motor sasi alamaz kredi kulladiramaz 24.000tr 0 faiz kredi temmuz 6 bitiyor bu demek oluyorki siz kredi kullanmadiniz iddaa ediyorum siz arac almadiniz

Atladığın bir husus var,arkadaş konuyu Haziranın başında açmış.Aracı da Haziran sonu teslim almış.
    Ben yazılanlardan bunu anladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam kazasız belasız,doğru seçim
  • Hayırlı olsun.
  • Doğru tercih doğru karar HAYIRLI OLSUN
  • quote:

Dünku mesaj da ay sonunda demissiniz tr olmayan araca bayii motor sasi alamaz kredi kulladiramaz 24.000tr 0 faiz kredi temmuz 6 bitiyor bu demek oluyorki siz kredi kullanmadiniz iddaa ediyorum siz arac almadiniz

haziran sonunda kullandım 24000 faizsizi.

hem siz nerden biliyorsunuz benim kredi kullanamadığımı araç alamadığımı.hayret doğrusu.

haziran sonunda aracın kredi girişşini yaptık çünkü ellerinde araç hazır sayılırdı.

temmuz sonunda da aracı teslim alacağım.yardımcı oldular bazı sıkıntılar olsa da halledildi.

hem niye iddia ediyorsunuz ki.ben aracı alıp kullanınca size derim ki bak ben arac almadım.
  • Siz arac almadiniz tr girisi olmayan aracin kredisi olmaz arac bol hangi bayii ararsaniz size henen teslim eder birde özurlu arac ile normal aracin plakasi 1gunde cikar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.