Şimdi Ara

c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
7.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geri dönecegin kapıyı sert çarpma diye bir söz var bunu dusunerek hareket et
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

Orjinalden alıntı: _PerenaL

Allah taş eder walla......

etsin artık etsin ya kendimden hayatımdan aldığım nefesten bezdim be

seneye askerlik inş. bari orda şehit olsam

evi terk etmeyi dene bence bir arkadasinda kal birseyler yap hayat yasamak icin guzel bir yer dostum

• “Rabbin, Ondan başkasına kulluk etmememizi ve anne-babaya iyilikle davranmayı emretti. Şayet onlardan biri veya ikisi senin yanında yaşlılığa ulaşırsa, onlara: “Öf” bile deme ve onları azarlama; onlara güzel söz söyle.”(İsra Suresi,23)
  • bende babamdan cok çektim ama ne olursa olsun bana yaptıklarını bnnm kotulugum için yapmıyor bunu biliyorumm..ben annemi 3 sene once kaybettim yaşım 18 babam bize hem analık hem babalık yaptı ...Günü geldi güldük günü geldi agladık kawga ettik ama hiç bir zaman babama bi düşman gözüyle bakmadım bakamam ...Bence sende babanla biraz iyi geçinmeye bak ne olursa olsun o senin baban seni o yaşına kadar büyüten insan sana bişey olsa ne kadar acı çekecegini bilemessin belki tartıştıgınzda bile üzülüyor ..bence biraz babanla arandaki ilişkiye çeki düzen wer babanın neler çektigini bilemessin dünyanın binbir türlü hali war belki psikolojik sorunları war yada maddi yonden durumu iyi degil tepkisini dışarı belli edemicegi için sana sarıyor olabilir ... inan babanın degerini kaybedince anlarsın.. ve arkasından çok üzülürsün.. son pişmanlık fayda etmez

• Geçmiş olsun gerçekden zor bir durum Allah sabır versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcddmusa01

Bbabasına ne dio şuna bak

Acaba Aynı Sorun Sende Olsa Ne Yapacaktın Onu Merak Ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Hayatta olasalar kavga etmeye bile raziyim.

offf be

sarılasım geldi abi sana
  • Herkes te bir artislik...Yok o senin baban seni dünyayı getirdi vs.Başına gelmeyen bilemez kardeşim benim de öyle nefret ettiğim anlar oluyor ki anlatamam.
  • Arkadaşım, başından geçenleri, hislerini yazmışsın. Elbette senin de babanın da haklı olduğu konular vardır. Benim demek istediğim tek şey, geçmişi sil kafandan, geleceğe bak. Ailenle iyi geçinmeye çalış, en azından çalış, ve ilerde çocuklarına iyi bir baba ol ki sen de babanın durumuna düşme.

Saygılar, sevgiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizerus

Farkında mısın? Buraya baban sayesinde bu topici açıyosun, baban sayesinde yazıyosun, baban sayesinde yaşıyosun.

Vefa sadece bir semt adı değildir..

Senin gibi düşünen adamdan ne kendisine hayır gelir , ne ailesine ne de bu millete...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Hayatta olasalar kavga etmeye bile raziyim.

Dostum seni anlayabiliyorum fakat ne babalar var insan yaşamadan anlayamaz çok üzüldüm senin adına :(
  • Yav benim de babam da enteresan bi adam. Yemek yeme şeklimden tut elimi yıkama şeklime kadar herşeye karışıyo. Bişe demiyorum öyle anlaşarak gidiyoruz. Benim sinirli olduğumda o bişey demiyo onun sinirliği olduğundada ben bişe demiyorum. SOrun böylece çözülmüş oluyo. Bence alttan al biraz sonra gerisi gelir.
  • Benım babam 4 sene önce vefat etti.

Ben babamla hergun kavga ederdim.Ama kaybedınce onun değerını anladım.

Ve onu cok ozluyorum..

Senın yaşın daha kucuk sanırım.Babanın kıymetını bil.
  • Toplumumuzda psikolojik problemler olduğunu düşünüyorum. Bunlardan biri de tahrik.

Örnek konu: Babamla çok pis kavga ettik, pislik herif, ölse de gitse.
    Aktivasyon enerjisi veren üyemiz: Baba babadır, babaya hede hödö olmaz.
    Tahrik olan üyemiz: Sen nasıl bir insansın böyle, vefalı ol biraz. Senin gibiler oldukça bu ülkeden bir halt olmaz (çeşitli ban gülücükleri, kızgın adam.gif, bıçakçekenmahalledelikanlısı.gif)

Örnek konu: Allah nerede, bahçede mi, masa başında mı, yukarıdan mı izliyor?
    Aktivasyon enerjisi veren üyemiz: Bence bu tip konularda dikkatli olmak lazım, başlığı değiştir.
    Tahrik olan üyemiz: Ölünce görürsün nerde olduğunu, sonsuza kadar yanacaksın nihaha biz de cennetten izleyeceğiz.

Örnek konu: PKK'lıların tipleri ne kadar komik, haha bunların tipi kaymış.
    Aktivasyon enerjisi veren üyemiz: Herkeste tip olacak diye bir şey yok, tiplerinden anlaşılmaz.
    Tahrik olan üyemiz: Ne diyorsun sen be, tipsiz işte. Sen de PKK'lısın kesin, gidin forumdan mağaralarınıza dönün.

Her olayda soğukkanlı olmak gerekir. Öfke, size sadece yanlış yorum kazandırır. Öfkeli bir insan doğru düşünemez. Öfkeyle bir şey düşünmüş insan, daha öfkesiz olduğu bir zamanda aynı şeyi yeniden düşünmelidir. Aradaki farkı idrak etmelidir.

