Şimdi Ara

***C6/N97 FİRMWARE 5800/5530 İNDİR RESİMLİ , VİDEO ANLATIM KURULUM *** (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
1
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian
    - Uygulamayı buradan indirebilirsiniz. Sağ köşede download this application yazan yere tıklayarak dosyayı indirin.
    - Ardından USB/bluetooth ile telefonu OVI programına bağlayın, indirdiğiniz uygulamaya tıkladığınızda OVI programı açılacak ve size programı kurayım mı diyecek. Evet diyin, sonraki işlemlere telefon evet evet diyip kabul edin.
    - Telefonu bir kere yeniden başlatın.
    - Mesaj yazma kısmına gelin, Mini ya da Full QWERTY klavyeyi açınca karşınıza uygulama çıkacak. Sol alt köşede zaten logosunu göreceksiniz.

programı indirmiştim sonradan ;hatt3a iki defa tele kurdum ve altta dediklerinizi yapmama rağmen programa ulaşamayınca kızıp sildim.Sadece uygulamalarda simgesi çıkıyor ve yapmak gereken birkaç ayar var galiba.CFW lerin zorlu problemleri ile uğraşmaktan bazen basit şeyleri yapamıyorum ben de işte Olmazsa bir daha bir kurup deneyeyim.yoksa vazgeçicem kalıcak öyle

- Mesaj yazma kısmına gelin, Mini ya da Full QWERTY klavyeyi açınca karşınıza uygulama çıkacak. Sol alt köşede zaten logosunu göreceksiniz.

Aman hocam cok ıstedıgım bır ozellık valla cok makbule gecer

• quote:

Orijinalden alıntı: baxı

Aman hocam cok ıstedıgım bır ozellık valla cok makbule gecer

Ben de istiyorum da nedense C6'97'de bu programı çalıştıramadım.dördüncü denememde de qwerty tam ekran veya minik ekranın sol tarafına maalesef entegre olmadı.biriniz bana öğretmezse proje çıkmadan tarihteki tozlu sayfalardaki yerini alacak.
  • @f@tih

Hocam telefonu yan çevirmeyi de unutmayın sakın.

quote:

swype programi turkce olarakta calisiyor. Gayet basarili hatta ozel isimleri filanda algiliyor. Ilginc bir teknoloji :)

Dün böyle yazmıştım fakat bugün kendi adımı bile yazdıramıyorum. Çok kurcaladım bir yerlerden bir şeyleri kapattım sanırım. Sonuçta özel isimleri filanda yazabilmesi/bulabilmesi lazım değil mi? İlginç gerçektende.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

@f@tih

Hocam telefonu yan çevirmeyi de unutmayın sakın.

quote:

swype programi turkce olarakta calisiyor. Gayet basarili hatta ozel isimleri filanda algiliyor. Ilginc bir teknoloji :)

Dün böyle yazmıştım fakat bugün kendi adımı bile yazdıramıyorum. Çok kurcaladım bir yerlerden bir şeyleri kapattım sanırım. Sonuçta özel isimleri filanda yazabilmesi/bulabilmesi lazım değil mi? İlginç gerçektende.

Teşekkürler kardeşim.Çeviriyorum telefonu yan olarak ama nedense olmadı şimdiye kadar.acaba eski sürüm filan mı indirdim ne yaptım .tel şu anda şarjda .şarj olsun programı tekrar indirip birdaha deneyeceğim.

• bu arada yukluyoruz kapatıp acıyoruz ve bendekı ayarlar su sekılde swype settıng de swype ınput methot yes word predictıon yes dıgerlerı yes ve no seklınde ve cok buyuk ıhtımalle calısmama sebebı yazma dilinin INGILIZCE olmama sı turkcede program algılamıyor %99 bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

C6 +ları

Ev ekranı mükemmel
    Daha hızlı
    Göçmüyor
    Donmuyor
    Reset atmıyor
    Isınmıyor
    Daha yeni ve kullanışlı yazılım öğelerine sahip
    Çok daha iyi dokunmatik hassasiyeti var
    Modlanınca iyice tutulmaz oluyor
    Ram yönetimi C6v11 de v51 den daha iyi.
    Birden fazla yazılımı daha iyi yönetiyor yavaşlama yaşamadım hiç.

