Şimdi Ara

***C6/N97 FİRMWARE 5800/5530 İNDİR RESİMLİ , VİDEO ANLATIM KURULUM *** (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
1
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha bu arada, konuşan kadının adı Aylin diye, sakın zarif,ince ve sexi bir ses tonu beklemeyin. Bildiğiniz robot gibi konuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

C6v11 Orjinalde bozuk okuma kısmı.
    Benim versiyonda düzeltilmişi var. İmzama bakın.

Abi ilgin için tsk ederim
    senin dosyanı indirdim eğer manual olarak düzeltemezsen yükleyeceğimde
    ama
    dünyanın programını kurdum.
    yeni cfw atınca şimdi hepsini tek tek kurmak dünyanın zamanını alıyor.
    belki yeniden kurmadan düzeltmenin bir çaresi vardır diye sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1478

quote:

C6v11 Orjinalde bozuk okuma kısmı.
    Benim versiyonda düzeltilmişi var. İmzama bakın.

Abi ilgin için tsk ederim
    senin dosyanı indirdim eğer manual olarak düzeltemezsen yükleyeceğimde
    ama
    dünyanın programını kurdum.
    yeni cfw atınca şimdi hepsini tek tek kurmak dünyanın zamanını alıyor.
    belki yeniden kurmadan düzeltmenin bir çaresi vardır diye sormuştum.

Yazılım değiştirince mecbursun herşeyi tekrar kurmaya. Üzgünüm :) Bizim gibi haftada 3 kere yazılım değiştirince elin alışıyor

• @yusuf1478, Programlarının kurulum dosyaları duruyorsa, autoinstaller ile bir çırpıda kurabilirsin programlarını.
  • ABİ ÇOK TSK EDERİM
    Abi bu program bende var ama ne işe yaradığını anlamamıştım.
    programlarımın hepsi telefonda kayıtlı.
    1-2 cümle ile nasıl kullanıldığını anlatabilirmisin.
  • Öncelikle, tüm kurulum dosyalarının elinde var olduğundan emin ol!
    Daha sonra, Autoinstaller'ı hangi bölüme kurduysan, o bölüm aldında Thinkchange klasörü oluşmuş olacak. O klasörün içine senin oluşturacağın c isimli bir klasörün içine atacağın programlar C:\ bölümüne kurulacak, e klasörü oluşturup kurmak istediklerini bunun içine atacağın programlar ise Hafıza kartına kurulmuş olacak.
    Tek yapman gereken, Programları nereye kurmak istediğine göre klasörlere yerleştirmek ve Autoinstaller programını açıp, Seçeneklerden Start İnstall demek.
  • OK abi.
    çok tskler bu akşam ilk işim bunu denemek olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: anormaq

quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

quote:

quote:

Peki bu işlemi yapmak garanti kapsamı dışına çıkartıyor mu ? Yani flash atma esnasında bir sorun olursa yarın başka bir sorunla ya da aynı sorunla garanti servisine gönderdiğimizde kullanıcı hatası gibi birşeyle karşılaşmamız mümkün mü ? Bilen birisi cevap verirse sevinirim ya.

Sağlıklı bir şekilde modifiyeli sürümü atıp,garantiye verecekken yine sağlıklı bir şekilde orijinal sürümü kurarsanız birşey olmaz.
    Flash atma esnasında telefona birşey olursa garanti kapsamına girmeyebilir.

Elektrikle ilgili bir sıkıntı olmadığı sürece sanırım flash atarkende bir problem çıkmıyor genelde. Bilgisayarım Laptop olduğu için telefonunda bataryası olduğu için sanırım güç problemi yaşamam. Yani iki işlemide sağlıklı yapığım sürece bir sıkıntı olmaz diyorsunuz. Teşekkürler.

Tabi.Dediğim gibi,flash vs. haricindeki bir sorunda servise yollarken orijinal sürümü atmayı unutmayın.Rica ederim.

Peki son birşey sorucam orjinal yazılımı nasıl bulabilirim şimdi C6 yükledim memnunum henüz 15 dakika falan oluyorda, olurda orjinala yani v51'e dönmek istersem bunu da aynı C6yı yüklerken yaptığım gibi mi yapıcam yoksa farklı muhtemelen daha önce yazılmıştır ama karşılaşamadım. :S

Navifirm programıyla orj v51 dosyalarını indireceksin aynı c6 flash atar gibi telefona atacaksın

NaviFirm programında telefonuma uygun v51 yok. =) Şaka gibi product code mla eşleşen bir yazılım bulamıyorum. Peki şimdi napmalıyım ? :S

Product code : 0579269

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangoWT -- 6 Eylül 2010; 11:47:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1478

OK abi.
    çok tskler bu akşam ilk işim bunu denemek olacak.

