Şimdi Ara

c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
7.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 7:28:41 >
  • harbi biri benim yerimde olsa acaba ne olurdu çok merak ediyorum valla iki günde evden kaçardı bence
  • ama birazda o arkadaşın yerine kendinizi koyun...babası okadar kötü şeyler yapmış üvey baba gibi..bunları neden hakediyo...
  • hey yavrum Turkey baba görmemişsiniz siz baba
  • Haklısın arkadaşım. Anlıyorum seni. Tamamen eğitimsizlik sonucu oluyor bunlar. Dolduruşa gelmeler falan...
    Ama sen sen ol biraz onun tarafından bakmaya çalış. Kim bilir çocukluğunda neler gördü , geçirdi. Belki çocukluğunu yaşayamadı bile...
    Belki o da ana-baba hasreti çekti ömrü boyunca. Ona iyi davranılmasını istedi...
    Geçmişinde olanlar ister istemez geleceğini etkiler. Sen, sen ol, ileride acı çekeceğin, vicdan azabı duyacağın hareketlerde bulunma, sözler sarfetme...
    Ama şöyle düşüneceğini biliyorum ; bundan banane, ben ona birşey yapmadım. Benden çıkarması gerekmezdi, diye.
    Söylediğim gibi. Seni kesinlikle suçlamam ancak insan ne yapsa bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Bu sebep sensin demiyorum. Biraz daha anlayışlı olmaya çalışsan sen mutlu olursun. İleride istersen görmezsin ancak kavgalı ayrılmazsınız birbirinizden...
  • Demek uslu bir evlat olalamışsındır ? Onun istedği gibi yetişmemişsindir ? olabilir mi ? Senin hiç suçun yok mu ?? Onlarıda yazsaydın ... Bende babamla hep tartışırdım bazı anlar onu öldürmek isterdim , anneme ondan nefret ettiğini sölerdim .. ama şimdi iş için ülke dışına gitti nasıl pişmanım varya .. gönlünü alamadım diye nasıl ağladım nasıl üzüldüm ?? Bir şeyin değerini onu kaybedince anların
  • Gerçekten Kaybendince anlıyorsun değerini
  • ya arkadaş anlıyorum seni...ama yapıyorsa senin iyiliğin için yapıyor.... bilgisayar başında durmaman ona ne kazandırır..sadece derslerini düşünüyor...derslerden geçmen ona ne kazandırır , sadece iyi bir meslek sahibi olmanı istiyor...iyim eslek sahibi olman ona ne kazandırır..sadece senin mutlu olmanı istiyor..sadece dozunu ayarlıyamamış okadar
  • Bu konudaki kullanıcılar: Civci, TRajikomik, pucca., nalcacidabbe, denizerus, forever3, kartalaraz, Asabiyet, serious_captain, _asparagas_, Love You My Angel, RuF_CTR3, K.Kahriman, semtex960, !pT!D@, Escoteric, £¢h¡n, ahmetkb

bence bi an önce evlen baban ı arada bir görmüş olursun en azından sinir in yatışana kadar
  • ama bi insan yaşadıklarını yaşatmak zorundamıı?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

Orjinalden alıntı: 3r1nC

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enl600

yaşadığın olayı anlatmadan yorum yapmak mantıksız

hangi birini ..

sokakta adam ölse benden bilicek herif yetti canıma demin sokuyodum floppyi bitarafına annem tuttu

En son olayı anlat da yorumlayalım .

seneler öncesinden başlıyim ?

5.5 yaşındayım : benden küçük kardeşime şeker vermediğim için tekme tokat dalmıştı bana , o günü unutmam
    7 yaşındayım : 2 tane dersim kırık gelmişti bide ozaman..
    12 yaşında falan .. yine haksız yere ben suçluyum herzamanki gibi.. yine öyle bi gecenin ardından sabaha kadar ağladığımı annem duyardı babam yatakta habire küfrederdi bana en sonunda çığlık atıp mutfağa koşmuştum bıçak almaya kendimi yaralamıştım..
    orta okulda.. tek isteğim bi bilgisayarım olmasıydı , taa 6 yaşımdan beri .. olmuştu sonunda
    küçükken dayım bi bilgisayar almıştı onun bilgisayarına hep hayranlıkla bakardım oyun oynardım, dayımın bilgisayar yanına koyduğu telefon yüzünden monitörün renkleri kaymıştı.. bence bahaneydi , ondan sonra bana elletmemişlerdi.. kendi bilgisayarım olunca yine aynı durum olmuştu . heh tuhaf demi..

fazla oynuyorum diye, sanki kuduz köpek gibi dalaşırdı bana , fazladan kasıt öğleden önce okula gidene kadar 1-2 saat..

bi gün yine pc başındayım, windows klasörünün içini açmıştım , geldi , bune lan böyle it herif bukadar şeyi ne yüklüyon lan falan filan..

sokakta adam ölse artık benden bilicek

bunlar sadece geçen yıllardan aklımda kalan keskin anılarım.. o arada geçen yıllarda öyle şeyler varki

ve şimdi , hiç.

ne ailede sevildim ne başka türlü benim suçum neydi benmi dedim beni getirin dünyaya diye..

kime ne yaptım ? sinir hastası oldum %45 civarında belediye psikolog unu hastanelik ettim..
    en ufak bi olayda sinirden ya duvarları yumruklarım ya dişlerim kitlenir..

gündelik dış görünümün ardındakiler bunlar.. böyle bi hayat ..