• Annem'le babamla anlaşamasak da zaman zaman,benim olmamın sebebi onlar,hiçbir zaman onları üzmeyi düşünmem,gerekirse canımı veririm,onlar beni yaratan çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

Annem'le babamla anlaşamasak da zaman zaman,benim olmamın sebebi onlar,hiçbir zaman onları üzmeyi düşünmem,gerekirse canımı veririm,onlar beni yaratan çünkü.

seni ve onları yaratan Allah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Toplumumuzda psikolojik problemler olduğunu düşünüyorum. Bunlardan biri de tahrik.

Örnek konu: Babamla çok pis kavga ettik, pislik herif, ölse de gitse.
    Aktivasyon enerjisi veren üyemiz: Baba babadır, babaya hede hödö olmaz.
    Tahrik olan üyemiz: Sen nasıl bir insansın böyle, vefalı ol biraz. Senin gibiler oldukça bu ülkeden bir halt olmaz (çeşitli ban gülücükleri, kızgın adam.gif, bıçakçekenmahalledelikanlısı.gif)

Örnek konu: Allah nerede, bahçede mi, masa başında mı, yukarıdan mı izliyor?
    Aktivasyon enerjisi veren üyemiz: Bence bu tip konularda dikkatli olmak lazım, başlığı değiştir.
    Tahrik olan üyemiz: Ölünce görürsün nerde olduğunu, sonsuza kadar yanacaksın nihaha biz de cennetten izleyeceğiz.

Örnek konu: PKK'lıların tipleri ne kadar komik, haha bunların tipi kaymış.
    Aktivasyon enerjisi veren üyemiz: Herkeste tip olacak diye bir şey yok, tiplerinden anlaşılmaz.
    Tahrik olan üyemiz: Ne diyorsun sen be, tipsiz işte. Sen de PKK'lısın kesin, gidin forumdan mağaralarınıza dönün.

Her olayda soğukkanlı olmak gerekir. Öfke, size sadece yanlış yorum kazandırır. Öfkeli bir insan doğru düşünemez. Öfkeyle bir şey düşünmüş insan, daha öfkesiz olduğu bir zamanda aynı şeyi yeniden düşünmelidir. Aradaki farkı idrak etmelidir.

Doğru bakabilmek

• c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 7:30:25 >
  • Sorunlarının çözümünü söylicem yaşamış biri olarak ;

Babanı baba olarak degilde Patron yada komutan gibi göreceksin.
    Odan olacak ve anahtarı olacak.
    Kendine bi iş bul ne olursa olsun erken gidip akşam gelecegin.(bu olmassa boşuna yaşama)

Sabah evden erkenden çıkacaksın,aksam 7 den sonra geleceksin.
    Babanla muhattap olmayacaksın.Odanın kapısını kitlicen yada bi şekilde girmelerine engel olacaksın.
    Kapının camlarınıda kapat içeride ışık varmı yokmu görmesin kimse.
    Akşam adam gibi saatinde yatıp sabah saatinde kalkıcaksın.Babanın eline bakmıcaksın.Yemek yerkende baban başına gelip soru sordugunda küfür ettiginde suratına bakmıcaksın ve konuşmayacaksın.Hatta agzını burnunu kırsın konuşma elinide kaldırma yemegini yemege devam et.Gözünün içine de bakma.
    Ne olursa olsun ona uyuz oluyormuş gibi bakma sadece o yaşamıyormuş gibi davran yanından geçerken yanından geçtigini farketmemiş gibi davran sanki ruhmuş gibi.
    Herşeyden önce insan oldugundan saygı göster ne derken dert etme "salla ya" de.

Bu dediklerimi eksiksiz yaparsan, babanın 1 gram babalıgı yada sana sevgisi varsa 6 ay sonra (bende bu sürede olmuştu) gelip barışmaya çalışacak.Çünkü hayvan olsa artık anlar yaptıgı saygısızlıgı.Ondan sonra pek samimi olmasada elini uzatırsa elini sık.Bu saatten sonrada ona karşı aranda sürekli mesafe olsun artık senin tokatlanıp ezilecek çocuk degilde büyümüş farklı karakteri olan bi birey oldugunu kabullenecektir.

Dip not : Senin koydugun smile tiplemelerinden özelliklede "" den anladıgım kadarıyla baban kadar seninde suçun var büyük ihtimalle Artististlik yapan bi tipsin ve hakaretin %50sini direk olarak "Delikanlıyım çizerim uleeen akıllı olun" modlarından yemegi haketmişsin.

Neyse beni sallamaz ne oldugunda dediklerimi yapar,işe girer çalışır ve karşışıklı saygıda bulunur sesini çıkartmazsan hem "sinirliyim abi keserim ulan" modundan kurtulmuş olur hemde saygı görürsün.Efendilik 1. kural. 2. kuralsa karşındaki ODUN ise eger bişey anlaması için onu utandırmalısın çünkü böyle insanlar utandıklarında bişeye kafası basar.Benden bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 20 Ocak 2008; 22:57:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: denizerus

Farkında mısın? Buraya baban sayesinde bu topici açıyosun, baban sayesinde yazıyosun, baban sayesinde yaşıyosun.

Vefa sadece bir semt adı değildir..

Babalıkta sadece bir kadınla ilişkiye girip çocuk doğurtmak değildir.
    Dediği şeyin doğru olduğunu söylemiyorum, fakat ne babalar var bu lafları hakeden.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.