Bazı programlar iki parçalı filan kurulur. Onlarda sorun oluşur hangisi kurulmadıysa elle tekrar kurman gerek. Hatırlatayım dedim.
  • Ok abi tskler.
    olmadı tek parçaları o şekilde yüklerim
    parçalı olan var 1 kaçtane onalrıda hiç oraya atmadan direk manuel kurarım.
    akşamı bekliyorum abi bakalım ilk önce yeni bir flaş atıp üzaerine deneyeceğimde bi türlü akşam olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

Orijinalden alıntı: baxı
    Ne mesaj okuması ne aylını ben hıc anlamadım bu ozellıgı acaba telesekretere gelen seslı mesajlardanmı bahsedıyorsunuz ?

Yok hayır ondan bahsedilmiyor. Örneğin size bir SMS geldi. Siz bunu daha önceden ayarlanmış ses dosyaları ile okutabiliyorsunuz. Asıl yapılış amacı görme engelliler için olsa da seyir halindeyken araçta da kullanabilirsiniz.

Nasıl çalıştığını merak ediyor ve Windows XP kullanıyorsanız; "Denetim Masası -> Konuşma" yı açarak "Konuşmayı Sına" butonuna basıp öğrenebilirsiniz.

Ben bunu bılmıyordum bak cok enteransanmıs valla ıyıkı almısım bu telefonu dedırtıyor bu cıhaz bana hergun bu nu yasatan kactane urun varkı

• quote:

Ben bır haftadır uzak kaldım konudan sunuanladımkı bunun sonu yok dedım c6 cıktı bıttı olay belkı bu hafta bır ıkı kucuk hata duzeltılır ve artık 5800 ın olayı bıter mutlu mesut yasarız bakıyorum sımdı n97 felan cıktı cıkacak gıbı seyler donuyor sureklı cesıtlı modıfıkasyonlar surumler cıkıyor sonu yok yakında bırisi cıkıp androıd yaptım derse ınanınkı cok sasmam teknık olarak mumkunmu bılmıyorum ama sasmam neyse ben hala c6 yı kuramadım bunca zamanın ardından hatta konu bıle toparlamama ragmen telefonumda hala ayrıyım belkı cogu kısı eskıttı sıkıldı bıle ben galıba bunun gıbı bır devrım olmazssa c6 yı kurup mutlu mesut yasıyacam cunkı %85 lık bır kısım cok memnun bır ust mesajdada goruldugu uzere neyse sımdılık kalın saglıcakla pazartesıden ıtıbaren yogun olarak gorusutruzz

bu arada

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/ed8afc22727bc6feab3b82c5d1d1a2fbcb97b3b376826e37fcc30c082bde78164cf33be318c822dd17205

arkadaslar vıdeoda gordugunuz swype uygulamasını buradan ındırebılırsınız

http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian/download_and_installation

bende su an 5230 var yanımda denedım beceremedım bırılerı deneyebılırmı nasıl calısıyor ve en onemlısı su an calıssa dahı turkce olarak calısacakmı tahmınımce hayır bunun gerekenlerı konusunda fatıh ve bırol arkadaslar yardımcı olurlarsa c6 ya bırde bu eklenırse bence cok ıyı olur

calıstıramadım yazmıstım 5230 da telefonu acıp kapatınca calısıyor ancak sadece yazma dılı ıngılızce ıken turkce yapınca devre dısı evet sımdı sorumu daha bılınclı soruyorum fatıh ve bırol arkadasımdada rıca edıyorum bu programı turkcede calısır hale nasıl getırırız ?

Arkadaslar bu konuda yardımcı olabılecek olan yokmudur ??

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bu işlemi yapmak garanti kapsamı dışına çıkartıyor mu ? Yani flash atma esnasında bir sorun olursa yarın başka bir sorunla ya da aynı sorunla garanti servisine gönderdiğimizde kullanıcı hatası gibi birşeyle karşılaşmamız mümkün mü ? Bilen birisi cevap verirse sevinirim ya.

Sağlıklı bir şekilde modifiyeli sürümü atıp,garantiye verecekken yine sağlıklı bir şekilde orijinal sürümü kurarsanız birşey olmaz.
    Flash atma esnasında telefona birşey olursa garanti kapsamına girmeyebilir.

Elektrikle ilgili bir sıkıntı olmadığı sürece sanırım flash atarkende bir problem çıkmıyor genelde. Bilgisayarım Laptop olduğu için telefonunda bataryası olduğu için sanırım güç problemi yaşamam. Yani iki işlemide sağlıklı yapığım sürece bir sıkıntı olmaz diyorsunuz. Teşekkürler.

Tabi.Dediğim gibi,flash vs. haricindeki bir sorunda servise yollarken orijinal sürümü atmayı unutmayın.Rica ederim.

Peki son birşey sorucam orjinal yazılımı nasıl bulabilirim şimdi C6 yükledim memnunum henüz 15 dakika falan oluyorda, olurda orjinala yani v51'e dönmek istersem bunu da aynı C6yı yüklerken yaptığım gibi mi yapıcam yoksa farklı muhtemelen daha önce yazılmıştır ama karşılaşamadım. :S

Navifirm programıyla orj v51 dosyalarını indireceksin aynı c6 flash atar gibi telefona atacaksın

NaviFirm programında telefonuma uygun v51 yok. =) Şaka gibi product code mla eşleşen bir yazılım bulamıyorum. Peki şimdi napmalıyım ? :S

Product code : 0579269

NSS ile telefonun product kodu değiştirebilirsin

• quote:

Değiştirmeden yapabileceğimiz birşey yok mu peki ?
  • quote:

quote:

Hangi telefonu kullanıyorsun? 0579269 hangi modelin kodu?

