Şimdi Ara

***C6/N97 FİRMWARE 5800/5530 İNDİR RESİMLİ , VİDEO ANLATIM KURULUM *** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
1
Favori
63.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf1478

Merhaba
    ben yüklemeyi bir tüelü başaramadım.
    ovi suit kapalı.
    telefon bilgisayara bağlı ( win 7 )
    programları indirdidim.
    flşalama için gereken ayarlamaları yapıyorum.
    flash'a basıyorum sonra telefonun açma düğmesine bir kez basıyorum ama bilgisayarda 2 kez ding dong sesi geliyor ve
    JAF telefon bulunamadı yazıyor.

( PRESS POWER ON NOW!
    Searching for phone...Not found!!! )

telefonda usb ayarlı.

belki driverlerde bir terslik vardır diye üst mesjlardaki driverleride sistem 32 / driver klasörüne attım.
    ama yine aynısı.
    belki pcde problem vardır diye 3-4 kez kapattım ve sonra yine denedim yine olmadı.
    telefon normalde açıkken pcde ovi ile veya normal olarak görebiliyorum.
    problem neden kaynaklanabilir ?

aynı hata bende de war yardım edin lütfennn dunden berı cıldırmak uzereym :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: __KITT__

quote:

Merhaba
    ovi suit kapalı.
    programları indirdidim.
    flash'a basıyorum sonra telefonun açma düğmesine bir kez basıyorum ama bilgisayarda 2 kez ding dong sesi geliyor ve

( PRESS POWER ON NOW!

telefonda usb ayarlı.

belki driverlerde bir terslik vardır diye üst mesjlardaki driverleride sistem 32 / driver klasörüne attım.
    ama yine aynısı.
    belki pcde problem vardır diye 3-4 kez kapattım ve sonra yine denedim yine olmadı.

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Telefon bulununca işletim sistemi nokia usb rom driverını windows update üzerinden bulup yüklemeye çalışıyordu. Bu da telefonun tanınma süresini uzattığı için jaf telefonu bulamıyor. Windows driverı bulana kadar telefon geri kapanıyor ve telefonu tanıma işlemi başarısız oluyor. Driver yüklerken windows update üzerinden aramayı atlayın ve hatta internet bağlantısını kesip ondan sonra başlayın flashlama işlemine. Yine de bulunamazsa açma tuşuna biraz daha uzun süre basın, 2 saniye gibi. Ayrıca windows 7 de ilk flashlama işleminde yaşadığım bir sorunu anlatayım, firmware yükleme işlemi bittikten sonra polling phone kısmında yine driver yükleme işleminin geç olması yüzünden takılı kalmıştı bende, telefon da local mode da bir süre açık kalmıştı. 1-2 dakika bekledikten sonra telefonu bilgisayardan çıkardım ve tam bataryayı çıkarıp tekrar takmayı düşünürken telefon kendi kendine kapandı. Telefonu açtığımda herşey normaldi, yani bu durum ciddi bir soruna neden olmadı. Eğer siz de aynı sorunla karşılaşırsanız endişelenmenize gerek yok.

Sonuç olarak ilk flashlama deneyimim bu şekilde oldu. Sonraki flashlama işlemlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Flashlama işleminden önce ovi suite'i kurmayı unutmayın. Ovi suite'i kurduktan sonra ayrıca driver kurulumu ya da system32/driver klasörüne driver dosyalarını atma gibi işlemleri yapmanıza gerek kalmıyor.

Not: Flashlama işlemi süresince ovi suite'i kapalı tutmalısınız, ayrıca jafı kurarken usb driver kurulumunu atlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpacoder -- 1 Eylül 2010; 13:12:51 >

• quote:

quote:

Merhaba
    ovi suit kapalı.
    programları indirdidim.

( PRESS POWER ON NOW!

telefonda usb ayarlı.

ama yine aynısı.

Bilgisayardan ovi suite'i ve jaf'ı kaldır. Restart çek.

Sonrahttp://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_eng_web.exe linkinden PC Suite'i indirip kur.