- si
    Beni rahatsız eden tek eksisi full qwerty'ye otomatik geçmemesi. Diğer hiç birşey beni rahatsız edecek kadar büyük eksiler değil. Zaten öyle olsa kendi cfw mi yapacam diye yırtınmazdım

Ram yönetimi daha mı iyi

Bir v51 modluda 15 tane program aç , bir de c6v11 de 15 tane program aç

C6V11 modlu anında sapıtırken, v51 modlu gayet güzel idare ediyor.

• Tecrübeler farklıdır ben senin yaşadıklarını yaşamıyorum. Ayrıca hangi insanoğlu 15 program açar aynı anda? Benim için normal kullanımda hangisi daha hızlıysa o daha iyidir. C6 kat kat daha iyi bu yönden bana göre. Zevkler renkler meselesidir bu sonuçta.

Ram yönetimi aynı anda kaç program açabildiğini değil uzun dönemde ram in ne kadar şiştiğiyle ilgilidir C6 bu konuda çok daha iyidir.

Ben v51 de yaşadığım ram problemlerini c6 da yaşamıyorsam ram yönetimi daha iyidir zaten bakarsan bir çok yabancı forumda aynı şey doğrulanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 19 Eylül 2010; 0:04:47 >
  • quote:

Tecrübeler farklıdır ben senin yaşadıklarını yaşamıyorum. Ayrıca hangi insanoğlu 15 program açar aynı anda? Benim için normal kullanımda hangisi daha hızlıysa o daha iyidir. C6 kat kat daha iyi bu yönden bana göre. Zevkler renkler meselesidir bu sonuçta.

En iyi sonuç için en çok programla test etmek lazım, ama katılıyorum herkesin deneyimi farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

Tecrübeler farklıdır ben senin yaşadıklarını yaşamıyorum. Ayrıca hangi insanoğlu 15 program açar aynı anda? Benim için normal kullanımda hangisi daha hızlıysa o daha iyidir. C6 kat kat daha iyi bu yönden bana göre. Zevkler renkler meselesidir bu sonuçta.

En iyi sonuç için en çok programla test etmek lazım, ama katılıyorum herkesin deneyimi farklı

Bu arada burdan c6v11 i kötülediğim sonuçu çıkmasın, bir v20 ilen ram yönetim sorununu düzeltirlerse eğer 5800 çağ atlamış olur gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

C6 +ları

Ev ekranı mükemmel
    Daha hızlı
    Göçmüyor
    Donmuyor
    Reset atmıyor
    Isınmıyor
    Daha yeni ve kullanışlı yazılım öğelerine sahip
    Çok daha iyi dokunmatik hassasiyeti var
    Modlanınca iyice tutulmaz oluyor
    Ram yönetimi C6v11 de v51 den daha iyi.
    Birden fazla yazılımı daha iyi yönetiyor yavaşlama yaşamadım hiç.

- si
    Beni rahatsız eden tek eksisi full qwerty'ye otomatik geçmemesi. Diğer hiç birşey beni rahatsız edecek kadar büyük eksiler değil. Zaten öyle olsa kendi cfw mi yapacam diye yırtınmazdım

Ram yönetimi daha mı iyi

Bir v51 modluda 15 tane program aç , bir de c6v11 de 15 tane program aç

C6V11 modlu anında sapıtırken, v51 modlu gayet güzel idare ediyor.

RAM yönetimi kesinlikle C6'da daha iyi.Dediğin şeyleri hiç yaşamadım.