Bak burada 5800 model telefonların türkiye kodları var
    http://forum.donanimhaber.com/m_42037063/tm.htm

yani:

0587676: Euro2-Turkey Navi
    0591785: EURO2 GUN and BLACK TURKEY
    0573741: Euro2 Turkey Black
    0559373: Euro2 Turkey BLUE
    0559083: Euro2 Turkey RED

Senin türkiye kodlu değil ya daha önce değiştirdin ya da bilemicem. Yukardakilerden biriyle değiştir RM-356 5800 ise telefonun ya takma fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 6 Eylül 2010; 21:34:04 >

• quote:

quote:

quote:

Hangi telefonu kullanıyorsun? 0579269 hangi modelin kodu?

Bak burada 5800 model telefonların türkiye kodları var
    http://forum.donanimhaber.com/m_42037063/tm.htm

yani:

0587676: Euro2-Turkey Navi
    0591785: EURO2 GUN and BLACK TURKEY
    0573741: Euro2 Turkey Black

Senin türkiye kodlu değil ya daha önce değiştirdin ya da bilemicem. Yukardakilerden biriyle değiştir RM-356 5800 ise telefonun ya takma fazla.

Telefonum Model : 5800d-1 type : RM-356 code da bu. Navifirmde benim bu code ait hiç yazılım yok. Bunda sorma amacım yarın bir sorun çıktığında garanti servisinde sıkıntı çıkarmamaları. :S

• 0573741: Euro2 Turkey Black

Şunlardan uygun birinin v51 yazılımını indir Navifrimden. Sonra Jaf ile flashla product kodu da flashlarken indirdiğine göre seç. Hiç bişi olmaz.
  • quote:

quote:

Ben bır haftadır uzak kaldım konudan sunuanladımkı bunun sonu yok dedım c6 cıktı bıttı olay belkı bu hafta bır ıkı kucuk hata duzeltılır ve artık 5800 ın olayı bıter mutlu mesut yasarız bakıyorum sımdı n97 felan cıktı cıkacak gıbı seyler donuyor sureklı cesıtlı modıfıkasyonlar surumler cıkıyor sonu yok yakında bırisi cıkıp androıd yaptım derse ınanınkı cok sasmam teknık olarak mumkunmu bılmıyorum ama sasmam neyse ben hala c6 yı kuramadım bunca zamanın ardından hatta konu bıle toparlamama ragmen telefonumda hala ayrıyım belkı cogu kısı eskıttı sıkıldı bıle ben galıba bunun gıbı bır devrım olmazssa c6 yı kurup mutlu mesut yasıyacam cunkı %85 lık bır kısım cok memnun bır ust mesajdada goruldugu uzere neyse sımdılık kalın saglıcakla pazartesıden ıtıbaren yogun olarak gorusutruzz

bu arada

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/ed8afc22727bc6feab3b82c5d1d1a2fbcb97b3b376826e37fcc30c082bde78164cf33be318c822dd17205

arkadaslar vıdeoda gordugunuz swype uygulamasını buradan ındırebılırsınız

http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian/download_and_installation

bende su an 5230 var yanımda denedım beceremedım bırılerı deneyebılırmı nasıl calısıyor ve en onemlısı su an calıssa dahı turkce olarak calısacakmı tahmınımce hayır bunun gerekenlerı konusunda fatıh ve bırol arkadaslar yardımcı olurlarsa c6 ya bırde bu eklenırse bence cok ıyı olur

calıstıramadım yazmıstım 5230 da telefonu acıp kapatınca calısıyor ancak sadece yazma dılı ıngılızce ıken turkce yapınca devre dısı evet sımdı sorumu daha bılınclı soruyorum fatıh ve bırol arkadasımdada rıca edıyorum bu programı turkcede calısır hale nasıl getırırız ?

Arkadaslar bu konuda yardımcı olabılecek olan yokmudur ??

Arkadaslar konuyu fatih e bıldırdım ılk musait fırsatında bakacak ve bu özelliği muhtemelen turkce desteklı olarakda kullanabılecez
    Hatta su an musaıt olan ve bu ıslerden anlayan varsa bır el atabılır

• Öncelikle paylaşımınız ve güzel anlatımınızdan dolayı teşekkür ederim,anlatmış olduğunuz şekilde kurulumu yaptım herşey çok güzel ancak çok aramama rağmen hafıza yöneticisine ulaşamıyorum ben mi bulamıyorum yoksa kurulumdan sonra gizlendi veya yok mu oldu?
  • Rica ederim ama bır degısıklık yok aynı yerınde yıne gercı aksam sormussunuz bu saate bulmussunuzdur ama
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.