Ardından JAF'ı kurarken:

***C6/N97 FİRMWARE  5800/5530 İNDİR RESİMLİ , VİDEO ANLATIM KURULUM ***

gelen soruda "No" deyip kuruluma devam et. JAF'ı çalıştırmadan önce PC Suite'i kapatmayı da unutmayın. (Windows saatinin yanında PC suite ile alakalı birşey kalmasın kalmasın)

Olay PC Suite ile gelen usb sürücüleriyle alakalı. JAF'la beraber gelen sürücülerle Win7'de 5800'a bir türlü bağlanmadı program. Bu şekilde sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 1 Eylül 2010; 13:08:32 >

• çelişki oldu biraz ovi suite mi pc suite mi ? :D
  • quote:

çelişki oldu biraz ovi suite mi pc suite mi ? :D

Ben PC Suite ile hallettim. Bu çözümü de yabancı sitelere göz atarken buldum. En azından alternatif bir çözüm olabilir.
  • Bu sürümün nesi hızlı ben farkedemedim fazla uygulama yükleyince çok kasma yapıyor
  • sırayla ikisini de deneyecegım bu arada 4x5 mod ayrıyetten mı yapılıo anlamadım ben bı sıteden farklı lınkler wardı en son sorunsuz olan linki bi werirmisn abim sana zahmet efekleri felan içindemi oluo cok okudum kafam karıstı :S :D:D
  • 4*5 modlu Türkçe:http://www.2shared.com/file/eyvyxb3v/RM-356_510006_prdrofs2.html

İlk sayfada mod'lu olanın hem 4*5 hem de 3*4 linkleri var. Modsuz olarak sadece 3*4 olanı var.
  • zaten bu senın werdıgın link paket değil mi hocam saolasın bu işimi göürcektir umarım. bu arada bi kere kartı formatladm usb modunda ama pc suite modunda baglandıgım ıcın ilk ovi ye karta bazı dosyalar attı tekrar formatlamam gerekırm mı kartı bombos mu olması gerek ? vaktini alıyorm ama :)
  • quote:

zaten bu senın werdıgın link paket değil mi hocam saolasın bu işimi göürcektir umarım. bu arada bi kere kartı formatladm usb modunda ama pc suite modunda baglandıgım ıcın ilk ovi ye karta bazı dosyalar attı tekrar formatlamam gerekırm mı kartı bombos mu olması gerek ? vaktini alıyorm ama :)

Sorun olmaz. Flashladıktan sonra telefon üzerinden tekrar bi format atarsın, olur biter.

Benim verdiğim link sadece 4*5 menülü modlu türkçe sürümün linki. 3*4 menülü modlu veya 3*4 menülü standart yazılım linkleri ilk sayfada.
  • yatpm hocam oldu cok saoln yalnız wifi sorunu alıyomsnz baglanıor yazıo bende sadece hala baglandı göremedm ?
  • quote:

yatpm hocam oldu cok saoln yalnız wifi sorunu alıyomsnz baglanıor yazıo bende sadece hala baglandı göremedm ?

Firmware kurduktan sonra , herhangi bir sorununuz varsa hard reset atın yüzde 90 sorun düzeliyor.
  • hard formattan kasın *#7370# değil mi onu yaptm fakat degısmedı
  • Ben standart sürüm kullandığım için net birşey diyemiyorum tabi. Ama benzer bi sorun olsaydı başlıkta belirtilirdi mutlaka.

Tekrar flashlamayı deneyebilirsin bu durumda.
  • quote:

hard formattan kasın *#7370# değil mi onu yaptm fakat degısmedı

Telefon kapalıyken yeşil + kırmızı + kamera tuşuna basılı tutarken telefonun açma tuşuna ekran açılana kadar basılı tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

Telefon kapalıyken yeşil + kırmızı + kamera tuşuna basılı tutarken telefonun açma tuşuna ekran açılana kadar basılı tutun.

hocam süpersin :D:D oldu saol :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

hocam süpersin :D:D oldu saol :D

Önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: baxı

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

5800 için C6 v11 Türkçe + T9:
    http://hotfile.com/dl/66098594/9ec7a62/5800.icin.C6.v11.0.029.rar.html

Tam pakettir. Size sadece indirip JAF'lamak kalıyor.

Dostum bu modfıye versıyonmu yoksa normalmı ?

modifiye değil. normal sürüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baxı

quote:

5800 için C6 v11 Türkçe + T9:
    http://hotfile.com/dl/66098594/9ec7a62/5800.icin.C6.v11.0.029.rar.html

Tam pakettir. Size sadece indirip JAF'lamak kalıyor.

Dostum bu modfıye versıyonmu yoksa normalmı ?

modifiye değil. normal sürüm.

içine hack mod atılarak kullanılabilecek en iyi paket bu

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr
    içine hack mod atılarak kullanılabilecek en iyi paket bu

E o zaman ne duruyorsun @biroltr, helva yapsana.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.