• quote:

bu arada yukluyoruz kapatıp acıyoruz ve bendekı ayarlar su sekılde swype settıng de swype ınput methot yes word predictıon yes dıgerlerı yes ve no seklınde ve cok buyuk ıhtımalle calısmama sebebı yazma dilinin INGILIZCE olmama sı turkcede program algılamıyor %99 bu

Sonunda programı çalıştırabildim.yazma dilinin INGILIZCE olmamasından kaynaklanıyormuş.Yazma diline TRyi de ilave etmek ile ilgili çalışmalarım olacak programla ilgili.şu andan ümit vermek istemiyorum,belli bir süre de veremiyorum,ama başarabilirsem buradan paylaşacağım.Ama sis dosyalarını incelediğim kadarı ile çok basit bir iş değil.kısacası program Türkçeleştirmek gibi basit ve herkesin yapabileceği bir iş değil.Zaten program beta'dan çıkarsa çok büyük ihtimalle yazma diline Türkçe de eklenecektir.

• ayarlar vs ıngılızce kalsada olur ama yazdıgım kelımelerı tanısa yeter settıng felan olmasada olur artık tam bılmıyorum sen daha ıyı bılırsın sozlukmu eklemek lazım oyle bıse olsa kendım ıcın konusuyorum benı fazlası ıle keser

bu arada sunu da soylıyım olmasa da yapmıs kadar oldun zaten
  • @baxı
    Hocam dediğiniz olabilir. Bendeki C6 Türkçe değil İngilizce.
  • Bakalım cozcez bu ısı cozcez valla vaktım olsa bende kurcalıcam ama ısten hıc vakıt oluyor 30sanıye -1 dk kacıp yazı yazıom buraya sonra ıse arada patlamamak ıcın buraya bakıp soguyorum
  • Arkadaslar bu aralar telefonda font konusu baya bır gecıyor ısteyenler bır baksın bu programa

Monotype Imaging FlipFont™ v5.03(1) S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Tanım:

FlipFont uygulaması cep telefonunuzu eğlenceli bir şekilde kişiselleştirmeyi güvenli ve kolay bir şekilde yapar.

FlipFont kullanarak hızlı bir şekilde telefonunuzun yazı tipini eğlenceli yazı tiplerinden seçip değiştirebilrisiniz.

Türkçe destekli 37 Premium yazı tipi:

Yenilikler:

- Uyumluluk listesine eklenen telefonlar: Nokia C6, Nokia X6, Nokia 5230, Samsung i8910, Samsung Omnia HD i8910 ve diğer Symbian S60 5.0 cihazlar.
    - Son firmware güncellemeleri ile uyumlu çalışma geliştirmesi yapıldı.
    - Küçük hatalar düzeltildi.

http://www.fileserve.com/file/U7MMFRv

• hemen deniyorum
  • quote:

quote:

Ben bır haftadır uzak kaldım konudan sunuanladımkı bunun sonu yok dedım c6 cıktı bıttı olay belkı bu hafta bır ıkı kucuk hata duzeltılır ve artık 5800 ın olayı bıter mutlu mesut yasarız bakıyorum sımdı n97 felan cıktı cıkacak gıbı seyler donuyor sureklı cesıtlı modıfıkasyonlar surumler cıkıyor sonu yok yakında bırisi cıkıp androıd yaptım derse ınanınkı cok sasmam teknık olarak mumkunmu bılmıyorum ama sasmam neyse ben hala c6 yı kuramadım bunca zamanın ardından hatta konu bıle toparlamama ragmen telefonumda hala ayrıyım belkı cogu kısı eskıttı sıkıldı bıle ben galıba bunun gıbı bır devrım olmazssa c6 yı kurup mutlu mesut yasıyacam cunkı %85 lık bır kısım cok memnun bır ust mesajdada goruldugu uzere neyse sımdılık kalın saglıcakla pazartesıden ıtıbaren yogun olarak gorusutruzz

bu arada

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/ed8afc22727bc6feab3b82c5d1d1a2fbcb97b3b376826e37fcc30c082bde78164cf33be318c822dd17205

arkadaslar vıdeoda gordugunuz swype uygulamasını buradan ındırebılırsınız

http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian/download_and_installation

