Şimdi Ara

c510 joystickli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten c510 almayı düşünüyorum,fakat kafama takılan bir konu var.Bu telefon joystickli mi? Resimlerinden seçemedimde. şimdiden teşekkürler

• Hayır değil
  • Teşekkürler
  • o resimlerden secememek için biraz kabiliyetli olmak lazım ama bilmiyorum artık :))
  • kocaman hemde şaka tabi joystickli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

o resimlerden secememek için biraz kabiliyetli olmak lazım ama bilmiyorum artık :))

•  c510 joystickli mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SE artik joystick li cikartmiyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21
    SE artik joystick li cikartmiyor diye biliyorum

evet öyle sanırım,

SonyEricsson deyince insanların aklına joistikli modeller geliyor hala K700-K750-W800-K300 vs. lerde çok çektiler kullanıcılar yani.
  • 3 yıldır w200i kullanıyorum hiç joystick sorunu yaşamadım soyulma bile olmadı
  • bi kaç modelinde var zaten o sorun hepsinde degil ama joy stick kullanm açısından gerçekten çok fark atıyor navi tuşuna... mesela bi w700deki bi k810daki joy stik öyle zırt pırt sorun çıkarmıyordu... ama mekanik parça oldugu için içine toz kaçınca tutukluk yapması çok normal yıllık bakımını serviste yaptırmak gerekiyor bunun için araba gibi düşünün arabanın fren yagı kontrolünü yapmazsan bir gün olurda frenlerin boşalırsa üreticiye suc atamazsın kontol etmesi gereken sensin üretici degil buda onun gibi bir konu bence :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.