Şimdi Ara

c650 ve dreambox reciever için altın uçlu scart tavsiye??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar şimdilik 5 tl lik scart ile idare ediyorum..servis tavsiye olarak samsungun musterilerine sattıgı scartı gösterdi 50 tl fiyatıyla..bende almak istemedim daha kalite birsey bulabilirim diye...

tavsiyeniz varmı bu konuda 50 tl yi gecmeyecek altın uclu scart...tşkler

• Bir kabloya 50 lira vereceğinize hdmi çıkışlı uydu alıcı alın. Scart kablo ile alacağınız kalite bellidir. Altın kaplama ile mucize beklemeyin ya çok az bir iyileşme olacaktır veya psikolojik olarak size daha iyi gelecektir. Kaldi ki dreambox orijinal mi klon mu? Bazı klonların çok kötü görüntü verdiği forumda yazılmıştı. Tvniz 46 " veya izleme mesafeniz çok yakınsa illaki görüntüde sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca önemli bir konu da tvnin basit görüntü ayarlarını doğru yapmaktır.

Kolay gelsin
  • reciever alındı ender123 klon ve görüntü olarak sikayetim yok açıkcası..sadece elimdeki 5 liralık kablodan daha iyi performans vereceginin düsüncesiyle kablo almak istiyorum ki ufak düzeydede olsa iyileşme olacagı kanısındayım..

yani beklentimin ne kadar seviyede karşılanacagının farkındayım...tavsiyede bulunan bir arkadaş olursa sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.