5.5 yaş olayı gerçekten çirkin ama digerleri hep olayı sana yıkma bana da olur arada bunlar aklında en çok kalanlarsa bence git babandan bi ozur dile bunlar o akda rbüyük şeyler değil

babam bana anlatırdıda çocuklugunu onların zamanında anneyle babayla konuşmak cesaret istermiş misafir filan varken durun susun ders çalışıyorum demek d.. istermiş
    yani babam o durumda bile sırf kendi çabasıyla 2 üni okmuş iş kurmuş kendine banada yaşatmamaya çalışır hep bunları ama senin baban da yaşatıyor biraz oalbilir maruz goreceksin he deyip geçmek çok mu zor hep iyi şeylerle hatırlamak için babanı kotu olanları boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonobopanzer -- 20 Ocak 2008; 21:43:56 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 3r1nC

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enl600

yaşadığın olayı anlatmadan yorum yapmak mantıksız

hangi birini ..

sokakta adam ölse benden bilicek herif yetti canıma demin sokuyodum floppyi bitarafına annem tuttu

En son olayı anlat da yorumlayalım .

seneler öncesinden başlıyim ?

5.5 yaşındayım : benden küçük kardeşime şeker vermediğim için tekme tokat dalmıştı bana , o günü unutmam
    7 yaşındayım : 2 tane dersim kırık gelmişti bide ozaman..
    12 yaşında falan .. yine haksız yere ben suçluyum herzamanki gibi.. yine öyle bi gecenin ardından sabaha kadar ağladığımı annem duyardı babam yatakta habire küfrederdi bana en sonunda çığlık atıp mutfağa koşmuştum bıçak almaya kendimi yaralamıştım..
    orta okulda.. tek isteğim bi bilgisayarım olmasıydı , taa 6 yaşımdan beri .. olmuştu sonunda
    küçükken dayım bi bilgisayar almıştı onun bilgisayarına hep hayranlıkla bakardım oyun oynardım, dayımın bilgisayar yanına koyduğu telefon yüzünden monitörün renkleri kaymıştı.. bence bahaneydi , ondan sonra bana elletmemişlerdi.. kendi bilgisayarım olunca yine aynı durum olmuştu . heh tuhaf demi..

fazla oynuyorum diye, sanki kuduz köpek gibi dalaşırdı bana , fazladan kasıt öğleden önce okula gidene kadar 1-2 saat..

bi gün yine pc başındayım, windows klasörünün içini açmıştım , geldi , bune lan böyle it herif bukadar şeyi ne yüklüyon lan falan filan..

sokakta adam ölse artık benden bilicek

bunlar sadece geçen yıllardan aklımda kalan keskin anılarım.. o arada geçen yıllarda öyle şeyler varki

ve şimdi , hiç.

ne ailede sevildim ne başka türlü benim suçum neydi benmi dedim beni getirin dünyaya diye..

kime ne yaptım ? sinir hastası oldum %45 civarında belediye psikolog unu hastanelik ettim..
    en ufak bi olayda sinirden ya duvarları yumruklarım ya dişlerim kitlenir..

gündelik dış görünümün ardındakiler bunlar.. böyle bi hayat ..

Senin Yaşadıkların Azmış Benimkini Anlatamam

• Baban olmadığını bi düşünsene?

En basitinden evi kim çekip çeviricek?
  • arkadaşım yaşadıklarında babanın hatası olabilir ama bu senin ona saygısızlık yapma hakkını vermez...dini yönden bilgin ne kadardır bilemem ama anne babaya itaatsizlik kötü davranma büyük günahlardandır ve anne baba bedduası çok çabuk tutar Allah ın bir gün bir bakmışsın öyle bir tokatını yersinki ne olduğunu anlayamazsın....babandan özür dilemen ve bundan sonra onunla polemiğe tartışmaya girmemen en doğrusu...
  • c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 7:28:51 >
  • üzerine gitmeyin çocuğun kafası bozuk. birde eğer bir çocuk yaptıysan bakacaksın yada çocuk yapmayacaksın.... sadece şunu söyleyeim paranın gözü kör olsun.......... gitmek isten gidemen ...........çaresizlik ......... o insanın ne yaşadığını ALLAH bilir.......

baban olmasa hiçsin, batarsın, oseni besliyo lafları lütfen söylemeyin..... anlayış sadece... allah kimseyi zor durumlarda bırakmasın..... arkadaşa şunu söylüyorum .... okuyormusun bilmem ama en kısa zamanda kendi ayaklarının üzerinde dur..... bağımzsılığını elde et... hayat senin hayatın olduğunu unutma..... moralini bozma...
  • Babalar genelde ceza verirken kendinden soğutuyor. Babamı severim ama hiç konuşmayız gayet resmi. Bende saygı var onunla idare ediyoruz
  • c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 7:29:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

ama bi insan yaşadıklarını yaşatmak zorundamıı?????

Bu sözünüz sanırım banaydı.
    Bir insan nasıl yetişti ise, ailesinden nasıl gördü ise çocuklarına o şekilde aktarır doğrularını.
    Burada da -söylediğim gibi- yetiştiriliş biçimi devreye giriyor. O sana nasıl davrandıysa sen de farkında olmadan onun gibi düşünüyorsun. Onun gibi soğuyorsun etrafından. Davranışların buna bağlı olarak değişiyor. Ancak ben biliyorum ki hiçbir baba evladının kötülüğünü istemez. Yanlızca kendi yanlışlarını kabul etmez ve bunun düzelebilmesi için de kolaya kaçıp çaba sarfetmez.

Konunun devamına göre yorumlarıma devam edeceğim.
    Bu arada konuyu açan sayın arkadaşım. Seni asla suçlamıyorum...

• Hayatta olasalar kavga etmeye bile raziyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.