bende su an 5230 var yanımda denedım beceremedım bırılerı deneyebılırmı nasıl calısıyor ve en onemlısı su an calıssa dahı turkce olarak calısacakmı tahmınımce hayır bunun gerekenlerı konusunda fatıh ve bırol arkadaslar yardımcı olurlarsa c6 ya bırde bu eklenırse bence cok ıyı olur

calıstıramadım yazmıstım 5230 da telefonu acıp kapatınca calısıyor ancak sadece yazma dılı ıngılızce ıken turkce yapınca devre dısı evet sımdı sorumu daha bılınclı soruyorum fatıh ve bırol arkadasımdada rıca edıyorum bu programı turkcede calısır hale nasıl getırırız ?

Arkadaslar bu konuda yardımcı olabılecek olan yokmudur ??

Sanırım bu yeni N8 içinde var ama türkçe desteiği yoksa çok kötü Bi inceleyim türkçeleştirme programın genelinde olsada T9 dosyasında sanırım zor olur ki T9 mevcut T9.dll sinden kullanıyorsa türkçe t9.dll sini engilizce ile aynı ismi vererek değiştirdimmi çözümleye biliriz önce bir kurcalamam gerek

• valla ıyı olur ama cok dertlıyım cok ekrana stıcker yapıstırım dedım bır yerde okumustum stıcker a cam sıl sıkınca arada bosluk kalmıyor dıye az bıse sıktım yanlara dogru az sıvıyı ıttırdım cıkanı bazla sıldım ama hepsı sılınmemıs aradan su gırmıs ıcınde az bır sıvı var sımdı dokunmatıge dokunulmuyor bazen arama tusu basmıyor telefonu cızılmesın dıye sakınırken hep bozdum dunde flaslerken acılmamıstı ondan yırtım acmıstım ama bugunde bu ugursuzluk var teefonumda kesım 80-90 lıraya cıkar o bır damlanın acısı

• Selam arkadaşlar ben bu yazılımı kurmaya çalıştım ama başarılı olamadım, herşeyi buradaki gibi yapıyorum, JAF ekranı en son olması gerektiği gibi, FLASH'a basıyorum, EVET diyorum çıkan ekrana, sonra açma tuşuna basıyorum telefonun, Windows yeni donanım bulundu diyor, yazılım yüklemeye çalışıyor (Windows 7 Ultimate 64-bit), bu sırada JAF "WARNING!! WARNING!! WARNING!! Can't BACKUP CRT, Do you want to Continue?" diye soruyor. Bu yedeklemeye çalıştığı CRT nedir? Evet deyip geçsem yazılım yüklenir mi? IMEI ile ilgili birşeyler yazıyor açıklamasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

Selam arkadaşlar ben bu yazılımı kurmaya çalıştım ama başarılı olamadım, herşeyi buradaki gibi yapıyorum, JAF ekranı en son olması gerektiği gibi, FLASH'a basıyorum, EVET diyorum çıkan ekrana, sonra açma tuşuna basıyorum telefonun, Windows yeni donanım bulundu diyor, yazılım yüklemeye çalışıyor (Windows 7 Ultimate 64-bit), bu sırada JAF "WARNING!! WARNING!! WARNING!! Can't BACKUP CRT, Do you want to Continue?" diye soruyor. Bu yedeklemeye çalıştığı CRT nedir? Evet deyip geçsem yazılım yüklenir mi? IMEI ile ilgili birşeyler yazıyor açıklamasında.

EVET FLASH A BASTIKTANM SONRA IKI SORUYADA EVET DIYORSUN ZATEN YOKSA YUKLEMEZ VE EVET DIYINCE SEARCING DER ZATEN AKRANDAN O SANIYE AC MA TUSUNA 1 SANIYE KADAR BAS ANLADIGIM kadarıyla uzun basıyorsun telefon acılıyor ve donanım bulundu duyor uzun basma acılmasın yanı telefon 1 1,5 sn basılı tut

yazı bır kısmı buyuk olmus kusura bakma

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.